alesio23 13.03.09, 09:53 Która z Was Drogie dziewczęta ma i może mi powiedzieć czy boli nieludzko czy da się wytrzymać. I czy kark to dobre miejsce na pierwszy tatoo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudko1 Re: tatuaż 13.03.09, 10:15 nie ma i nigdy miec nie będzie chociaż się jej to podoba zawsze marzyłam o pajączku nad kostką - za cholere nie wiem czemu bo nienawidzę wszelkiego robactwa a już zwłaszcza pająków. nienawiść na graniy arachnofobii. Podobno boli ale przeżyć się da, poród przeżyłaś to i gooopi tatuaż przeżyjesz a dlaczego chcesz sobie zrobić tatoo?? Odpowiedz Link
hellious Re: tatuaż 13.03.09, 10:17 Zaleznie od miejsca albo wcale nie boli ( tylko szczypie) albo boli qrwasko. Kark bedzie bolal. Odpowiedz Link
hellious Re: tatuaż 13.03.09, 10:18 a w ogole pokazac wam moje cudo? Jeszcze nie skonczone ale moge pokazac Odpowiedz Link
zebra51 Re: tatuaż 13.03.09, 10:20 Dawaj! Ja sie też przymierzam do zrobienia tatoo. w zasadzie mogłabym nawet dziś, ale szukam artysty, który mi to dzieło wykona. bo do Kat von D za daleko Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: tatuaż 13.03.09, 10:23 ja zawsze chciałam mieć- nawet byłam już umówiona i zrezygnowałambo wtedy nie będę mogła oddawać krwi przez 6 miesięcy Odpowiedz Link
alesio23 Re: tatuaż 13.03.09, 10:20 No dawaj hell Ja chce sobie zrobic gdyż potrzebuję zmian. Odpowiedz Link
hellious Re: tatuaż 13.03.09, 10:23 Czekajcie, nowe foto zrobie, bo na starym jeszcze byl w strupkach. Teraz prezentuje sie znavcznie lepiej Odpowiedz Link
hellious Re: tatuaż 13.03.09, 10:28 fotka kiepska, bo trudno samemu sobie ramie dobrze uchwycic. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d4bd849043752e68.html Odpowiedz Link
aniuta75 Re: tatuaż 13.03.09, 10:33 Nooo pikny . Mój mąż wydziarany a mi chociaż się tatoo podobają to miałabym cykora chyba . Odpowiedz Link
cudko1 Re: tatuaż 13.03.09, 10:47 piękny... duży!!! - kobieta w płomieniach czy coś w tym stylu?????? ma jakieś symboliczne znaczenie?? Odpowiedz Link
hellious Re: tatuaż 13.03.09, 10:48 Kobieta-aniol a te plomienie to dodatek konieczny bo zakrylam tym inny stary bubel. Odpowiedz Link
hellious Re: tatuaż 13.03.09, 12:34 Projekt wstepny znalazlam w necie po dluuuugich poszukiwaniach, a pan artysta zrobil troszke od siebie, zeby kawalkow starego nie bylo widac Odpowiedz Link
exotique Re: tatuaż 13.03.09, 10:46 woooow ja marze od 16 rz o tatuazu, czekalam na 18tke, potem walilam w majty ze strachu i do tej pory nie mam. Ale na poczatku ciazy postanowilam, ze jak urodze i wykarmie to se strzele. a co mi tam. i chyba bedzie to smok z terrego pratchetta. z nauki swiata dysku. no pikny jest jak sie patrzy Odpowiedz Link
hellious Re: tatuaż 13.03.09, 10:48 to nie jest takie straszne jak sie wydaje. skora szybko sie jakby przyzwyczaja to tego bolu i nie jest on taki dotkliwy. Takie szczypanie. Odpowiedz Link
alesio23 Re: tatuaż 13.03.09, 11:15 tej Hell a bądź tak miła i napisz co to za część ciała... Noga? Odpowiedz Link
hellious Re: tatuaż 13.03.09, 11:16 Juz pisalam wczesniej- ramie. Nogi troche grubsze mam Odpowiedz Link
alesio23 Re: tatuaż 13.03.09, 11:22 Ach tak. Przepraszam bardzo. A jak myślisz gdzie bolałoby najmniej? Odpowiedz Link
hellious Re: tatuaż 13.03.09, 11:23 Hmm, na ramieniu chyba wlasnie Mam na nodze, na plecach, podbrzuszu i ramieniu, wiec wiem co pisze Odpowiedz Link
hellious Re: tatuaż 13.03.09, 11:27 Reszta nie nadaje sie do pokazania jeszcze. Sa to buble z dawnych lat, ktore czekaja na swoja kolej do poprawki. Pokaze kiedys Odpowiedz Link
domiel6 Re: hellious 13.03.09, 11:41 Naprawde masz tyle tatuazy czy sciemniasz troszeczke.Ja bym chyba bolu nie zniosla i w polowie tatuowania(jakos dziwnie mi to slowo zabrzmialo)uciekla. Odpowiedz Link
