Dodaj do ulubionych

No wiec ten, musze sie przywitac w końcu no!...

04.05.09, 12:08
... bo tak Was podczytuję, zapluwam monitor czasami ze śmiechu, i stwierdziłam że to się nie godzi tak tylko podczytywaćwink

Stawiam na powitanie co tam komu pasujewink Mnie wchodzi głównie piwo, ale wiem że tu wielbicielki mocniejszych trunków też występują. Więc częstować się proszę wódeczką i winkiem i czym tam chceciewink

Nie mogę obiecać że strasznie się będę udzielać, bo nie jestem takim typem - mocnopiszącym. Ale widzę, że nie ma tu przymusu. I chwała Wam za to babki. A ja od czasu do czasu na pewno coś skrobnę - na razie oddaję się oglądaniu anonsu księcia. Rozkoszny jest - zwł. w futrze przy choiniebig_grinbig_grin

Obserwuj wątek
    • tabakierka2 hej hej:) 04.05.09, 12:10

• hellious Re: hej hej:) 04.05.09, 12:28
        Witam, witam smile Ja za trunki wszelakie dziekuje, bo mam kupe roboty dzis, ale
        kawke dobra bym wypila smile
        • asiaiwona_1 Re: hej hej:) 04.05.09, 12:29
          w końcu porządne przywitanie się smile Witamy i zapraszamy.
          • ololla Re: hej hej:) 04.05.09, 12:37
            witaj i polewajsmile

hell a ty jeszcze kawy w gatkach nie robiłaś z rana?????????smile
            • asiaiwona_1 Re: hej hej:) 04.05.09, 12:38
              ololla napisała:

> witaj i polewajsmile
              >
              >
              > hell a ty jeszcze kawy w gatkach nie robiłaś z rana?????????smile

Może robiła bez gatek, a teraz by się w gatkach jeszcze napiła big_grin
            • hellious Re: hej hej:) 04.05.09, 15:41
              Oczywiscie ze robilam, ale to bylo o 7.30... Juz zapomnialam ze pilam dawnotongue_out
        • tiuia Re: hej hej:) 04.05.09, 12:38
          Hellious, kawa jak najbardziej jest! Bo ja kawoszka jestem, więc częstuj się: sypana, parzona, latte, cappuccino? Nawet Inka jest u mnie na staniewink
    • moninia2000 Re: No wiec ten, musze sie przywitac w końcu no!. 04.05.09, 12:39
      Witaj, ja tez nie za mocno piszaca, ale wesolo tu, zobaczyszsmile
    • karra-mia Re: No wiec ten, musze sie przywitac w końcu no!. 04.05.09, 12:42
      ja sobie kawkę sama zrobiłam, ale nie wiedziałam, że tu takie
      przywitanie bedzie...to potem poproszę coś z %
      • bernimy Re: No wiec ten, musze sie przywitac w końcu no!. 04.05.09, 12:47
        Witaj big_grin, włąśnie wypiłam kawkę a później może sobie strzelę,
        karmi big_grin
        • tiuia Re: No wiec ten, musze sie przywitac w końcu no!. 04.05.09, 13:02
          Karmi jest ok - tez popijam, bo karmiąca ostatnio jestemwink
    • aniuta75 Re: No wiec ten, musze sie przywitac w końcu no!. 04.05.09, 15:54
      Heloł big_grin.
      Nic pić nie będę bo się objadłam i miejsca już nie ma. Ale na wieczór jakiegoś
      zimnego drynia pysznego poproszę big_grin.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka