Dodaj do ulubionych

Wymarzona praca

16.05.13, 08:11
Dziewczyny, wczoraj znalazlam ogloszenie o prace w mojej wymarzonej firmie na moim wymarzonym stanowisku. Cala nic pisalam list motywacyjny, dzis jeszcze raz go poprawiam drukuje podpisuje i śle.
Mam takie oarcie na to stanowisko, ze nawet dzis w nocy snilo mi sie, ze spalam przed ich glowna siedziba i jak tylko otworzyly sie drzwi to pedzialam do dzialu HR ile sil w nogach... Mowia, ze jak sie czegos bardzo chce to sie spelnia.... Trzymajcie prosze kciuki, zeby sie odezwali.
Obserwuj wątek
    • kjut Re: Wymarzona praca 16.05.13, 08:30
      Trzymamy kciuki mocno!

Ale może warto podejść do nich z tym CV osobiście? Albo pocztą wysłać? Z doświadczenia wiem, że nic tak dobrze nie robi jak osobisty kontakt...
      • czwarteczek Re: Wymarzona praca 16.05.13, 08:34
        Nie pomyslalam o tym, dziekuje bardzo za podpowiedz. Jutro rano zawioze smile
    • iziula1 Re: Wymarzona praca 16.05.13, 09:01
      No to trzymam , aż mi kciuki odpadną!

Daj tylko znać jak zadzwonią i co to za praca smile
      Pozazdrościć i opić chcemy suspicious
      • czwarteczek Re: Wymarzona praca 16.05.13, 09:14
        Kochana zazdroscic mozna bedzie jak zadzwonia smile
        Aplikowalam na wyzsze stanowisko sprzedazowe w koncernie samochodowym, a ze ja blachara jestem to stanowisko wymarzone dla mnie smile
        • olinka20 Re: Wymarzona praca 16.05.13, 09:58
          To trzymam mocno kciuki!!!!
          Ja tez blachara wink O autach moge gawedzic godzinami wink
    • saguaro70 Re: Wymarzona praca 16.05.13, 11:04
      Trzymam mocno smile
      • kjut Re: Wymarzona praca 17.05.13, 08:56
        Wow, dziewczyny, podziwiam! Ja to o samochodach potrafię tyle, co nazwać kolor lakieru jaki mają.

Jakiś czas temu chłop stwierdził, że to wstyd taka niewiedza i uczył mnie na ulicy rozpoznawać marki po znaczkach, i szkolił z jakiego kraju są. Ale już nie pamiętam sad Jakoś ta wiedza to mojej głowy nie przystaje... o.O
        • olinka20 Re: Wymarzona praca 17.05.13, 09:13
          Ja od małego byłam blacharasmile
          Dodatkowo jestem, jak lubie sie nabijac- konkubiną emerytowanego kierowcy rajdowego wink ( chłop lata temu w rajdach jezdził) wiec mam tez jakas wiedze na temat radów i rajdówek. Miny chłopaków na rajdach gdy czasem wypaliłam z jakąą informacja bezcenna. Od razu zaczynali mnie traktowac jak rowną, a nie jako kwiatek do kozucha wink
          • cudko1 Re: Wymarzona praca 17.05.13, 11:31
            jak ja by, chciała mieć pracę w której czuje się jak ryba w wodzie,

dochodzę do wniosku że ja prawnik i geodeta najlepiej się czułam jak pracowałam za barem suspicious
            serio mam ochotę rzucić wsio w diabły i lecieć do stanów sprzątać tongue_out

a blacharą nie jestem stety czy neistety, auto obchodzi mnie o tyle żeby jeździło tongue_out
            • woezel_pip Re: Wymarzona praca 17.05.13, 18:24
              Trzymam kciuki!
          • czwarteczek Re: Wymarzona praca 17.05.13, 18:31
            Olinka ja jestem konkubiną ,, aktywnego'' kierowcy rajdowego i dodatkowo wlasciciela warsztatu samochodowego, wiec jestem skazana na samochody smile
            Na oesach tez potrafie odpowiednio skomentowac i od razu faceci inaczej sie patrza smile
            • olinka20 Czwarteczek! 17.05.13, 21:47
              Nie badz wisnia i na gazetowego mi napsiz co i jak ( znaczy kto smile ). Moze sie znamy?smile
    • andziulec Re: Wymarzona praca 17.05.13, 18:26
      Ponieważ u mnie jakiś czas temu dużo zdziałało pozytywne myślenie i nastawieni plus nieprzejmowanie się wynikiem rozmowy - udało się! Tego Ci życzę i oczywiście trzymam mocno kciuki!
      • czwarteczek Re: Wymarzona praca 17.05.13, 18:32
        Dziewczyny jak sie uda to za kciukanie stawiam Wam pyszne czeskie piwo!!
        • czwarteczek Zadzwonili!!! 23.05.13, 15:09
          pomogły Wasze kciukasy!! Idę we wtorek na 9:00, mam nadzieję ze pojdzie gładko. smile
          • kjut Re: Zadzwonili!!! 23.05.13, 15:21
            No to trzymania kciuków tura druga! Powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka