Dodaj do ulubionych

komputerowej pomocy potrzebuję

20.10.13, 09:34
ktoś mi rozpieprzył moje ustawienia, ulubione itd.....cholera....
nie mam nic co by mnie interesowało.....
przywracanie systemu pogrążyło mnie zupełnie-wcięło mi google chrome.....nie mogłam dostać się do sieci-swoją drogą na przyszłość jak to zrobić gdy nam się to stanie???? ja na szczęście odnalazłam jeszcze IE i dzięki temu jestem.....a gdyby tego nie było to co robić???
druga sprawa-u góry pod adresem strony miałam ikonki ulubionych stron, na które klikalam i strony mi się otwierały, nie musialam wpisywać nazwy strony w wyszukiwarkę....
jak to zrobić..pewnie sama dojdę do tego zanim któraś odpisze ale mimo wszystko....help....
Obserwuj wątek
    • beata985 Re: komputerowej pomocy potrzebuję 20.10.13, 09:36
      beata985 napisała:

> druga sprawa-u góry pod adresem strony miałam ikonki ulubionych stron, na które
      > klikalam i strony mi się otwierały, nie musialam wpisywać nazwy strony w wyszu
      > kiwarkę....
      > jak to zrobić..pewnie sama dojdę do tego zanim któraś odpisze ale mimo wszystko
      > ....help....
      no dobra.....mam....a nie pisałam....suspicious
      tongue_out
      ale na pierwszą część pytania możecie odpowiedzieć...na przyszłość żebym wiedziała.....
      • doral2 Re: komputerowej pomocy potrzebuję 20.10.13, 17:15
        nie doradzę, mnie ostatnio tez rozpieprzyło wszystko uncertain
        informatyk orzekł, że to chyba padła płyta główna...naprawia od dwóch tygodni...
        • damakama Re: komputerowej pomocy potrzebuję 20.10.13, 17:53
          IE będzie zawsze, jest częścią windowsa
          • beata985 Re: komputerowej pomocy potrzebuję 20.10.13, 18:00
            aha...
            no oby....
    • brzydula_betty Re: komputerowej pomocy potrzebuję 22.10.13, 13:44
      strasznie chaotycznie to opisałaś... kto Ci rozpieprzył Twoje ustawienia? jakiś wirus, czy ktoś Ci pozmieniał?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka