kama_msz 06.05.09, 11:14 stawiam wszystkim co tam chcecie - dostałam się do galerii internetowej do tej, do której chciałam. raz mnie olali, wysłałam zgłoszenie jeszcze raz z nowymi kolczydłami i się dostałam jestem cała happy pijmy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: no to laski - pijemy:D 06.05.09, 11:15 łoooo matulu!!! ale tak przed południem? Odpowiedz Link
bernimy Re: no to laski - pijemy:D 06.05.09, 11:16 O boszeeeeeeeeeeee, osiłkowi w żłoby dano!!! Gratuluję dostania się Odpowiedz Link
tabakierka2 dojrzałam 06.05.09, 11:16 Sheridana ( tak to się pisze??) więc polej dziś likierek Odpowiedz Link
metanira Re: no to laski - pijemy:D 06.05.09, 11:19 O ranyyyyy, tak przed południem już? Ja jeszcze w pracy No dobrze, to może jakąś maleńką lampeczkę, postaram się nie rzucać w oczy Gratulacje wielkie Odpowiedz Link
cudko1 Re: no to laski - pijemy:D 06.05.09, 11:25 GRATULACJE< SZMAPANA LEJ I NAPISZ JAKIE KOZRYŚCI SĄ DLA CIEBIE ŻE JESTEŚ W TEJ GALERII Odpowiedz Link
alleo1 Re: no to laski - pijemy:D 06.05.09, 11:23 Hehehe, podoba mi się tu. Spójrzcie tylko: na samej górze napis "NIE SPRZEDAJEMY"! Znaczy darmo dają, co?! Chyba, że tylko wypożyczają... Ale ja nie lubię zwracać, he he Odpowiedz Link
kama_msz Re: no to laski - pijemy:D 06.05.09, 11:29 haha, napisu nie zauważyłam, ale co tam, w końcu ja częstuję a nie sprzedaję;P cudko, korzyść taka, że galeria się reklamuje, a jak się galeria reklamuje to i mnie przy okazji, bo ja tam sprzedaję. promuje moje nowości itp. zawsze większe prawdopodobieństwo, że ktoś odwiedzi dużą galerię internetową niż mojego małego bloga;P Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: no to laski - pijemy:D 06.05.09, 11:43 a dla mnie to poproszę zdjęcie z jogurtami i soczkami wszelkiej maści. też bym chciała mieć taki wybór... Odpowiedz Link
kama_msz asiaiwona 06.05.09, 12:02 żaby ci nie było przykro, to masz nawet z panem, co ci soczek wyciśnie;P Odpowiedz Link
asiaiwona_1 kamamasz 06.05.09, 12:04 dziękuję. jestes boska czy ja tam dobrze widzę truskawki? Dałabym sie za nie pociąć Odpowiedz Link
mamka_klamka Re: no to laski - pijemy:D 06.05.09, 12:06 To gratuluję. Wypiję soczek. A ja cały czas nie mogę się zebrać w sobie i wysłać swoich zdjęć. Ba, nawet ich jeszcze nie zrobiłam Odpowiedz Link
ololla Re: no to laski - pijemy:D 06.05.09, 13:22 no i to mnie się podoba Nic tak nie pomaga na wkurwa jak taki "barek" Ja pierdole wczesną porę i pije ile wlezie Odpowiedz Link
karra-mia Re: no to laski - pijemy:D 06.05.09, 13:23 gratuluję Kama!!! a ja się chętnie upiję, za twoje powodzenie i moje niepowodzenie Odpowiedz Link
mamaivcia Re: no to laski - pijemy:D 06.05.09, 13:26 Kamcia to ja też się soczku napiję za Twój sukces Odpowiedz Link