joanna266 27.03.09, 08:52 powiedzice dziewczyny gdzie jeszcze lubicie zaglądac.moga byc nie tylko fora a np. jakies ulubione blogi,stronki itp.bo nie uwierze ze tylko maglujecie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: ulubione fora 27.03.09, 08:57 nie tylko magluje, dlatego bardzo czesto za wami nie nadążam zagladam na blizniaki, wczesniaki, ANALityczno-umORALniajace (choc to ostatnio zamiera) kraj, wiadomosci, mamy po przejsciach, forum humorum, twilight, galerie potreaw. a w przerwach pracuje Odpowiedz Link
morepig Re: ulubione fora 27.03.09, 09:07 Ulubione fora LUTY 2005 Klub Matek Wyrodnych Lutówki 2009 Gdzie kucharek 6 tam 12 cycków Forum pogańskie B.U.F.E.T. Ciucholandy i Komisy MAŁY TURYSTA-podróże i dzieci ~~~MOLE KSIĄŻKOWE~~~ Luty 2009 Kawałek szmaty - chusty i... Styczniowe dzieci 2009 Cesarskie cięcie 4 zlot emagiel Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ulubione fora 27.03.09, 09:16 Styczeń 2006 Wrzesień 2008 intymne i otwarte emagiel emama Forum (...)lolum Dla miłośników grozy Serialowe: Lost, Prison Break, Supernatural, Seriale szpitalne Lobby biuściastych Szczecińskie różne Dragon Cave I sporadycznie: Małe dziecko, Niemowlę, Telewizja, Humorum, KMW, O forum , Oszczędzamy I chyba tyle . Odpowiedz Link
alesio23 Re: ulubione fora 27.03.09, 11:30 ja oprócz magla i ematki zaglądam czasem na moje regionalne i mole ksiazkowe. Ale jak juz kiedyś wspominałam na tym moim mistowym (!) mnie nie lubią, a na tych molach książkowych mnie wkurwiają. I kurwa błagam niech mi która wytłumaczy co stare baby widzą w tym twilight czy jakoś tak. Odpowiedz Link
dlania Re: ulubione fora 18.04.09, 12:09 Alesia, co to twilight? Mnie te mole tez wkurwiły, jak zamiast o ksiązkach więcej tam zaczeło być watków dupowłaźnych. A i gust literacki jednak mam inny. photo_by_exotique tu_nie_klikaćtwilight Odpowiedz Link
loola_kr Re: ulubione fora 27.03.09, 11:38 ulubione fora: * WESOŁE MAMUŚKI * Wesołe Mamuśki Intymnie * DZIECI ROCZNIK 2000 * STYCZNIOWE mamy 2006 * DragonCave, UC, i inne klikadła * Galeria potraw * Kuchnia * Wystarczająco Dobra Pani Domu * Małe dziecko * Starsze dziecko * Turcja * Małopolskie * Wnętrza mieszkań Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: ulubione fora 27.03.09, 13:15 wcześniaki, nie tylko o pięciolatkach, emagiel, emama, humorum, czasem kobieta, jedzenie (czytam) blogi: www.barbra-belt.pl/ disa.pl/ i parę innych czytam Odpowiedz Link
snobka30 Re: ulubione fora 22.06.09, 19:57 agusia79-dwa napisała: > wcześniaki, nie tylko o pięciolatkach, emagiel, emama, humorum, > czasem kobieta, jedzenie (czytam) > blogi: www.barbra-belt.pl/ > disa.pl/ i parę innych czytam TEJ TO WYJATKOWO NIE TRAWIE,MA CIETY JEZYK,POTRAFI DOWALIC ZE AZ CZLOWIEKOWI SIE ZROBI PRZYKRO!POKZUJAC PRZY TYM KLASE ALBO......JEJ BRAK! Odpowiedz Link
agusia79-dwa snobka30 23.06.09, 13:39 może właśnie dlatego czytam blog disy? bo nie cukrzy wszystkim Odpowiedz Link
jola9932 Re: ulubione fora 27.03.09, 13:20 * MAJ 2006 otwarty ... * Zakupy * LOBBY__BIUŚCIASTYch * Ciąża i poród * Auto-Moto * Ośla ławka * ~~~MOLE KSIĄŻKOWE... * Niemowle * Kobieta * Wystarczająco Dobra Pani domu * (Brak) Seks(u) w ... * Podróże z dzieckiem * emagiel forum beauty w posce joe monster flog moje wypieki wielkie żarcie Odpowiedz Link
aga9001 Re: ulubione fora 27.03.09, 16:31 Klub Matek Wyrodnych Regionalne Oszczędzamy Gdzie kucharek 6... Wystraczająco Dobra... I tyle na więcej nie mam czasu -------------- <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat> Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: ulubione fora 27.03.09, 17:19 Jestem moderatorką tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=56831 Bywam na Wcześniakach i na forum dotyczącym spraw pewnego podwarszawskiego grajdołka, ktory szczęsliwie zamieszkuję Odpowiedz Link
alleo1 Re: ulubione fora 27.03.09, 21:39 "na forum dotyczącym spraw pewnego podwarszawskiego grajdołka, ktory szczęsliwie zamieszkuję" heheh, w przeciwieństwie do niektórych takich, co to ciągle jęczą, że tu, gdzie mieszkają jest beee, ble i do bani, a sąsiedzi mają lepiej Mnie się ten Twój/mój grajdołek podoba, zwłaszcza te części blisko mnie, bo sobie o nie dbam wedle upodobania. [A to sobie poobgadywałam i ulżyłam, heheh ] Odpowiedz Link
iskierka40 Re: ulubione fora 18.04.09, 00:26 **Wesołe Mamuśki ... ***WESOŁE MAMUŚKI intymnie ABORCJA ANALityczno - umO... Kwiecień 2006 SZCZECIŃSKIE "CIĘŻARÓWKI Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: ulubione fora 27.03.09, 17:21 lista moich ulubionych w wizytówce. Jednak zaglądam tylko na kilka z nich. Odpowiedz Link
bernimy Re: ulubione fora 18.04.09, 12:32 Ulubione: emagiel paździenikowe 2007 Forum Humorum KP, DKP Małe dziecko ale ostatnio przez Was jakby mnie tam nie było! Odpowiedz Link
l.e.a Re: ulubione fora 18.04.09, 15:25 Bywam aż na 4 zamknietych forach, oprócz tego: Czechy język czeski Kuchnia Galeria potraw tłumaczenia CiP Pomocne emamy no i mam jedno swoje zamknięte forum dotyczące pomocy rodzinom ubogim. Odpowiedz Link
teqilaa Re: ulubione fora 18.04.09, 15:37 Dżizas! kiedy Wy macie na to czas?!! styczeń 2008 styczeń 2008 intymnie Piaseczno no i ostatnio emagiel Odpowiedz Link
marysienka44 Re: ulubione fora 22.06.09, 20:14 Blog szafa sztywniary szafasztywniary.blogspot.com/ Blog o córeczce mego kolegi adawnuk.pl/ To ulubiona strona mojej córy www.hasbro.com/mylittlepony/default.cfm?page=Entertainment/playtime No i forum lutowe mamy 2008, emagel, emama, KMW, Łoże, Mamy z okolic Poznania. Odpowiedz Link
pyzunia2007 Re: ulubione fora 23.06.09, 00:40 emagiel emama oszczędzamy sierpień2007 zdrowie kobiety Odpowiedz Link
madameblanka Re: ulubione fora 22.06.09, 20:07 aktualności, media polonia galeria potraw proces rekrutacyjny wino regionalne ematka EMAGIEL Odpowiedz Link
iskierka40 Re: ulubione fora 22.06.09, 21:06 ANALityczno - umORALniające CESARSKIE CIĘCIE DZIECI ROK 2006 Forum Humorum Szczecin-ogónny WESOŁE MAMUŚKI INTYMNIE WESOŁE MAMUŚKI rzuć palenie szczecinskie ciezarówki Ślub i wesele seriale Odpowiedz Link
lidia341 Re: ulubione fora 22.06.09, 20:07 Ja mam cztery fora na które regularnie zaglądam Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: ulubione fora 22.06.09, 21:11 hm, w życiu robię dużo innych rzeczy, ale w internecie to poza maglem w zasadzie tylko równieśnicze mej latorośli. Jakbym poza maglem coś jeszcze robiła w necie, to bym juz na nic czasu nie miała... Ostatnio nawet w zadne gry nie grywam, bo czas kompowy magiel zajmuje w 100%... Odpowiedz Link
malwisul Re: ulubione fora 22.06.09, 21:47 ojj, u mnie trochę tego jest: -karmienie butelką, -rozszerzanie diety, -wcześniaki, -niemowlę, -alergie, -Opieka i pielęgnacja a rozwój dziecka, -emagiel (oczywiście ), -Poradnik Domowy (czasami), -Pogaduszki (czasami), -Samodzielna mama, -Oszczędzamy!!!, -Regionalne, -między nami wcześniakami, -emama, -Teściowie, ale nie codziennie bywam na wszystkich Odpowiedz Link
mathiola Re: ulubione fora 22.06.09, 22:01 * ~~~MOLE KSIĄŻKOWE... * Alergie * Biżuteria * Biżuteria ręcznie... * Bliźniaki i więce... * Budowa i remont * Dom * emama * Książki dziecięce... * Moje dziecko powi... * Niemowlę * Ogród i rośliny d... * Prawo i pieniądze * ... i okolic... * Rękodzieło i ozdo... * Soczewki kontakto... * Wcześniaki * Wnętrza mieszkań * Wychowanie bez po... * Zdrowie dziecka * Testowe * Ale wieś! - "Chło... * emagiel * Ogrody to moje ulubione fora. Ale ostatnio udzielam się jeno na maglu. Do tego allegro i nk. No i strony o urządzaniu ogrodu i domu Odpowiedz Link
tomelanka Re: ulubione fora 22.06.09, 22:23 * Ślub i wesele * emagiel * emama * W oczekiwaniu * Ciąża i poród * Niemowlę * Małe dziecko * Starsze dziecko * Wychowanie * Bliźniaki i więcej * Wystarczająco Dobra Pani Domu * Forum Humorum * Oszczędzamy !!!! * Herbata z musztar... * Kuchnia * Uroda * Forum dla brzydkich ludzi * Zakręcone lata 90... * Studia nie zagladam codziennie na wszystkie, sa mniej wiecej wg czestosci zagladania, na siw jestem modelatorem na okresie probnym czesto allegro i nk, czasem wiadomosci na wp i pudel, wizaz i Kurnik Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: ulubione fora 22.06.09, 23:01 Razem z maglem zaglądam na 5 for, w tym jedno moderuję. Odpowiedz Link
annabetka Re: ulubione fora 23.06.09, 00:59 Moje początki to KMW ,później swoje osobiste forum rozbite z hukiem przez nawiedzone laski teraz magiel,oszczędzanie ,kuchenne,wcześniaki,kucharek 6,regionalne,kochanki,brak seksu,uzależnienia Łoj jeszcze z kilkanaście bym wymieniła piszę obecnie tylko na maglu i na zamkniętych ukrytych-dwóch? Odpowiedz Link
hellious Re: ulubione fora 23.06.09, 08:53 Ja to na maglu, troche na ematce posiedze czasem, male dziecko, galeria potraw i ogolnie fotoforum regionalne Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: ulubione fora 23.06.09, 09:02 tylko magielek to dlatego mam tyle wpisówna maglu Odpowiedz Link
caffe_mocca Blogi Kominka 23.06.09, 13:58 kominek.blox.pl/html www.kominek.tv/ Ale raczej nie zachecam Was do zaglądania (tylko naprawde silne osoby psychicznie "wytrzymaja" Pana Kominka ) Odpowiedz Link
makenzen Re: ulubione fora 23.06.09, 20:37 W sumie zaglądam regularnie na 4 fora, w tym 2 moderuję. Na jedno z tych czterech to właściwie nie zaglądam - ja tam mieszkam Odpowiedz Link