deela 23.03.09, 21:34 taki wozek kupie to lukam czy sie nie trafi co okazyjnego uzywanego ta aukcja mnie porazila popatrzcie jaki słodki pokoik dla dziecka allegro.pl/item591548694_wozek_gleboko_spacerowy_fotelik_tako_jumper_okazja.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_i_koty Re: zajebisty pokoik dla dziewczynki 23.03.09, 21:36 Słodki pokoik, powiadasz? Hmmmm.... Odpowiedz Link
kama_msz Re: zajebisty pokoik dla dziewczynki 23.03.09, 21:37 o żesz... ja lubię różowy, niektórzy się nawet ze mnie śmieją - moja mała ma większość ciuszków w kolorze różowym lub pochodnych (ale nie tylko). ale to już jest jakaś masakra nie do przełknięcia nawet dla mnie. tam nawet psie posłanie jest w kolorze jebitnego różu bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee<rzyg> mnie by zemdliło po minucie w takim pokoju Odpowiedz Link
alesio23 Re: zajebisty pokoik dla dziewczynki 23.03.09, 21:38 no rzyg niezły, ale mojej by się spodobał napewno Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: zajebisty pokoik dla dziewczynki 23.03.09, 21:40 Ja na szczęście mam syna Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: zajebisty pokoik dla dziewczynki 23.03.09, 21:41 dlania napisała: > Czy to pokój do rzygania? Nie, to buduar Lolo Ferrari Odpowiedz Link
inia33 Re: zajebisty pokoik dla dziewczynki 23.03.09, 21:41 cudny!!! zaraz moim młodym powywalam te okropne brązy i niebieskości i natychmiast zapodam takie cudnie cukierkowo różowe ściany, dywany i narzuty! a to krzesełko-no takie dziewczęce!... już się nie mogę doczekać, pierwsze, co kupię, to różowy kosz na śmieci... Odpowiedz Link
mearuless pokoik tragiczny 23.03.09, 21:44 bez szans na wyciszenie- oszalec mozna, gdzie tam miejsce na medytacje a jesli chodzi o wozek- trza bylo wczesniej gadac bo postawilam obok konteneru pck - prawie nowa taka gondole. po prostu nie mialam nikogo zafasolowanego. Odpowiedz Link
patrice7 Re: zajebisty pokoik dla dziewczynki 24.03.09, 15:35 Holy shit! hmmm cukierkowo,az do .... Odpowiedz Link
deela Re: zajebisty pokoik dla dziewczynki 23.03.09, 21:41 moze to jakas psychofanka tori spelling? www.pudelek.pl/artykul/12276/oto_pokoj_corki_tori_straszne_zdjecia/ Odpowiedz Link
mama-maxa Re: zajebisty pokoik dla dziewczynki 23.03.09, 21:44 oo matko! i to dziecko się wysypia w tym pokoju? Odpowiedz Link
guderianka Re: zajebisty pokoik dla dziewczynki 23.03.09, 21:47 Obiektywnie rzecz ujmując-fajny,specyficzny z pewną klasą jak dla damy Subiektywnie-chyba mam za dużo testosteronu-dziewczyny moje mają pokoje niebieski i żółty Odpowiedz Link
tulip_mariette Re: zajebisty pokoik dla dziewczynki 24.03.09, 08:13 na szczęście w nocy jest ciemno, a w dzień trzeba tylko mocno zamknąć oczy i nie otwierać po żadnym pozorem! Odpowiedz Link
agama77 Re: zajebisty pokoik dla dziewczynki 23.03.09, 21:46 masakra!! mam nadzieję,że mojej córce nie zamarzy się taki! Odpowiedz Link
mathiola Re: zajebisty pokoik dla dziewczynki 23.03.09, 21:46 O Jezusmaryjo, dzieciak w takim otoczeniu z pewnością nabawi się nadpobudliwości, dysleksji, depresji, ADHD i co najgorsze - okropnego gustu. Odpowiedz Link
kama_msz proszę się nie śmiać 23.03.09, 21:49 ale fotel z podnóżkiem z pokoju tori mi się podoba.... Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: proszę się nie śmiać 23.03.09, 21:54 Mnie się podoba-może troszeczkę przesadzone ale jak ja byłam małą dziewczynką dałabym się pokroić w kostkę za taki pokój! Jakby moja córa zadecydowała,że taki chce to pozwoliłabym. Odpowiedz Link
mathiola Re: proszę się nie śmiać 23.03.09, 21:59 proszę cię W pokoju w innych barwach - jako kontrast - może by jeszcze jakoś się prezentował, ale w tych różowościach nie zauważyłam w nim nic, co by się mogło podobać Odpowiedz Link
kama_msz Re: proszę się nie śmiać 23.03.09, 22:10 no, ale ja mówię o nim właśnie w kontekście innego pokoju;P Odpowiedz Link
jvstys Re: zajebisty pokoik dla dziewczynki 23.03.09, 22:29 nożesz kurwa mać aż oczy bolą jak tam mieszkac na codzień Odpowiedz Link
emigrantka34 a propos wozka 24.03.09, 00:19 mam do sprzedania w takiej samej kolorystyce (gondola, fotelik plus spacerowka) tylko firmy peg perego hehehe pokoj nie do podjebania, ten wozek to chyba sprzedaja bo im kolor nie spasowal Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: a propos wozka 24.03.09, 00:21 po ogladnieniu blizszynm wozka stwierdzam, ze moj ladniejszy Odpowiedz Link
