Dodaj do ulubionych

jak zapomniec...

11.04.11, 13:58
mam za soba zajebisty intensywny okres z osobami z ktora spedzalam duzo czasu w pracy i poza nia.dzis razem juz nie pracujemy, a kontakt jest sporadyczny.
pozostaly wspomnienia i zdjecia z imprez, wakacji, i te zrobiome w pracy.
mija 8miesiecy, a ja nie mam dnia, zeby tego czasu nie wspominac.
i zjednej strony jest satysfakcja, z drugiej zal, ze to minelo.
nie moge sie z tym pogodzic.
tym bardziej ze te osoby mialy na mnie ogromny pozytywny wplyw i dawaly powera do zycia.i choc power nadal jest to ciagle wracam do tamtych chwil.
jak nie zwariowac?:)
Obserwuj wątek
    • sabinac-0 Re: jak zapomniec... 11.04.11, 14:35
      powsa676 napisał:

> jak nie zwariowac?:)

Uzywac z umiarem zargonowych zwrotow typu "power" i "zajebisty". :)
      • de_torquemada Re: jak zapomniec... 11.04.11, 18:46
        Osoba, ktora stosuje umiar w tym zakresie latwo moze zyskac etykiete wariata. I slusznie, bo jest przeciez inna niz wiekszosc. Ale moze rzeczywiscie, najlepszy sposob na to, zeby zapomniec o zajebistym kontakcie, to wyrzec sie tego slowa. Wtedy juz zostanie sam tylko kontakt. A kontaktu, ktory nie jest zajebisty nie ma przeciez co zalowac :)

powsa676: najlepszy sposb, aby zapomniec o tym, co bylo a minelo, to stworzyc cos nowego, budowac nowe relacje.
    • panna.m.igotka Re: jak zapomniec... 11.04.11, 15:34
      No cóż może kontakt masz ograniczony z tą osobą, ale zawsze to jakiś kontakt. Możesz z nią pogadać telefonicznie, emailem lub nawet się spotkać w realu. Poza tym wszystko się z czasem unormuje. A może jeszcze poznasz bratnią duszę w pracy ;)
    • jeriomina Re: jak zapomniec... 11.04.11, 20:53
      Czas jest najlepszy.
      Znam takie sytuacje ze swojego życia ale co możesz zrobić? Musisz się postarać żyć dalej, wypełnić swoje życie czymś ciekawym, żeby nie myśleć o tym obsesyjnie i tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka