esofik 08.09.13, 23:00 Ylvis - The Fox [;Official music video HD]; Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solejrolia Re: co mówi lis :P 09.09.13, 07:06 yyyyyyyyyyyyyyy..... o ja chromolę spadłam z krzesła i podnieść się nie mogę... Odpowiedz Link
esofik Re: co mówi lis :P 09.09.13, 08:46 musiałam się z Wami tym podzielić od wczoraj mam mózg wyprany Odpowiedz Link
kasiap0585 Re: co mówi lis :P 14.09.13, 21:55 To ja Wam napiszę co mówi lis bo słyszałam Mieszkam w Szkocji, tutaj lisów jest więcej niż bezpańskich kotów w Polsce. Biegają po ulicach, grzebią w śmietnikach... nie raz widziałam jak buszują pod naszymi oknami (mieszkamy blisko lasu). To było kilka miesięcy temu, nasza wówczas dwumiesięczna córeczka obudziła się nad ranem. Wzięłam ją na ręce, bujam i nagle słyszę coś dziwnego. I pierwsza myśl "ktoś potrącił psa i biedaczysko dogorywa..." Przysięgam, że tak to brzmiało Podchodzę do okna i co widzę? Lisek (wyglądał na zdrowego ) stoi sobie przy drodze i chyba nawołuje innego liska Ni to skomlenie ni to wycie, dosłownie jakby coś konało w męczarniach. Taki oto odgłos wydaje lis Przynajmniej ten którego wtedy słyszałam Odpowiedz Link
aqua48 A takie psy 14.09.13, 22:46 To mówią pełnymi zdaniami i z uczuciem. Mój tak do mnie przemawiał, jak wracałam do domu. Ale lis też mi się podoba. Zaraz wkroczę do sypialni podśpiewując to co mówi lis.. Odpowiedz Link
esofik Re: A takie psy 15.09.13, 09:29 ring - ding -ding - ding - dingeringdingding ^^ Odpowiedz Link
aqua48 Re: A takie psy 15.09.13, 12:20 esofik napisała: > ring - ding -ding - ding - dingeringdingding ^^ "ooo-oo-oooo-oooo-oo." Odpowiedz Link
kjut Re: A takie psy 17.09.13, 18:18 Koleś jest bombowy dziewczyny! Posłuchajcie sobie "Someone like me" i chyba najlepszego "Stonehenge" www.youtube.com/watch?v=PaEnaoydUUo www.youtube.com/watch?v=mbyzgeee2mg Odpowiedz Link