klubgogo 20.12.13, 21:49 Poradźcie, co na ból ucha, który występuje tylko w trakcie oczyszczania nosa? Mam wysuszoną śluzówkę nosa przez ogrzewanie w pracy. U laryngologa byłam, jest wszystko ok. Jak mam sobie ulżyć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: Ucho. Boli. 20.12.13, 21:55 Pamietam jak byłam mała to mama wkladała mi wacik z jakims smierdzącym kwiatkiem do ucha. Pomagało. aLe jak to sie nazywało cholercia? To taki doniczkowy kwiatek, cuchnący. Odpowiedz Link
klubgogo Re: Ucho. Boli. 20.12.13, 22:18 Geranium, śmierdzi mocno, ale nie mam. Moja mama sporo tego kiedyś hodowała i pamiętam z dzieciństwa znienawidzony parapet z doniczkami z geranium. Spróbuję z wacikiem nasączonym w ciepłej oliwie z czosnkiem, ale dopiero jutro, bo rano mam fryzjera i nie mogę śmierdzieć czosnkiem. Odpowiedz Link
klubgogo Re: Ucho. Boli. 21.12.13, 17:29 Ucho chyba się wystraszyło, że go czosnkiem dzisiaj z oliwą potraktuję, albo tego geranium co mama miałaby mi przywieźć i przestało boleć. Odpowiedz Link