magiczna_marta 26.04.09, 09:51 Uprzejmie donosze ze nasz nowy nocnik wygrywa "Lambade" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: A propo wczorajszego chatu 26.04.09, 09:53 Ja po kilku dniach olanego wszystkiego wokol daje narazie spokoj z nocnikiem. A moze mlody nie zakumal bo nasz nocnik zwykly i lambady nie gra? Odpowiedz Link
granadax Re: A propo wczorajszego chatu 26.04.09, 09:56 no to temat dla mnie na czasie, od kiedy wysadzać? bo cos mi sie zdaje, ze juz czas ale mi sie nie chce Odpowiedz Link
hellious Re: A propo wczorajszego chatu 26.04.09, 09:57 Moj mlody ma 20 miechow i nie kuma o co mi biega. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: A propo wczorajszego chatu 26.04.09, 09:59 Moj 22 maja konczy 2 i pol roku wiec kurna czas juz, nie ma bata. Odpowiedz Link
granadax Re: A propo wczorajszego chatu 26.04.09, 10:02 a no to spoko, mam czas, a juz myslalam, ze powinnam sie denerwowac. Moja ma 14 miesiecy, niech se dziewczyna jeszcze w gatki posra Odpowiedz Link
esofik Re: A propo wczorajszego chatu 26.04.09, 10:29 to tak jak moja. Na nocniku usiedzi 5sek, chyba że w ubraniu myjąc zęby. Do nocnika można też wejść obiema nogami lub powrzucać dostępne kosmetyki Odpowiedz Link
matysiaczek.0 wy mnie nie wkurwiajcie 26.04.09, 10:02 czatujecie wieczorami, jak ja pieprzę się z małżemi i mam wszystko w dupie..znaczy w 'pochwie' a potem następnego dnia dowiaduję się, że fajny temat był, a mnie nie było...poczatujcie kiedy w dzień, jak jestem i mogę z wami... no świnie normalnie...zawiodłam sie Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: wy mnie nie wkurwiajcie 26.04.09, 10:06 cudaku- ze niby kto wredny jest? Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: wy mnie nie wkurwiajcie 26.04.09, 10:11 chyba ja jestem babsztyl bo robie coś czego nie robi cudak....jeszcze chwila a swego małża jej wypożyczę, żeby przestała skomleć w koncu Odpowiedz Link
granadax Re: wy mnie nie wkurwiajcie 26.04.09, 10:20 to raczej my powinnysmy ci zazdroscic, babskie ploty kontra seks? no ja nie mam problemu wyluszczyc winera Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: wy mnie nie wkurwiajcie 26.04.09, 10:23 ale ja i na ploty mam chęć, tylko nikt nie chce w dzień plotować, tylko wieczorem, albo w nocy, albo jak śpię juz buuu Odpowiedz Link
aniuta75 Re: A propo wczorajszego chatu 26.04.09, 10:06 Znaczy to po polaniu wodą, czy dzieć wypróbował ? Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: A propo wczorajszego chatu 26.04.09, 10:08 zaczal lac na podloge to zlapalismy Odpowiedz Link
dlania Re: A propo wczorajszego chatu 26.04.09, 10:09 O, do lambady to powinien tyłkiem kręcic Odpowiedz Link
aniuta75 Re: A propo wczorajszego chatu 26.04.09, 10:12 Hmmm jak dzieć na nocniku będzie tyłkiem kręcił to tak jakby na podłogę bezpośrednio lał heheheh. Odpowiedz Link
guderianka i zaraz 26.04.09, 10:30 pewnie baby mnie zjedzom ale.... szczanie do nocnika w którym włącza się melodyjka może sprawić,ze wyrobi się odruch znaczy się dzieć tylko wtedy szczać będzie gdy melodyjka będzie a jak melodyjki niet to i ni kropli nie upuści Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: i zaraz 26.04.09, 10:34 napisałas MOŻE. Więc spieszę poinformować, że starsza szczała do takiego nocnika i nie wyrobiło to u niej odruchu tego. ALE nie twierdzę, ze u innych będzie podobnie. "jak melodyjki niet to i ni kropli nie upuści" no ale najpierw jest siku a potem melodyjka...czyli najwyżej dziecko póxniej może być zawiedzione, ze siknęło, a tu niet melodyjki...ale to tak na marginesie Odpowiedz Link
guderianka Re: i zaraz 26.04.09, 10:37 Może tak być tak samo jak wybudzanie dzieciora w nocy i wysadzanie może się przczynić do nawykowego moczenia nocnego Ale mnie proszę czytac i dzielić przez dwa bo w powyższym temacie spaczona jestem jako że dziecko starsze niepełnosprawne i z problemami ukl.moczowego Dziekuję za uwagę Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: i zaraz 26.04.09, 12:37 nocnikow bez melodyjkuf na stanie nie bylo a byl potrzebny "na gwalt" wiec trafil sie nam lambadowy nie bede teraz gdybac czy sie przyzwyczai czy nie, na razie moim zmartwieniem jest to ze on woli lac na podloge a nie do niego Odpowiedz Link
aspirina Re: i zaraz 26.04.09, 22:12 ale te lambady w nocnikach to jest dramat w biały dzień! Kto normalny szcza pod lambade? Jak wszyscy próbowałam trochę sadzać, ale jak młody słyszał lambade po sikach, to najpierw cieszył się jak głupi a później przez tydzień wysrać nie mógł.. Dopiero zatrybiłam, że to jakiś chory wymysł famfary w połowie srania puszczać. A nie możesz postawić swojego prosto do kibla niech sika? Odpowiedz Link