rzemyk84 05.05.10, 09:11 Mia Wallace przedawkowala heroine wciagajac ja nosem. Pomylila sie, myslac ze to kokaina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoasia1 Re: Kokainowy detoks 05.05.10, 11:23 Zgadza się! Mia wciągnęła heroinę myśląc,że jest to kokaina. Odpowiedz Link Zgłoś
tytt pulp fiction 06.05.10, 13:13 uma w pulp fiction omal nie umarła bo wciągnęła kreskę heroiny (wyciągnęła worek z płaszcza vincenta!). no! Odpowiedz Link Zgłoś
kaliks Re: Kokainowy detoks 06.05.10, 13:14 I nie była dziewczyną, tylko żoną gangstera. Odpowiedz Link Zgłoś
spanky1 Kokainowy detoks 06.05.10, 13:38 Nie żeby coś ale to forum o wynalezieniu skutecznego detoksu a nie o Pulp Fiction :P Według mnie to bez sensu od-uzależniać ludzi od koki skoro są uzależnieni to po takim detoksie i tak wezmą znowu. Błędne koło Odpowiedz Link Zgłoś
maremarmar Re: Kokainowy detoks 06.05.10, 13:51 > Według mnie to bez sensu od-uzależniać ludzi od koki skoro są uzależnieni to > po takim detoksie i tak wezmą znowu. Błędne koło Ale to nie ma służyć jako leczenie uzależnienia, ale do szybkiego odtrucia (np. w razie zagrożenia życia przy przedawkowaniu). Coś jak nalokson przy opiatach. Odpowiedz Link Zgłoś