tiuia 12.05.09, 16:12 Może się która skusi: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1797822.html jest w przyzwoitym stanie, ale muszę się jej pozbyć. Oddam za transport. Jestem z Warszawy jakby co Aaa, wymiary: glebokosc 60, wysokosc 202, szerokość 154 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: Szafa do oddania 12.05.09, 16:20 no wlasnie aniuta, dobrze gadasz.. buu za daleko A mnie to by sie baaardzo przydala bo pazdzioch w korytazu ledwo zipie.P Odpowiedz Link
marysienka44 Re: Szafa do oddania 12.05.09, 16:26 kurka wodna, ja bym bardzo, bardzo chciała ta szafę, ale ja spod Poznania Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Szafa do oddania 12.05.09, 16:26 o kurcze. w pierwsze chwili pomyślałam co to za szafa co w środku ma białe drzwi takie malutkie. A dopiero po chwili zobaczyłam że to lustro jest w szafie i drzwi się po prostu odbijają... Odpowiedz Link
tiuia Re: Szafa do oddania 12.05.09, 16:34 Jasne: wysokość 202cm, szerokość 154cm, głębokość 60cm. Odpowiedz Link
tiuia Re: Szafa do oddania 12.05.09, 16:31 Kurcze nie załamujcie mnie... tyle chętnych i żadna nie dojedzie?... Ech... No nic, czekam do skutku Odpowiedz Link
zocha16 Re: Szafa do oddania 12.05.09, 16:33 ja zagodzinę bede w domu i sprawdzę wymiary. Jak pasuje to biorę. Jestem z wawy Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Szafa do oddania 12.05.09, 16:40 Ty powaznie piszesz? Spytam meza i odezwe sie na priva, ok? Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Szafa do oddania 12.05.09, 16:42 Dobra, zauwazylam posta Zochy, jak jej nie bedzie pasowala, to moge sie w kolejce ustawic Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Szafa do oddania 12.05.09, 17:39 @najeeli- jak jestes zdecydowana to bierz, bo ja sie jeszcze ze starym nie dogadalam, cos tam mi marudzi ze do wynajmowanego mieszkania nie warto, wiec jak chcesz to sie dogaduj z wlascicielka, bo ja musze min do 19 czekac az hrabia z pracy wroci Odpowiedz Link
tiuia Re: Szafa do oddania 12.05.09, 18:13 Najeeli, jak bardzo jesteś zdecydowana? Na 100% czy trochę mniej? Odpowiedz Link
zocha16 magiczna szafa jest Twoja 12.05.09, 17:34 Byłaś po mnie w kolejce. Niestety właśnie wymierzyłam i mi nie wejdzie. Odpowiedz Link
tiuia Re: magiczna szafa jest Twoja 12.05.09, 17:38 To co Marta? Bierzesz szafe? Jak tak to daję Ci namiary Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: magiczna szafa jest Twoja 12.05.09, 17:51 tiuia- jak sie nikt nie zglosi, to ja dzis do 21 sie zdeklaruje na 101%, stary z pracy przyjdzie to pewnie poleziemy gdzies na spacer z chlopakami to obgadamy sprawe, moze tak byc? Odpowiedz Link
tiuia Re: magiczna szafa jest Twoja 12.05.09, 18:11 Spoko, zdaje się że jest jeszcze jedna chętna. Więc powiedzmy do jutra się zdeklaruj i jakby co to szykuj transport Odpowiedz Link
tiuia Re: Szafa do oddania 12.05.09, 18:27 Dziewczyny, mój mąż również znalazł chętnego. Chętny może ją jutro odebrać. Ale dziewczyny mają pierwszeństwo. Tak więc prośba do Marty i Najeeli: zdecydujcie się dzisiaj wieczorem czy bierzecie. Jeśli żadna z Was się nie zdecyduje, to szafę zabierze jutro ten znajomy mojego męża. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Szafa do oddania 12.05.09, 22:48 @tiuia- my jutro na pewno nie damy rady odebrac jej, tak ze oddajcie koledze meza, wiadomo ze Wam zalezy na czasie, przepraszam za zamieszanie jaka nowa se walneliscie? Odpowiedz Link
tiuia Re: Szafa do oddania 12.05.09, 23:37 To jeszcze czekam na wiadomość od Najeeli. Daj znać czy jesteś wciąż zainteresowana! > jaka nowa se walneliscie? Wnękową - dużo większa niż ta ze zdjęć. Mamy małe mieszkanie i odkąd mamy dwojkę dzieci (czyli jakoś od 1,5 miesiąca) coraz bardziej zakopywaliśmy się we własnych rzeczach. Trzeba było w końcu temu przeciwdziałać i zrobić konkretne przemeblowanie. Najgorsze że pozbyliśmy się przy okazji dwóch stanowisk komputerowych - mój mąż do tej pory nie może się po tym pozbierać. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Szafa do oddania 13.05.09, 04:55 mam nastanie 2ke od 4 miechow, doskonale rozumiem o czym mowisz Odpowiedz Link