doral2 12.03.09, 00:04 widzicie różnicę?? jakby wam nie pasiło, to uprzejma prośba o info.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: Dlania, Mathiola... 12.03.09, 17:04 Ja widze róznice... Własnie miałam załozyć wątek pt.: "Co za chujki mi sie pojawiły koło postów!?" Czuje sie jak Władca pierścieni i The Master of Puppets w jednym, dzieki))) Odpowiedz Link
mathiola Re: Dlania, Mathiola... 12.03.09, 18:07 Różnicę widzę tylko nie wiem co mam z nią zrobić na wypadek ataku trolli Odpowiedz Link
dlania Re: Dlania, Mathiola... 12.03.09, 18:08 Mathiola, klikasz wtedy jak szalona po kwadratach i po jajach, gdzie popadnie. Najwyżej obok trolli przystapia do ataku smoki. Doral, maila puściłam. Odpowiedz Link
mathiola Re: Dlania, Mathiola... 12.03.09, 18:10 aaaa, znaczy się taki trochu modelator jestem?? Odpowiedz Link
dlania Re: Dlania, Mathiola... 12.03.09, 18:13 mathiola napisała: > aaaa, znaczy się taki trochu modelator jestem?? Tak, mathioluś, taki trochu jakby [głask, głask po główce] Tylko w rodzaju żeńskim będzie modelka, nie modelator Odpowiedz Link