joanna266 Re: a propos wozka 24.03.09, 07:54 powiem nieskromnie moje córy maja 100 razy ładniejsze pokoje.pokoik jednej jest liliowy a drugiej rózowy.ale kolorki sa lekkie i dodatki stonowane.wszystko dziewczece i delikatne. zupełna precwiwaga do pokoi synów.w zyciu nie zrobiłabym pokoju dla dziecka w tak oczojebnym kolorze.a tak starsza chciała rózowy i ma rozowy. skosy jasniejsze sciany ciut ciemniejsze.taki głeboki róz moze doprowadzic do niestrwanosci Odpowiedz Link
joanna266 Re: a propos wozka 24.03.09, 08:47 zalezy gdzie bedziesz tym wózkiem jezdzic. jak po miescie to małe kółka jak najbardziej tak ale jezeli po wiejskich błockach i piaskowych drogach to tylko duze pompowane koła. Odpowiedz Link
deela Re: a propos wozka 24.03.09, 08:49 no ja wlasnie na wies sie wyprowadzam dlatego chce z duzymi kolkami i ten model w tej aukcji to nie jest dokladnie ten ktory wybralam, bo ten co wybralam ma wieksze kolka z przodu Odpowiedz Link
bei Re: a propos wozka 24.03.09, 08:54 nie gustuję w różu- ale WIDZIAŁAM GORSZE doceńcie konsekwencję- wszystko w jednej tonacji- a nie od Sasa do lasa, jest w nim porządek...jednak bardziej bym zrozumiała taki efekt kolorystyczny- gdy dziecko samo sobie wybiera, niż tak narzucać gust maluszkowi Odpowiedz Link
joanna266 Re: a propos wozka 24.03.09, 08:58 to ja polecam wózek drver 4 xl.miałam takowy przy dwójce dzieci .przez piaszczyste plaze mi przelatywał jak burza Odpowiedz Link
deela Re: a propos wozka 24.03.09, 09:19 mialam juz taki nie ma skretnych kolek z przodu wiec spacerowka bedzie calkowicie i absolutnie nieuzytkowa Odpowiedz Link
joanna266 Re: a propos wozka 24.03.09, 09:23 no ja miałam ze skretnymi kółkami.ba!cała oś miał skretną Odpowiedz Link
deela Re: a propos wozka 24.03.09, 09:24 to co wyallegrowalam nie mialo ale ja juz na tego jumpera zdecydowana Odpowiedz Link
osa551 Re: a propos wozka 25.03.09, 17:18 deela - jeśli chcesz dobry wózek na wieś ze skrętnymi kołami z przodu to kup Bebecar Rider AT+. Można tym bez problemu jeździć polną drogą. Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: a propos wozka 24.03.09, 10:10 to prawda, bo sa robione na chodniki wloskie a nie polskie. tylko ze ten ktory chcesz nabyc ma z przodu tez pierdzielone male koleczka... Odpowiedz Link
deela Re: a propos wozka 24.03.09, 15:00 a dupa duze ma! patrzaj allegro.pl/item588888151_jumper_x_tako_fotelik_gratis_wys_0_zl.html Odpowiedz Link
aniuta75 Re: a propos wozka 24.03.09, 15:08 Za tą cenę możesz mieć XLandera XA - zajebisty wózek . Odpowiedz Link
deela Re: a propos wozka 24.03.09, 15:15 wszyscy maa xlandery a ja... wspieram polski przemysl Odpowiedz Link
emigrantka34 x lander 24.03.09, 15:40 deela ale xlander to nie jest polska firma ? bo tak sie sklada ze monza mojej przyjaciolki - po formach przemuyslowych - zaprojektowal im pare modeli tych wozkow Odpowiedz Link
deela Re: x lander 24.03.09, 22:23 taaaaaaaa? powaga? ja tam nie wiem ale te psycho z forum wozkowego to na pewno by wiedzialy w sumie wygra ten ktorym uda mi sie poszarpac w realu Odpowiedz Link
stillgrey Re: x lander 25.03.09, 17:41 x lander to na bank polska firma, mialam x3, wlasnie na polne, lesne drogi i jezdzil jak czolg, polecam. Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: a propos wozka 24.03.09, 15:39 no moze, przez te pierdzielone rozowe kolory na pierwszym zdjeciu badz tez byc moze z powodu ujecia wydawaly sie znacznie mniejsze ale to prawda, na wertepy potrzebujesz duze kola, perego sie do tego nie nadaje Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zajebisty pokoik dla dziewczynki 24.03.09, 10:31 Pokoik straszliwy heheheh. A wózek to nie wiem bo go nie tykałam . Jednego Tako (inny model) już miałam ze starszakiem i się zraziłam. Chociaż ten całkiem fajnie wygląda. Odpowiedz Link
antyka Re: zajebisty pokoik dla dziewczynki 24.03.09, 20:30 Oj Deela, oCIPialas kompletnie Co to sie stalo, ze tak Ci sie rozowy podoba Ucaluj Julka od ciotki Odpowiedz Link
deela Re: zajebisty pokoik dla dziewczynki 24.03.09, 22:21 > Ucaluj Julka od ciotki ucaluje jak tylko go zapedze do wyra jakie podoba???????????????????????????????????????? Odpowiedz Link