hellious Re: hellious 13.03.09, 11:43 A jaki twoim zdaniem mialabym interes by sciemniac? Mam, ale nie sa one powodem do dumy, jeszcze Byly robione dawno temu przez kolege, ktory delikatnie mowiac nie mial wprawy. I teraz przez nastoletnia glupote musze wywalic sporo kasy by cos z nimi zrobic. Narazie zrobilam jeden- ten ktory widac. Na reszte przyjdzie czas, jak bedzie na nie kasa. Odpowiedz Link
domiel6 Re: hellious 13.03.09, 11:56 Nie nie mysle ,ze sciemniasz.Tylko jak zaczelas wymieniac to mysle sobie i tu tu ho,ho.Ja bym sie bala zrobic-a to dlatego ,ze nie znioslabym bolu. Odpowiedz Link
hellious Re: hellious 13.03.09, 11:58 ale to naprawde tak strasznie nie boli! wole sobie cale plecy widziargac niz isc do dentysty na borowanie jednego zeba. Odpowiedz Link
domiel6 Re: hellious 13.03.09, 11:58 A tak poza tymi tatuazami-to podczytuje na ematce troche i bardzo mi przypadlas do gustu .Tzn,ze fajna babka jestes. Odpowiedz Link
kama_msz Re: hellious 13.03.09, 11:59 bez przesady, co wy wszyscy z tym bolem?? ja mam na lopatce i mnie nie bolalo. ale moze to kwestia psychologiczna - robilam razem z mezem - on na lydce i stekal, ze oj, aj, boli - no to musialam chlopu pokazac, zem twarda;P hahaha teraz mysle o kolejnym - cos malego bym chciala, podbaja mi sie gwiazdki takie jak ma rihanna (prosze sie nie smiac;P) ale kark odpada. na razie jestem na etapie wstepnych przemyslen Odpowiedz Link
hellious Re: hellious 13.03.09, 12:03 Ja to bym chciala wzdluz kregoslupa jakies chinskie cos... ale kurde jak tak dalej pojdzie, nie bede miala co opalac, bo czarna i tak bede Wciaga to bardziej noz dragi Odpowiedz Link
domiel6 Re: tatuaż 13.03.09, 12:11 Kiedys widzialam w telewizji goscia-caly byl wytatuowany-myslalam,ze przebrany byl(pewnie jakbym miala okulary to od razu bym zobaczyla,ze to wytatuowane cialo).Nawet twarz mial-straszny troche byl nie powiem Odpowiedz Link
hellious Re: tatuaż 13.03.09, 12:12 hehe, kiedys widzialam goscia, ktory mial na czole wytatuowane " kocham chleb ze smalcem" Czasem sobie mysle, ze sporo swirow do tego mojego miasta ciagnie latem... Moze dlatego, ze koncowa stacja i jak zasna to tu wysiada Odpowiedz Link
domiel6 Re: tatuaż 13.03.09, 12:15 Niezly.Moj tato ma wytatuowane na palcach imie .bynajmniej nie mojej mamy ha,ha.Tego bvym nie zniosla Odpowiedz Link
kama_msz Re: tatuaż 13.03.09, 12:15 buhahahahahahahahaha, o jaaaaaaaaaaa, a ja lubie chleb ze smalcem i cebulka;P smazona najlepiej Odpowiedz Link
domiel6 Re: tatuaż 13.03.09, 12:17 Ja wczoraj robilam skwarki-smierdzialo w caym domu. Odpowiedz Link
kama_msz Re: tatuaż 13.03.09, 12:29 o skwarki tez lubie a ja ogorkowa jak ostatnio zrobilam, to smrod byl taki, ze az chlop sie obudzil;P a pozniej jak podgrzewal to przypalil i myslalam, ze mu nogi z dupy wyrwe, bo smierdzialo jeszcze bardziej Odpowiedz Link
lelieb Re: tatuaż 13.03.09, 12:30 Ja mam na nodze,nad kostką.Robiłam go strasznie dawno temu,ale pamiętam,ze bolało Odpowiedz Link
domiel6 Re: tatuaż 13.03.09, 12:38 Tak przypominajac sobie tatuaze mojego taty,to obecnie chyba lepsze robia.Ten barwnik taki wyrazniejszy nie? Odpowiedz Link
agao_72 Re: tatuaż 13.03.09, 12:37 mam 3: - z tyłu na wysokości prawej nerki - spory kwiat lotosu - nie bolało nic - na boku, na wysokości biustu po prawej stronie - niebieskozielony znak szczura - na boku, symetrycznie do szczura - chiński znak oznaczający chaos - wygląda jak wycięty niżem na skórze dwa ostatnie bolały bardzo, bo igła leciała po żebrach. ale bardzo lubię moje obrazki. Odpowiedz Link
alesio23 Re: tatuaż 13.03.09, 12:40 Kurde ja już sama nie wiem czy sie zdecyduje. Bo ja mdleję z bólu. Moje najgłupsze omdlenie miało miejsce dwa lta temu podczas zakładania tipsów... Odpowiedz Link
patrice7 Re: tatuaż 13.03.09, 14:36 E tam boli. Boli to poród, przy tym przecie wszystko inne pryszcz Aczkolwiek to specyficzny rodzaj bólu. Odpowiedz Link
esofik Re: tatuaż 13.03.09, 17:21 racja. Po tatuażu stwierdziłam, że jestem bardzo wytrzymała na ból. Zmieniłam zdanie gdy zaczął się poród. Ps.Myślę, ze na karku może boleć. Na pierwszy raz wybierz miejsce gdzie jest więcej tkanki tłuszczowej. Odpowiedz Link