krolowazla 17.04.09, 11:45 czy któraś z was robiła sobie cycki lub chce to zrobić?? Moje po ciąży i karmieniu nie są fajne Poczekam na drugie dziecko i chyba je sobie potem trochę poreperuje. No wiszą strasznie cholery brrrr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: cycki 17.04.09, 11:52 ja jeszcze nie ale jak poczuje taka potrzebe to zrobie bez zadnego zastanowienia powiekszac nie musze, pomniejszac nie chce, mysle jedynie o podniesieniu jak juz Odpowiedz Link
eever Re: cycki 17.04.09, 12:23 to moje marzenie, zrobić cycki pomniejszyć i podnieść i czekam, aż zrzucę jeszcze kilka kilogramów ktoś mądry powiedział, że teraz wyglądałoby to idiotycznie, dlatego też chudnę i nie mogę się doczekać po karmieniu młodego wyglądają jak murzyńskie dojnie, okropieństwo Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: cycki 17.04.09, 13:47 kiedyś chciałam zmniejszyć, teraz chyba bym je tylko podniosła. Ale i tak najbardziej nie lubię swojego nosa i od niego zaczęłabym. Odpowiedz Link
exotique Re: cycki 17.04.09, 13:48 jedyne co spierdolila mi ciaza to cycki. wygladaja jak drogowa mapa polski. Zreszta przed laty juz powiedzialam, ze po trzecim dziecku pierdolne sobie nowe cycki. Mezu o tym wie i twierdzi ze skoro sie uparlam, to nie bedzie protestowal-ale nadal twierdz, ze z czasem mi sie odmieni. A jakbym jeszcze w depresje wpadla z powodow cyca, to ubezpieczenie mi zaplaci za operacje. Poki co depresji nie planuje Odpowiedz Link
aniuta75 Re: cycki 17.04.09, 13:50 Chciałabym zmniejszyć ale po pierwsze primo z dużo forsy na to trza, a po drugie primo trochę chyba jednak bym się bała, bo ponoć po pomniejszeniu jest większe prawdopodobieństwo komplikacji niż do powiększeniu tudzież podniesieniu. Odpowiedz Link
vredka Re: cycki 17.04.09, 13:51 Nie, same mi urosły A poważnie - nie są idealne ale je lubię. Odpowiedz Link
jola9932 Re: cycki 17.04.09, 13:58 ja chcę podniesc ale nie wiem czy teraz czy poczekać aż urodzę drugie dziecko. Powiekszyc łatwiej mniej komplikacji po operacji i można wkładke pod mięsień włozyć i nie ma problemu z karmieniem W temacie juz trochę sie orientuję i nawet wiem gdzie i do jakiego lekarza bym poszła ale noo ale własnie.. Odpowiedz Link
karra-mia Re: cycki 17.04.09, 14:02 tak, ja kiedyś chciałabym bardzo, jak mi fundusze pozwolą. Nie mogę patrzeć na moje nierówne cycki, lewy większy, ale mniej jęrdny, prawy fajny, takie jabłuszko Odpowiedz Link
alesio23 Re: cycki 17.04.09, 15:48 też bym chciała cycki sobie kiedyś zrobić ale póki co nie mam na to kasy Odpowiedz Link