Dodaj do ulubionych

cudaczku mam prośbe

15.04.09, 13:45
Jaki dział prawa ty obsługujesz? Jak nie możesz tu to dawaj na priv, a jak i na priv nie, to też zrozumiem. Potrzeba mi klka spraw różnych wyjaśnic...jedna z lekka spadkowa, druga rodzinno-mieszkaniowa i jeszcze gruntowa jedna (w sensie, ze dom postawic na czyjejś działce..itd)
Obserwuj wątek
    • matysiaczek.0 Re: cudaczku mam prośbe 15.04.09, 13:45
      albo choć na czata
    • cudko1 Re: cudaczku mam prośbe 15.04.09, 13:49
      matysiak posżło na priv, a jakby co to pytaj moze emigrantkę ona
      oblatana na maksabig_grin
      • matysiaczek.0 Re: cudaczku mam prośbe 15.04.09, 14:07
        masz już...a jeszcze bez sensu zapytam, czy ktoś z Twoich znajomych auta nie sprzedaje? już nie wiemy gdzie szukać, w necie tylko oszuści, a znajomych też niewielu w temacie oblatanych. Moze u ciebie jakiś człowiek zaufany ma cos do sprzedania, albo kontakty? Tylko, żeby szajsu nie wcisnął...sory, że tak na forum confused
        • cudko1 Re: cudaczku mam prośbe 15.04.09, 14:13
          kwestia prawna. Poczytam to raczej nie będzie trudne tylko ja jednka
          radzę Ci skontaktować sie z emi ona Ci to rozczmyli w try mi gasmile

a drugie jak chcesz mogę popytać. tylko musisz mi napsiać jakieś
          wiesz dane, wymagania. bo kolega sprzedawał ostatnio jakąś audi ale
          cholernie drogo.
          • matysiaczek.0 Re: cudaczku mam prośbe 15.04.09, 14:16
            dane danymi, ale mam 15tys i chcę coś na kształt forda focusa, albo cóś troszkę większego. Rocznik może 1995 i młodsze. Oj cudko, jak cos znajdziesz to wezmę nawet lexusa wink
            • aniuta75 Re: cudaczku mam prośbe 15.04.09, 14:41
              Hmmm za 15 patysi to mój małż by Ci z Dojczlandu super brykę sprowadził smile.
              Sory, że sie wcinam smile.
              • matysiaczek.0 Re: cudaczku mam prośbe 15.04.09, 14:47
                aniuta...dawaj, jaka bryka i w ogóle
              • matysiaczek.0 Re: cudaczku mam prośbe 15.04.09, 14:52
                a tak poważnie, to troche strach..bo nie gniewaj się, ale skąd wiem co mi sprowadzi? No i podobno teraz to już niebardzo opłaca sie sprowadzać. Cudak to mój ziomal, na miejscu, zawsze mozna pojechać, obejrzeć, a tak, z daleka, ...sama nie wiem.
                • aniuta75 Re: cudaczku mam prośbe 15.04.09, 15:02
                  No wiem, wiem, znamy się tylko z widzenia big_grin.
                  Sprowadzał dla innej koleżanki auto, złożyli zamówienie, marka, model, rocznik i
                  inne pierdoły, kolor był im tylko obojętny smile. I znalazł smile.
                  Ale fakt, euro teraz wysoko, to może faktycznie się nie opyla...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka