renatar-d 07.05.09, 08:42 Wiem, że to już kiedyś było, ale nie mogę znaleźć tego wątku. Dlaczego nie mam zaznaczonych postów, które juz przeczytałam? Wcześniej jak włączałam komputer to były, a dzisiaj niet. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pina_colada88 Re: Why?? 07.05.09, 09:07 A ja nadal lecę na ostatnich listach, bo innej opcji zaznaczyć nie mogę Odpowiedz Link
ololla Re: Why?? 07.05.09, 09:24 a ja wczoraj mężowi zadyme zrobiłam że coś mi zjebał i nie oznacza mi postów przeczytanych A niech chłop wie co znaczy błądzić na maglu Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: Why?? 07.05.09, 09:50 ja się też wczoraj na to wkurwiłam. nie czytam każdego wątku, a tu zonk...wszystkie w tym samym kolorze juz nawet posądziłam swój komp o samoistne wyczyszczenie temporarów (nie mogę zwalić na mojego P. bo on w delegacji). co oni odpieprzają ? Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Why?? 07.05.09, 09:59 Mam to samo. Już chciałam strzelić focha na Firefoxa ale widzę że nie mam o co.. Odpowiedz Link
alleo1 Re: Why?? 07.05.09, 12:24 O! A mnie wczoraj co jakiś czas wywalało i te ątki, które sobie pootwierałam wcześniej, ale rozwinęłam, gdy już- nie wiedząc o tym- byłam wywalona mi się nie poodznaczały. Zwykle orientowałam się, żem wylogowana, gdy chciałam coś napisać... Odpowiedz Link