pina_colada88 15.11.13, 18:44 Zamówiłybyście telefon na abonament przez BOK danej sieci? Mam dylemat. W ogóle który z Tych telefonów? Abonament 54,90 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Telefon przez telefon 15.11.13, 19:41 A tak konkretnie to jaki masz dylemat z tym zamawianiem??? Swego czasu tak zamawialam. Szybko sprawnie i bez wychodzenia z domu. Kurier przyniosl aparat do domu i wszystko bylo ok. Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Telefon przez telefon 15.11.13, 20:08 No właśnie dlatego że bez macania itd. Wybrałam sobie na 90% Samsunga Galaxy Ace 2 i zastanawiam się czy to dobry wybór Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Telefon przez telefon 15.11.13, 20:15 Ja sobie przez nat przedłużyłam umowę, ale ja wiedziałam jaki tel chcę. I jeszcze rabat 4stówki na aparat dostałam za zamówienie z eshopu. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Telefon przez telefon 15.11.13, 21:38 No to idz ten telefon pomacac do salonu a zamow przez bok jesli tanszy. Ja mam ten model i generalnie jestem zadowolona. Poza malymi wpadkami jak zawieszanie sie ekranu i jak ktos dzwoni to w ogole nie reaguje na dotyk. Ale od roku jak mam ten tel to moze ze 3 razy tak sie stalo. Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Telefon przez telefon 15.11.13, 21:59 Dzisiaj dzwonilam do salonu w większym mieście i tam nie bylo to tym bardziej u mnie nie ma Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: Telefon przez telefon 15.11.13, 22:10 myślę, że ten model znajdziesz w każdym komisie z telefonami. To nie jest najnowszy. Ja swój odkupiłam od znajomego, który "przesiadł" się na Gakaxy 4, więc ma już co najmniej 2 lata. Poza tym, że latem mi się zawiesił i musiałam back up robić i wszystkie numery szlag trafił a z googlowej chmury też poszły w pip, to byłabym z niego całkiem zadowolona. Odpowiedz Link
minerallna Re: Telefon przez telefon 16.11.13, 03:57 Ja bym w podskokach zwiewała. Serio piszę. Telefon z salonu na umowę- dziękuję. Chyba że prowadzisz DG ale to nie Twój przypadek. Kłóć się z obecnym operatorem jeśli Ci zależy zeby tam zostać i wynegocjować lepsze warunki. A telefon... Bo ten o którym pisałaś..., hmm to jakiś odpad. Ja bym poszukała operatora który da Ci to co Ty chcesz. Nie wiem czy minuty, sms, internet. Sami "przeniosą Cię" . Razem z dotychczasowym numerem. Wiesz że raczej Ciebie nie lubię ale jak coś piszę to na serio z radami. Odpowiedz Link