18.09.13, 21:48
Bylismy dzisiaj ogladac rozne i rozniste meble, kanapy, kuchnie ( kuchnie to w sumie nie wiem po co, bo na wymiar bedzie) i cena kanapy w bo concept mnie zabiła.
Jedyne 25 tysiecy.
Musiałabym upasc na głowe zeby dac tyle za kanape.
Ale to jawink Skapiec.
Znacie kogos kto ma takie meble za dziesiatki tysi w chałupie?
Ja znam jedną parę, takich ktorych stac znam wiecej, ale tylko ci jedni zdecydowali sie na taka "inwestycje".
Obserwuj wątek
    • dorcia1234 Re: Kanapy 18.09.13, 22:11
      no ja nie wydałam 6,5k na sofę w kształcie muszli- była cudna ale niestety mam za mały salon, żeby się dobrze prezentowała smile
      • olinka20 Re: Kanapy 18.09.13, 22:16
        Chłop własnie takowa ogladał i stwierdził, ze czułby sie w takiej jak wielki małz, albo murzynski raper wink
    • mamolka1 Re: Kanapy 18.09.13, 22:19
      Za 25 klocków to ja se spokojnie całe mieszkanie urządzę... Musiałabym chyba srać kasą i to bardzo często coby tyle na siedzisko pod dupę wydać... mimo że moja dupka prawie bezcenna jest tongue_out
      • olinka20 Re: Kanapy 18.09.13, 22:25
        Ja sobie wyobraziłam jak pies i koty biegają po tej kanapie za 25 patoli big_grin
        • mamolka1 Re: Kanapy 18.09.13, 22:30
          To pomyśl jak koteczek pazurki ostrzy ( mój nie uznaje drapaka ) a dwulatek realizuje się twórczo z markerem czy innym długopisem...Ewentualnie którychś z nich rzuca solidnym pawiem smile
          • olinka20 Re: Kanapy 18.09.13, 22:37
            Moje ostrza od spodu kanapy big_grin albo na drapaku- dobrze wychowane sąwink
            A co do markerów i pawia to ze skóry łatwiej zmyc jak z materiału big_grin
            Nie no, nie ogarniam takiej kasy na kanape wink
            • mamolka1 Re: Kanapy 18.09.13, 22:46
              Za skórę tym bardziej dziękuję nawet za darmo nie chcę , dupa się do tego klei i ślady po spoconym ludziu zostają ( a ludzie nawet dwa czasem spocone bywają tongue_out )
              Też nie ogarniam takiej kasy za trochę drewna i obicia
              • olinka20 Re: Kanapy 18.09.13, 22:50
                A fe, spocone ludzie big_grin
                I to dwa naraz big_grin
                • woezel_pip Re: Kanapy 19.09.13, 00:06
                  Niedawno rozmawialam z koleżanką, akurat nie o kanapach było i ona uważa, że jakbym miała tyyleee pieniędzy to bym kupowała takie drogie rzeczy. Że myślenie się zmienia jak się zmienia status majątkowy. A ja uważam, że niekoniecznie. I będę się tego trzymać big_grin. Mam znajomych bardzo bogatych i jakoś nie zaczęli szaleć jak się wzbogacili. No chyba, że ktoś bogaty od zawsze i z domu wyniósł taki sposób życia to może...
                  Ale nie spodziewam się wielkiego bogactwa w najbliższym czasie więc obawiam się, że nie będę mogła na sobie przetestować jej i mojej teorii. big_grin
    • agnewo Re: Kanapy 19.09.13, 09:03
      Znam. Moja mame big_grin Kanapa za 6 tys euro *4 = 24 tys zl . A ma 4 koty w domu, wiec kanapa pod stalym nadzorem.
      • olinka20 Re: Kanapy 19.09.13, 09:41
        E to nie tak, ja to przeliczam 6 tys euro to jak 6 tys złotych ( inaczej bym padła na zawał w Szwecji płacąc za byle kawe wink ).
        6 tys zł bym jeszcze daławink
        Ale 4 koty, huhu, zazdroszcze smile
        • agnewo Re: Kanapy 19.09.13, 13:07
          ooo Kochana , jakbys zobaczyla w jakim tempie te 4 koty potrafia w wypucowanym domu narobic syfu to bys nie zazdroscila big_grin a o ciemnych ubraniach nie ma co marzyc- musialabys sie rolowac co jakies 10 sekund wink ale fakt kociaki piekne - po 6kg sztuka- ot co takie kruszynki big_grin
          • olinka20 Re: Kanapy 19.09.13, 15:05
            Mam 2 koty ( jeszcze niedawno 3) i psa ( a czesto 2 wink ).
            Wiem co te sraluchy potrafią nawyrabiac winkwinkwink
            Moj chłop wozi w aucie rolke ta lepką do ubran, bo rudy wybitnie upodobał sobie jego częsc garderoby wink
    • kolibeer2 Re: Kanapy 19.09.13, 13:45
      bo jakbym miała jakiś sralon wypaśny , taki ąę i wogóle , to bym tam raczej kanapy z ikei nie wstawiała smile
      ktoś to musi kupowac chyba skoro takie robią - takie ceny mają też kanapy z klera , ale te mi się nie podobają , bo z daleka widać że to ta firma właśnie , takie trochę nowobogackie som smile
      • opium74 Re: Kanapy 20.09.13, 10:16
        tez mi się spodobała kanapa z BoConept.
        Też zaliczyłam opad szczeny przy oglądaniu ceny - około 25 tys. właśnie i nawet z chłopem rozmawiałam że chyba nawet po wygranej w totka nie kupiłabym tego cuda. Mam 3 koty, psa, męża i dziecko - koty co prawda nie drapią kanap ale na nich spią, to samo pies, mąz ma wyjątkowy talent do paćkania ketchupem i wylewania wina, dziecko co prawda na kanapach nie jada ale za to po zjedzeniu przy stole kanapki z czekolada nie zawsze pamięta zeby umyć ręce suspicious
        Nie lubi8ę być niewolnikiem rzeczy. wolę wieść bezstresowe zycie z tanimi kanapami niż pełne stresu i troski o rzeczy materiale z kanapami za 25000 smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka