Gość: Petro IP: *.mmj.pl 04.07.07, 22:53 Witam. Czy orientujecie się jaki operator obecnie ma stosunkowo najwiekszy zasięg HSDPA/UMTS? /Chodzi mi o wideo rozmowy/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wichura Re: Zasięg 3G 05.07.07, 09:26 Z moich obserwacji na terenie Warszawy i w okolicach Plus jest wyraźnie lepszy od Ery. Nie wiem jak ma się do tego Orange, nie mam aparatu 3G w tej sieci. Chodzi Ci o zasięg w całej Polsce, czy może bardziej lokalnie, w okolicach, w których przebywasz? PS: mapki zasięgu 3G ze stron operatorów lekko mijają się z prawdą, dziwnym trafem w tę samą stronę :) Odpowiedz Link Zgłoś
peter775 Re: Zasięg 3G 05.07.07, 20:43 Chciałbym zapytać o to samo zwłaszcza uzytkowników 'Orange'. Jak jest z zasięgiem sieci? (videorozmowy).Nie odsyłajcie mnie do mapek itp bo najlepszym świadectwem jest opinia użytkowników;) Ps. mieszkam na terenie GOP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calista Re: Zasięg 3G IP: *.mmj.pl 06.07.07, 00:43 Orange pewnie nie jest w tyle ( a nawet pewnie zasięg i jakość połaczeń w UMTS będzie lepsza) Ale to pewnie potwierdzą użytkownicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sacharyna Re: Zasięg 3G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:34 Zamierzam własnie kupić telefon 3g (mam orange) więc podzielę się swoimi spostrzezeniami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomik Re: Zasięg 3G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:36 mam porównanie 3g Plusa z Orange na takim samym telefonie i Plus wypada zdecydowanie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bisek Re: Zasięg 3G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:37 jest ok, wiesz to nie są cuda wymaga to jeszcze sporo pracy z ich strony ale chyba pomarańczowy internet najlepiej wypada Odpowiedz Link Zgłoś