pina_colada88 22.04.09, 19:10 Często chodzicie do fryzjera? No i czy lubicie? U mnie żadna się długo nie utrzyma. Po pół roku, albo roku ścinam zawsze Ja dziś byłam i ochlastałam się całkowicie Króciutkie włosy mam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagunia Re: Fryzjer 22.04.09, 19:46 Nie chodzę, bo zapuszczam. Od przedszkola nie miałam tak długich włosów jak teraz (do łopatek mi sięgają). Ostatnio kupiłam prostownicę o widzę, że zaczęły mi się łamać bardzo i rozdwajać te włosy po prostowaniu. Zmuszoną będę podciąć z 5 cm. Ale używam wszelakich uzdrawiających cudów na końcówki i nie wyglądają źle. Odpowiedz Link
alesio23 Re: Fryzjer 22.04.09, 20:14 nie mogę się wybrać od miesiąca. marzy mi się taka krótka fryzurka zupełnie maszynka robiona, ale nie mam odwagi. Odpowiedz Link
aga9001 Re: Fryzjer 22.04.09, 20:16 Spróbuj Aleosia, Ja spróbowąłam parę miesiecy temu na krotko i ryżo efekt piorunujący ale boski Odpowiedz Link
cudko1 Re: Fryzjer 22.04.09, 20:20 aga ja chce obaczyć............plis. A ja debilka ściełam kudły po ciąży. I teraz wygladam jak kurwa dupek z za krzaka. Cały czas chodzę w kucyku podpinane spinkami. Ułożenie ich w jakikolwiek sposób tak zebym przypomninała człowieka - niemożliwe. Więc teraz czekam az odrosną, jakoś na zupełnie krótkie włosy nie mam odwagi. Odpowiedz Link
aga9001 Re: Fryzjer 22.04.09, 20:24 Bierz dzieciaka, wsiadaj w autobus i przyjeżdzaj do mnie. Zaprowadzę Cie do mojej fryzjerki. Kwaterę też Ci zapewnie bo mam sporą chatę -------------- <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat> Odpowiedz Link
alesio23 Re: Fryzjer 22.04.09, 20:26 cholera boje się że wróce do domu i bedę ryczec, że wyglądam jak debil. Odpowiedz Link
tomelanka Re: Fryzjer 22.04.09, 20:27 chodze jak odczuje potrzebe albo jak mi sie przestaja wlosy ukladac. Teraz zapuszczam do slubu, ale po slubie scinam te pierdolone loki na krótko. Wlosy nie reka-odrosna Odpowiedz Link
cudko1 Re: Fryzjer 22.04.09, 20:29 no babki wy to macie dzis gest ale tak serio to ja się nie nadaje na krótką fryzurk,e ni w ząb aha no a Twoją mam nadzieję niedługo zobaczyć na łikendziku Odpowiedz Link
aga9001 Re: Fryzjer 22.04.09, 20:32 Cudko- mówisz i masz Ale przyjechac i tak możesz Co masz do roboty Odpowiedz Link
cudko1 Re: Fryzjer 22.04.09, 20:45 pracuję dzieciaku aha i jeszcze zleconą robotę robię, wiec do maja końca jestem uziemiona na maksa, ale po maju kto wie kto wie czekaj czekaj Ty lublin tak?? Odpowiedz Link
aga9001 Re: Fryzjer 22.04.09, 20:47 Jeszcze bliżej Miniej więcej w połowie drogi do Lublina -------------- <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat> Odpowiedz Link
cudko1 Re: Fryzjer 22.04.09, 20:48 no no. Wodę tam jakąś masz?? w ogóle nie znam polskiej geografii.... co jest po drodze do lublina mniej więcej w połowie drogi ?? Odpowiedz Link
aga9001 Re: Fryzjer 22.04.09, 21:04 Odpisane -------------- <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat> Odpowiedz Link
esofik Re: Fryzjer 22.04.09, 20:26 ja w ciąży zaczęłam zapuszczać i teraz są takie, że szkoda ścinać. Przez całą ciążę chyba ani jeden włos mi nie wypadł, ale w pierwszym miesiącu po porodzie "nadrobiły" zaległości. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Fryzjer 22.04.09, 20:31 Ja panicznie boje sie fryzjerów, a raczej balam sie dopuki nie spotkalam mojej jedynej i ukochanej fryzjerki serio jedyna której moge oddac swoja głowe i nigdy nie wychodze zaplakana. Odpowiedz Link
mathiola Re: Fryzjer 22.04.09, 20:39 raz na kilka tygodni, w skrajnym przypadku raz na trzy miesiące, ale wtedy to najpierw kosiarką trza, a potem tylko wycieniować Odpowiedz Link
e_r_i_n Re: Fryzjer 22.04.09, 20:48 Często. Lubię. Mam kilku wybranych I fryzury różne bardzo. Odpowiedz Link
anetuchap Re: Fryzjer 22.04.09, 21:49 Farbuję włosy i do tej pory raz na 3 mies latałam - głównie na farbowanie i podcięcie. Ostatnio zafarbowałam włosy sama w domu i kolor był ładniejszy niż ten od fryzjera! Od dłuższego czasu zapuszczam włosy,teraz mi będzie mąż podcinał,ha ha Odpowiedz Link
agama77 Re: Fryzjer 22.04.09, 21:36 z wiekiem coraz rzadziej. raz na pół roku podciąć końcówki, włosy mam proste długie i prawie naturalnego koloru. ale wcześniej to eksperymentowałam baaaaardzo. i u fryzjera raz w mscu musiałam byc. teraz jadę do pl i u kumpeli fryzjerki walnę se grzywkę w stylu pin up. na okrągło, krótką i już. Odpowiedz Link
lastjestem Re: Fryzjer 22.04.09, 22:04 Mi coś w ciązy odbiło i zaczełam farbować.No i do dnia dzisiejszego farbuje a własciwie ochładzam swój naturalny kolor.Do Fryzjera chodze raz na 2-3 miesiące,aby zrobić odrosty.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kama_msz Re: Fryzjer 22.04.09, 22:12 uwielbiam chodzić do fryca mam "swoją" stałą fryzjerkę, zawsze robi mi rewelacyjną fryzurkę a to wielka sztuka, bo mam 2 włosy na krzyż no i pasemeczka blond obowiązkowo regularnie co 2 miechy zaliczam salon. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Fryzjer 22.04.09, 22:37 raz w miesiącu, uwielbiam, mam wspaniałą fryzjerkę i dla mnie to forma relaksu, a poza tym sprawdzamy kreatywnośc przy zmianach koloru albo fryzury Odpowiedz Link
to_wlasnie_cala_ja Re: Fryzjer 22.04.09, 23:07 byłam w ubiegłym tygodniu, pasemka wyszły super ale tak mi z cieciem spierniczyła że codzień szlocham do lustra szloch szloch Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Fryzjer 23.04.09, 00:39 uwielbiam ! Przed urodzeniem chodziłam co miesiąc/półtora, teraz niestety wypada co trzy. Dzieć na głowie, nie ma komu oddać, no i małża muszę prosić o kasę , a nie lubię (a lubie drogiego fryzjera...) Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Fryzjer 23.04.09, 01:20 jak odrosty wychodzą jedynie,że jest jakaś okazja uwielbiam jak ktoś mi robi przy włosach Odpowiedz Link