27.03.13, 16:23
Na imprezie spotykają się kobieta i mężczyzna. Ona pyta:
- Czym pan się zajmuje zawodowo?
- Ja? Zajmuję się dymaniem. Dymam od rana do wieczora, wszystkich jak leci; starych i młodych, bogatych i biednych, celebrytów i zwykłych obywateli... Jest to dla mnie niewyczerpane źródło satysfakcji!
- Nie do wiary, ja też się tym zajmuję!
- Doprawdy? Miło poznać koleżankę po fachu. A w której kancelarii pani mecenas przyjmuje?
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: dowcip 27.03.13, 18:17
      Hehe, tak myslalam, ze prawnik/pracownik zusu/skarbowego, albo cos w ten desen wink
      • doral2 Re: dowcip 27.03.13, 19:37
        to jest tak śmieszne, że aż smutne uncertain
        niestety...
      • a-ronka Olinka 28.03.13, 09:12
        ty @
        Ja nie dymamtongue_out
        • elske Re: dowcip 28.03.13, 20:57
          Ja padlam czytajac wczoraj tekst na fejsie : kobieta nie tyje , kobieta zwieksza powierzchnie erotyczna big_grin.
          • olinka20 Re: dowcip 28.03.13, 21:07
            Elske big_grinbig_grinbig_grin
            A ronka, wierze na słowo wink
    • kwintesencja_patologii brand new dowcip 03.04.13, 11:17
      Leci sobie duży pasażerski samolot. Spokojnie, bez ciśnień, pogoda ładna. Nagle podlatuje do niego wojskowy F16, którego pilotowi straszliwie się nudzi i zaczyna wkurzać pilota dużej maszyny. Przelatuje nad nim, pod nim, jakieś beczki, korkociągi w niebezpiecznej odległości itp. Przy czym cały czas szydzi z pilota samolotu pasażerskiego:
      - Czym ty latasz? Stodołą? Patrz na to gościu. Zrobisz tak? Nie zrobisz! Mam lepszy samolot i nie ma czegoś takiego co potrafisz ty i twoja maszyna, czego ja bym nie zrobił milion razy lepiej!
      Koleś w pasażerce coraz bardziej wnerwiony, po którejś tam sugestii by się żołnierzyk odstosunkował, w końcu proponuje:
      - OK, DeltaTangoCharlieCośTam. Teraz wykonam jeden myk, ale jak go nie powtórzysz - na dole stawiasz kolację, panienki, a na kadłubie swojego "odkurzacza" piszesz: JESTEM ZŁOMEM. Umowa?
      - Dawaj, misiu! Nie ma takiej opcji, żebyś wygrał, więc to ty napiszesz ten tekst na swoim kadłubie, a wódeczka, panienki itp. na twój koszt!
      - Uwaga, zaczynam, tylko się nieco odsuń.
      Pilot F16 czeka. Mija pół minuty, pułap ten sam, prędkość ta sama, nic się nie zmienia. Mija minuta, dalej nic. W końcu pilot pasażerskiego odzywa się w słuchawce:
      - Dobra, skończyłem.
      - A co to miało niby być?!
      - Byłem na siku.
      • aniazm Re: brand new dowcip 03.04.13, 14:06
        big_grinbig_grin
      • paskudek1 Re: brand new dowcip 04.04.13, 09:47
        dobree smile
        a teraz tekst koleżanki z pracy - jest jedna strona tego że nie zima tak długo trwa..... nie będzie wiosny, nie będzie lata, nie trzeba sie będzie odchudzać smile
        • rose.rouge Re: brand new dowcip 08.04.13, 08:58
          Jestem za!! Zimo nie odchodź!
          • aqua48 new dowcip 08.04.13, 11:00
            Przychodzi zima do lekarza i mówi: panie doktorze wiosna mi się spóźnia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka