Gość: to tylko ja IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 18.02.04, 21:57 Wszedzie brud i chamstwo. NIe wiem tylko czy to przypadłość tego miasta czy też całego kraju? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaa_ga Re: WARSZAWA TO ZAPYZIAŁA DZIÓRA 18.02.04, 23:09 To óciekaj stej dzióry, gdzie piepsz rośnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: WARSZAWA TO ZAPYZIAŁA DZIÓRA IP: *.acn.pl 18.02.04, 23:45 Co się wściekasz, jaa_ga, tu naprawdę jest prowincja. Z odpustową palmą w środku. I z kaczorem na górze. Cyrk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Nie podszywaj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 08:30 Nie podszywaj się gościu pod mojego nicka na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: WARSZAWA TO ZAPYZIAŁA DZIÓRA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.02.04, 21:06 :))))) Ja się wściekam??? Ja się uchichrałam tą "dziÓrą" po pachy:))))) PS. No i poleciałam "dysgrafią" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikodem Re: WARSZAWA TO ZAPYZIAŁA DZIÓRA IP: *.aster.pl 20.02.04, 02:33 Palmę postawili aby tacy jak Ty mogli sobie zdjęcie na niej zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_dyzma Re: WARSZAWA TO ZAPYZIAŁA DZIÓRA 19.02.04, 20:56 A ty zapewne z wielkiego swiata. Cegły tu przerzucasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyto Re: WARSZAWA TO ZAPYZIAŁA DZIÓRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 21:39 haha a jak warszawiacy moga uchodzić za normalnych, jak aż 40% popiera kaczora hujarda i innych pisiaków...toż to tylko palnąć w łeb, chyba że kaczuś posadkę załatwił (te 700 nowoprzyjętych "merytorycznych" pisiowców czy rodzinki) Teraz to jest sitwa która kuriozalnie na prawo sie powołuje...ot cyce z lumbago. jeśli wawa ma być chora, to po plecach klep pisiora Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: WARSZAWA TO ZAPYZIAŁA DZIÓRA 19.02.04, 21:33 Gość portalu: to tylko ja napisał(a): > Wszedzie brud i chamstwo. NIe wiem tylko czy to przypadłość tego miasta czy > też całego kraju? ja tez nie wiem, ale wiem co jest twoja przypadloscia: nieuctwo. Stad te dziÒry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikodem Re: WARSZAWA TO ZAPYZIAŁA DZIÓRA IP: *.aster.pl 20.02.04, 02:29 Jak ja nie cierpię bufonów tarnowskich. Odpowiedz Link Zgłoś