doral2 12.03.09, 17:57 fiszbiny mnie w mostek uwierają, ale tak masakrycznie że nie wyrabiam.. why? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exotique Re: pytanie stanikowe! 12.03.09, 18:03 A wez je lekko odegnij na zewnatrz w czesci mostkowej- mi zadzialalo. za chuda jestes gnaty ci wylaza Odpowiedz Link
deela Re: pytanie stanikowe! 12.03.09, 18:03 nie wiem ale podbijam bo mi tez sie wbijaja Odpowiedz Link
hellious Re: pytanie stanikowe! 12.03.09, 18:04 Ostatnio tez o to pyatalam... az mam slady na skorze odbite tak ze juz nie chca zejsc.. Odpowiedz Link
doral2 Re: pytanie stanikowe! 12.03.09, 18:09 też tak mam odgiąć się nie da, to panache, fiszbiny nie do ruszenia, kurwa, no. Odpowiedz Link
dlania Re: pytanie stanikowe! 12.03.09, 18:11 A mostek to z przodu jest czy z tyłu? Mnie jeszcze nic nie uwiera, bo czekam na dostawę, na razie odziana w klasyczne,luźniutkie 75B Odpowiedz Link
wielebnna Re: pytanie stanikowe! 12.03.09, 18:12 MSŻowi daj od wygięcia (technika o stół się sprawdza) mój giął panache aż miło Odpowiedz Link
rrooda Re: pytanie stanikowe! 13.03.09, 09:36 a już myślałam, że tylko mnie Panache ugniatają Odpowiedz Link
exotique Re: pytanie stanikowe! 13.03.09, 09:57 kurwa, jak sie nie da jak da? nie mowie o wyginaniu o 90stopni. Mnie wlasnie panasie uwieraja wszystkie w mostku, a ze dobrze leza to im fiszbiny odginam. To ze trza troche sily wlozyc to inna broszka. No wyginac lasencje. a i pranie pomaga- sie rozciaga trochu Odpowiedz Link
doral2 Re: pytanie stanikowe! 13.03.09, 12:40 a nie złamią się?? mówisz że się rozciągnie?? to mnie nieco pocieszyłaś... Odpowiedz Link
exotique Re: pytanie stanikowe! 13.03.09, 13:25 zlamia sie jak je bedziesz po 90 stopni w onbbie manki na zmiena wyginac hihi. a co do rozciagania- nie ma stanika co sie nie rozciagnie. no chyba ze ze stali wykuty... Odpowiedz Link
lunalovelight Re: pytanie stanikowe! 13.03.09, 09:40 Trza odgiąć nieco fiszbiny w tym miejscu (udało mi się w Curvy Kate) - mi też większość staników chciała przebić dziurę do serca, a ślady były, jak po napaści germańskiego oprawcy ;>. W tych sztukach, co fiszbin się nie da nawet o milimetr ruszyć (jak w mojej Freyi Eleanor), polecam instalować sobie płatek kosmetyczny pod drutami na mostku - po jakimś czasie ciało się przyzwyczai i powinno byc lepiej (tzn. u mnie jest). Odpowiedz Link
ally Re: pytanie stanikowe! 13.03.09, 13:31 też to miałam na początku, bo niedawno nabyłam se curvy kate w odpowiednim rozmiarze po pierwszej próbie noszenia nie pozwalałam się dotknąć przez 2 dni, teraz się przyzwyczaiłam żeby być piękną trzeba cierpieć )) Odpowiedz Link
hellious Re: pytanie stanikowe! 13.03.09, 16:46 ally napisała: > > żeby być piękną trzeba cierpieć )) Tak mi powiedziala pani w sklepie jak kazali mi lakierki na komunie kupic... moja mina mowila calkiem co innego Odpowiedz Link
rennya z takim to na lobby:) 13.03.09, 16:40 można odgiąć - ostatnio w panasze ariza się udało, nie tak od razu, jednym ruchem, ale pomiętosiłam i się nagięło (mnie pod pachami uwierało) ale równie dobrze może to nie być Twój rozmiar w danym modelu / Twój model wogóle Odpowiedz Link
exotique Re: pytanie stanikowe! 13.03.09, 17:16 A W ogole, to sie obrazam na bra stop. Odkad zaczelam tam zamawiac, 2 karty kredytowe musielismy zablokowac. cos im system bezpieczenstwa nawala- tzn maja kogos nieuczciwego w zespole. Odpowiedz Link