Dodaj do ulubionych

allegro-oszustka

18.12.13, 08:52
Dziewczyny,sprawa taka jest.Sprzedałam coś na allegro 6 grudnia.Do dziś laska nie wpłaciła,przy czym w piątek przysłała maila,że oczywiście zapłaciła.Patrzyłam na jej komentarze,ma 7 z czego 3 negatywy.Konto założone całkiem niedawno. Pisałam,nie odpowiedziała.Jest szansa wyciagnąć jednak tą kasę czy znowu się nacięłam??
Obserwuj wątek
    • iwonadan1 Re: allegro-oszustka 18.12.13, 09:05
      Mam nadzieję, że płatnośc miała być z góry. W takim przypadku po prostu zwracasz sie do allegro o zwrot prowizji.
    • magiczna_marta Re: allegro-oszustka 18.12.13, 09:53
      A sprawdzalas w zakladce "moja sprzedaz" liste wplat od kupujacych payu?
      Bo ja kiedys czekalam na kase na koncie a okazalo sie ze kupujacy zrobil mi wplate wlasnie przez payu.
    • hedna Re: allegro-oszustka 18.12.13, 11:07
      Sprawdzałam PayU,nie ma wpłaty.Konto również. O co chodzi z tym zwrotem prowizji? zwrócą mi koszt wystawienia aukcji?
      • grave_digger Re: allegro-oszustka 18.12.13, 11:19
        allegro - zwrot prowizji. tak, zwracają ci kasę za wystawienie aukcji, gdyż nie doszło do jej sfinalizowania. gdy zwracają ci prowizję ty wystawiasz lasce negatywa i żyjesz dalej wink
        • jk3377 Re: allegro-oszustka 18.12.13, 14:04
          heh, tez czekam juz tydzien na kase i kontakt i nic. dodatkowo mial byc odbior ososbisty ode mnie, bo to wielki telewizor a tu cisza. po co ludzie licytuja jak potem nic nie chcą? wkurza mnie to maksymalniesad
      • dlania Re: allegro-oszustka 18.12.13, 15:40
        A nazwa alegrowiczki z dużą liczbą cyferek?wink Ja sie tak raz dałam oszukać, dostałam maila z potwierezeniem, że kasa już przelana, a że wysłałam kilka rzeczy na poczcie, to jej też wysłałam, że nie biegać z każą pierdołą osobno. Oczywiście każdej kasy nie dostałamwink Chodziło o stare gacie za 5 zł, stąd moje nadmierne zaufanie - założyłąm, że nikomu sie nie chce za taką kasę oszukiwać. A jednak. Strata niewielka, niesmak pozostał. Ta moja panna miała kilka pozytywnych komentarzy, a potem nagle lawinowo dostała chyba z 30 negatywów - taki system, nakupować na raz mnóstwo drobiazgów, zanim pojawią się pierwsze negatywy kilka osób się nabierzewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka