18.05.13, 02:21
Koza z przyjaciółką wróciły z jakichś tańców.
Miały być "jakoś tak późno", ale żeby aż tak?
Wykończą starego te dzieciary! wink
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 Re: Właśnie 18.05.13, 08:20
      2:20 to młoda godzina. Jakby wróciły o 6 rano to mógłbyś powiedzieć, że późno wróciły. Albo wcześnie wink
    • amoreska Re: Właśnie 18.05.13, 08:37
      Ile lat ma koza? Jeśli 18 +, to co się tatuś przejmuje, i tak będzie wracać, o której zechce wink

Ale ja ci się nie dziwię smile
      • tetika Re: Właśnie 18.05.13, 08:55
        koza big_grin
        Makuszynskim mi zalecialo big_grin
      • mallard Re: Właśnie 18.05.13, 10:14
        amoreska napisała:

> Ile lat ma koza?

Koza jest rocznik 93 i za parę miesięcy kończy 20...

> Ale ja ci się nie dziwię smile

Prawda?
        Przecież to mała dziewczynka moja jest! wink
        • grave_digger Re: Właśnie 18.05.13, 11:15
          W tym wieku studiowałam, czyli wracałam rano. 2:20... co to za godzina, toż to środek imprezy suspicious Pewnie jej się nie podobało, że tak szybko wróciła tongue_out
          • kjut Re: Właśnie 18.05.13, 12:10
            Ciesz się, że wróciła z przyjaciółką, a nie z przyjacielem na przykład smile Ja tam w tym wieku rzadko wracałam sama tongue_out Chociaż, że z przyjaciółką też o niczym nie świadczy. Taki mój tatuś to nigdy by mi nie pozwolił przyprowadzić faceta z imprezy, a przyjaciółkę pozwalał. Ale pewnie by przestał gdyby wiedział co robiłyśmy w pokoju wink
            -
            • grave_digger Re: Właśnie 18.05.13, 13:07
              CO? smile
              • jk3377 Re: Właśnie 18.05.13, 18:58
                hahhahah dobre dobrebig_grin
    • magiczna_marta Re: Właśnie 18.05.13, 08:57
      Haha, właśnie stanął mi przed oczami wyraz twarzy mojego mocno zdegustowanego ojca kiedy to on już wstał a ja dopiero wchodziłam do domu, jakoś tak koło 9 rano było big_grin
      • rudamarta4 Re: Właśnie 18.05.13, 10:25
        Hehe, ja mijałam się z sąsiadkami rano w niedzielę jak one szły do kościoła a ja wracałam z baletów i słonko mnie w oczy raziło tongue_out
        • jk3377 Re: Właśnie 18.05.13, 10:31
          oj tez tak mialam, glowa mamy w oknie o 7 rano, a mina i wzrok ech...
          i wlasnie to my bedziemy najgorsze w tej kwestii, wiec nie dziwie sie opisanemu tu martwieniu sie heheh bo wiemy co mogą tam robic hehehe
          • anetchen2306 Re: Właśnie 18.05.13, 19:07
            ... eeee taam ... Ja z kumpela wracalam z imprez sobotnich zawsze tak, by o 7 rano wracajac przechodzic pod kosciolem: w chorze koscielnym bylysmy i po imprezach jeszcze gardla zdzieralysmy na mszy porannej, wlasnie o godzinie 7.00. Organista tak nas zdazyl poznac, ze specjalnie dla nas dwoch litr coli wczesniej kupowal, cobysmy mu nie zaslably ...
            Takie obowiazkowe bylysmy.
    • mona_mayfair Re: Właśnie 18.05.13, 13:03
      Ja to w tym wieku... w ciąży byłam big_grin
      • grave_digger Re: Właśnie 18.05.13, 13:39
        Przebiłaś wszystkich wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka