magdakaczm12 20.03.09, 13:09 WZNOSZE TOAST jako miłośniczka alkoholii wszelakich ...i może tu zagoszcze!!!? madzai Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_sphinx Re: witam sie NA ZDROWIE... 20.03.09, 17:55 E tam ja bym torta czekoladowego trzasnęłą Odpowiedz Link
cudko1 Re: witam sie NA ZDROWIE... 20.03.09, 18:03 a ja porzeczkowego - pycha u mnie robią no zajebiste poprostu, a i jeszcze owocowe mogą być - to dwa jedyne torty jakie lubie - reszty nie trawię. ale ten porzeczkowy - niebo w gębie <marzy> Odpowiedz Link
hellious Re: witam sie NA ZDROWIE... 20.03.09, 18:05 A ja wcale nie lubie. Torta na wlasnym weselu musialam wpychac na sile, bo goscie sie gapili Odpowiedz Link
cudko1 Re: witam sie NA ZDROWIE... 20.03.09, 19:19 hell ja też z zasadey nie lubię i nawet nie tykam aha i nie jem również ciast a lody baaaardzo rzadko bo też zwyczajnie nie lubie - ale tych tortów nie sposób popierwsze nazwać tortami nie wiem no same delicje Odpowiedz Link
lady_sphinx Re: witam sie NA ZDROWIE... 20.03.09, 19:54 Eeee niegdy nie jadłam porzeczkowego, brzmi ntrygująco. Ale z tortów czekoladowych, tobardzo lubię czarny las, i tort z kawałkami czekolady i sliwka kalifornijską (co ciekawe smaku sliwek się nie czuje, tylko pyyyyszną czekoladę). Ogólnie jestem pies na czekoladę Odpowiedz Link