alesio23 12.03.09, 22:42 Ja musze zimowe 2 no może 3 kg zrzucić. Wkurw mam nieziemski bo ciągle jem wieczorem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emigrantka34 Re: Chcecie schudnąć? 12.03.09, 22:43 qrwa chcemy ale nie mozemy nie udaje sie za duzo zremy i pijemy Odpowiedz Link
alesio23 Re: Chcecie schudnąć? 12.03.09, 22:45 przez piwo brzuch mi rośnie jak u starego dziada. A do piwa jakiś serek zawsze, a po słonym to ja muszę coś słodkiego, a to słodkie czyms zapić...kółko się zamyka Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Chcecie schudnąć? 12.03.09, 22:46 piwa juz sie oduczylam; ale sie przerzucilam na wino i kolacje o 20ej nie tyje, ale nie chudne a przytylam wlasnie, gdy piwsko zlopalam, czyli jakies szesc lat temu Odpowiedz Link
calandria Re: Chcecie schudnąć? 12.03.09, 22:47 chcemy, chcemy- jeszcze mi piątka z dwupaka została i jakoś nie chce się odczepić Odpowiedz Link
loola_kr Re: Chcecie schudnąć? 12.03.09, 22:51 schudnąć może nie, ale pozbyć się opony na brzuchu... ćwiczę brzuszki ale jakoś nie pomagają... Odpowiedz Link
exotique Re: Chcecie schudnąć? 12.03.09, 23:20 chce to niekoniecznie, ale musze, bo rzygac mi sie chce jak patrze na ciazowe spodnie. Czyli nie miesci mi sie dupa w przedciazowe. 15 zgubilam, zostalo jeszcze piec. A najlepiej 7. Tylko ze jak chleje piwo bezalk, wpierdzielam ciasteczka po nocy... ze sportow to sprint do kuchni po browar lub rzeczone ciastka... i creme double... ide po wykalaczke- przynajmniej cos pomemlam zamiast jedzenia. Odpowiedz Link
cudko1 Re: Chcecie schudnąć? 12.03.09, 23:40 a ja już pierdole(a co ptrzecież tu można) to całe odchudzanie. Właściwie waze tyle ile przed ciąża ale ja przed nią samą przytyłam - siedząca praca na maksa piwsko i inne alkohole i zarło nie wiadomo o któej no i nie mieszczę się w swoje mega seksowne spodnie jedyne w swoim rodzaju które kocham. Więc marząc żeby je znowu założyć muszę jakieś 5 kilo zrzucić ale ni ch,, nie idzie. nie no już było oki ale ostatnio znowu powrót buuuu Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Chcecie schudnąć? 12.03.09, 23:43 cudko sio spac bo jutro w pracy bedziesz miala kacora! a jezeli chodzi o te dodakowa piatke - to jest to, czego nie moge sie pozbyc od kiedy przesiadlam sie za biurko. Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Chcecie schudnąć? 12.03.09, 23:42 tylko zebys nie polknela tej wykalaczki! a w przediciazowe wejdziesz....mnie sie tez wydawalo ze nie, ale sie okazuje ze tak...inna sprawa, ze jeszcze piec kilo...ale chuj, jest znacznie lepiej. Odpowiedz Link
cudko1 Re: Chcecie schudnąć? 12.03.09, 23:45 e tam jakoś mi się nie chce. dobrze mi tu Odpowiedz Link
domiel6 Re:alesio 13.03.09, 00:05 Zerknelam na fotke-z czego Ty sie chcesz odchudzac???? Odpowiedz Link
cudko1 Re:alesio 13.03.09, 00:09 o matko alesio to już jakaś anoreksja czy jak??? ja też zerknęłam na fotkę. Odpowiedz Link
emigrantka34 Re:alesio 13.03.09, 00:16 popieram - ona nie ma ani jednej faldy, a ja mam az trzy Odpowiedz Link
hellious Re:alesio 13.03.09, 09:14 hehe, a ona wam zaraz napisze, ze fotka z czasow przed ciazowych albo co innego Odpowiedz Link
alesio23 Re:alesio 13.03.09, 09:47 otóż moje Drogie dziewczęta jest to fotka z wakacji zeszłorocznych. A przez zimę niestety doszły nadprogramowe 2,5 kg. Ja mam lekką schizę na punkcie trzymania wagi bo w ciąży przytyłam 30kg i potem póltora roku się odchudzałam. Odpowiedz Link
hellious Re: Chcecie schudnąć? 13.03.09, 09:13 Ja to bym nabrac ciala troche mogla, ale nie idzie mi to wcale...Monsz uprasza o nie tycie, ale jakos mi tak marnie z tymi 50kg.. Odpowiedz Link
lunalovelight Re: Chcecie schudnąć? 13.03.09, 09:21 Chcecie - ze 4 kilogramy. Niestety przeszkadzają nam w tym dobre kolacje i obiady, a takoż zupa meksykańska z czekoladą, rodzynkami i kawałkami kurczaka ;>. Odpowiedz Link
dlania Re: Chcecie schudnąć? 13.03.09, 09:23 Mnie by też wypadało tak 3 kg zrzucić z siebie... Od lat planuje i jakos nie moge sie zebrać... za bardzo lubi wieczorne piwo i pop corn. Odpowiedz Link
zales239 Re: Chcecie schudnąć? 13.03.09, 09:34 Tak chcemy,ale nie dajemy rady,nie wiem co się dzieje,jak wlazło 4 kilo to trzyma się rękami i nogami. Ja juz od paru dni nic nie jem po 17 godz i nadal ani drgnie,jakiś stary tłuszcz czy jak? Ale ja wiem dlaczego za długo tyłek plaszczę przed kompem buuu! Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: Chcecie schudnąć? 13.03.09, 11:22 to jak już będziecie totalnie zdesperowane to z czystym sumieniem polecam South Beach-ciężko oj ciężko na początku ale efekty piorunujące i szybko je widać eks właścicielka 10kg, więc wiem co piszę,bo tłuszcz mój lata pielęgnowałam Odpowiedz Link
cudko1 Re: Chcecie schudnąć? 13.03.09, 11:52 jak mi jeszcze wyłuszczysz ją jak krowie na rowie coby mnie znowuż nie przestraszyła to chętnie!!! Odpowiedz Link
lunalovelight Re: Chcecie schudnąć? 13.03.09, 11:57 Ja też na SB pozbyłam się wielu kg . Odpowiedz Link
cudko1 Re: Chcecie schudnąć? 13.03.09, 12:09 gadaj jak do obrazu to pisz kobieto dobra jakie są zasady!!!! czego nie wolno co wolno menu ino szybko cobym mogła zacząć od już. Odpowiedz Link
lunalovelight Re: Chcecie schudnąć? 13.03.09, 12:16 Kochana, w skrócie wsio jest tutaj: southbeach.c10.pl/wskrocie.php I faza jest dość trudna, np. nie można alkoholu w ogóle pic, a po odstawieniu węglowodanów, łącznie z owocami! organizm głupieje przez chwilę, no, ale trwa tylko dwa tygodnie. Ale jak się człek trzyma zasad, to naprawdę fajnie się chudnie i nie ma potem jo-jo. Odpowiedz Link
alesio23 Re: Chcecie schudnąć? 13.03.09, 12:37 Ale mnie te wszyskie diety wkurzają! Do końca życia człowiek musi uważać na to co je. To wielka, ogromniasta niesprawiedliwość!!! Odpowiedz Link
lunalovelight Re: Chcecie schudnąć? 13.03.09, 12:41 Niestety. Tzn. ci, którzy lubią sport i go uprawiają, to chyba tak bardzo nie muszą, ale ja nie lubię, toteż muszę . Na basen tylko chodzę, ale Otylią nie jestem, broń boże. Odpowiedz Link
doral2 Re: Chcecie schudnąć? 13.03.09, 12:45 przestańcie mnie wkurzać jakimiś nędznymi dwoma kilogramami do schudnięcia!! dwa to już schudłam, a muszę schudnąć jeszcze sześć Odpowiedz Link
lunalovelight Re: Chcecie schudnąć? 13.03.09, 12:47 No ja większą ilość (prawie 10) porzuciłam z 2(?) lata temu, letko też nie było . Odpowiedz Link
niuniaspadi Re: Chcecie schudnąć? 13.03.09, 14:49 ja marzę o 50 kg, mam 5 do zrzucenia i nie daję rady, a żywieniowiec z wykształcenia jestem kłania się jedzenie po 18 i słodycze i pifko niestety jako puste i zdradliwe kalorie a co do węglowodanów, to jak słyszę że ziemniaki tuczą, to mnie cholera jasna strzela. Ziemniaki NIE tuczą, tuczą jedynie dodatki typu sosik, masełko itp pozatym węglowodany są konieczne w diecie, szczególnie te złożone a więc razowy chlebek itp. to tyle teorii a z praktyką różnie bywa Odpowiedz Link
patrice7 Re: Chcecie schudnąć? 13.03.09, 14:51 Ja wlasnie schudlam 8 kg Czyje sie lekko i bosko w sam raz na wiosne Odpowiedz Link
patrice7 loola_kr 13.03.09, 14:56 zwykle brzuszki moga nie pomoc, poczytaj o tym,naprawde swietnie dziala! ale jest extremalne;/ www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176 Odpowiedz Link
emigrantka34 a jak sie "wlasnie" 13.03.09, 23:34 chudnie 8 kg???? wystarczy powiedziec haslo "wlasnie" czy wlasnie nie nalezy go wymawiac...???? Odpowiedz Link
mariolka55 chcecie,ze 4 kilo, kupiłam plastry i powiem wam 14.03.09, 11:19 ze nawet działaja w sensie ze nie pozeram juz takich ilosci jedzenia Odpowiedz Link
patrice7 Re: chcecie,ze 4 kilo, kupiłam plastry i powiem 14.03.09, 11:27 "własnie" To efekt diety South Beach w czasie 1,5-2 mies. Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Chcecie schudnąć? 13.03.09, 23:33 ja sie z Toba zgadzam ZIEMNIAKI NIE TUCZA !!!! To przesad Tylko nalezy je jesc odpowiednio, o Odpowiedz Link
agamama123 Re: Chcecie schudnąć? 13.03.09, 22:00 Chcemy. Obsesyjnie... Aktualnie ważę 53 kg przy wzroście 162... czuje się gruba...jem i mam wrażenie, że równocześnie z przełykaniem pokarmu rośnie mi dupa... Odpowiedz Link
agamama123 Re: Chcecie schudnąć? 13.03.09, 22:20 Powinno mnie cieszyć, że nie jestem sama... Odpowiedz Link
aga9001 Re: Chcecie schudnąć? 14.03.09, 11:24 A teraz mnie juz nie polubicie na pewno Ale przyznam się... Od października schudłam - prawie 8 kilo. Ale codziennie dwa razy dziennie cwiczę I z tymi pozbytymi kilogramami jest mi cudnie bosko -------------- <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat> Odpowiedz Link
aga9001 Re: Chcecie schudnąć? 14.03.09, 14:40 I co ??? i dupa ... Jednym słowem wycinam wątki A tak dobrze sie zapowiadał -------------- <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat> Odpowiedz Link
alicja.sunshine Re: Chcecie schudnąć? 14.03.09, 21:57 stanęłam na wage i skali zabrakło... a tak na poważnie to muszę zrzucić 25kg żeby przy wzroście 162 mieć 50kg... a w 4 miesiące schudłam 13 znaczy się po porodzie... Odpowiedz Link