joanna266 16.05.09, 10:29 zbliża sie wielkimi krokami.co tez zamierzacie podarowac z tej okazji swoim dzieciorom?ja własnie tak siedze i mysle.piszcie moze sie czyms zainspiruje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: dzień dziecka 16.05.09, 10:32 ja mam do wyboru: - w centrum kultury w moim mieście jest wystawiana bajka przez Teatr Dzieci - ZOO - jak będzie ładna pogoda - Wesołe Miasteczko - Aquapark - jak bedzie nieładnie nad prezentem nie myślę, raczej nad jakąs aktywną formą, żeby nie rzucił po jakimś czasie kolejnej zabawki w kąt, tylko żeby przezył dzień na najwyższych obrotach, żeby był szczęśliwie zmęczony. Odpowiedz Link
zocha16 karra 16.05.09, 18:52 mam zamiar zrobić dokładnie to samo. Niezliczona ilość zabawek wala się po kątach i nie zamierzam dla młodego kupować kolejnej. A moja córa - pewnie jakiś ciuch albo świcidełko będzie chciała. Pozostałe atrakcje również dla niej Odpowiedz Link
koralik12 Re: dzień dziecka 16.05.09, 10:46 Chyba jakąś zabawkę do ogrodu. Szukam niedrogiego konika na sprężynie (ale znalazłam za 1300zł jak znajdę przynajmniej połowę tańszego to kupię) Zastanawiam się nad domkiem dmuchanym do skakania albo coś jeszcze innego? Odpowiedz Link
joanna266 Re: dzień dziecka 16.05.09, 10:58 domku dmuchanego nie polecam.wszystko sie przebija Odpowiedz Link
mamka_klamka Re: dzień dziecka 16.05.09, 11:40 Ja też do skakania, ale domek dmuchany odpada. Miałam już ze trzy i szybko kończyły marnie Z grubej rury przywalę i trampolinę dostaną. Odpowiedz Link
joanna266 Re: dzień dziecka 16.05.09, 11:44 trampolina to super sprawa.teraz jest w auchanie po 445 zł chyba taka wielka.ja dzieciakom w ubiegłym roku mała kupiłam i póki co wystarcza. Odpowiedz Link
mamka_klamka Re: dzień dziecka 16.05.09, 11:47 Ja chcę dużą od razu, bo może sama też będę chciała skakać Podobno nieźle spala kalorie. I z siatką ochronną, żeby się młody nie zabił jak będzie szalał. A w Auchanie to jaka wielka konkretnie, wiesz? Odpowiedz Link
joanna266 Re: one momento 16.05.09, 11:51 wywaliłam ja chyba.ale wiem ze to była przecena z 600 stówek i ta trampolina własnie taka z siatka ochronna była. Odpowiedz Link
endi100 Re: one momento 16.05.09, 14:12 W zeszłym roku mieli takie www.promoceny.pl/detail/trampolina- z-ochronn-siatk-1528/ Odpowiedz Link
endi100 Re: one momento 16.05.09, 14:16 www.promoceny.pl/detail/trampolina-z-ochronn-siatk-1528/ Odpowiedz Link
koralik12 Re: one momento 16.05.09, 14:20 właśnie też sie nad nią zastanawiałam, nad tą trampolina z osłonami dobrze że mnie przestrzegłyście przed tymi dmuchanymi Odpowiedz Link
mamka_klamka Re: one momento 16.05.09, 18:49 Tylko ona jakąś niską siatkę ma. 70 cm. to mozna przeskoczyć jak sie człowiek dobrze odbije. Odpowiedz Link
agik82 Re: dzień dziecka 16.05.09, 11:49 ja myślę młodzieży ucha przebić i kolczyki im sprawić,nie wiem jeszcze zresztą starsza, ma kilka dni po dniu dziecia urodziny a z kasą kiepsko wiem, że marzy o różowiastej księżniczkowej pościeli, ale wtedy będzie wojna z młodszą Odpowiedz Link
yenna_m Re: dzień dziecka 16.05.09, 20:01 powyzej link to tanich sprezynowcow na allegro, jakby kto pytal Odpowiedz Link
kuzynkakrzysia Re: dzień dziecka 16.05.09, 11:51 dzień szaleństw najlepiej w jakimś parku rozrywki, basenie, wesołym miasteczku z lodami, watą cukrową , balonami i uśmiechem na twarzy. Odpowiedz Link
agik82 Re: dzień dziecka 16.05.09, 11:53 kuzynkakrzysia napisała: > dzień szaleństw najlepiej w jakimś parku rozrywki, basenie, wesołym miasteczku > z > lodami, watą cukrową , balonami i uśmiechem na twarzy. no fajna sprawa, u nas było to rok temu, i jeszcze zoo do tego Odpowiedz Link
little_fish Re: dzień dziecka 16.05.09, 11:59 u nas tradycyjnie "festyn" u babci w ogródku - wszystkie wnuki, konkursy z nagrodami, tort, lody i szleństwa w ogrodzie (basen, wspinaczki po drzewach, liny i huśtawki), od nas chyba dostaną jakies drobiazgi Odpowiedz Link
cura_domestica Re: dzień dziecka 16.05.09, 12:11 a ja nie lubię dnia dziecka wśród tłumów , zawsze w ten dzień pełno ludzi wszędzie Odpowiedz Link
mamka_klamka Re: dzień dziecka 16.05.09, 18:51 Własnie dlatego odpuszczam sobie wycieczkę do Zoo lub w podobne miejsce. Raz zrobiłam ten błąd i nigdy więcej. Odpowiedz Link
deela Re: dzień dziecka 16.05.09, 12:28 brata? no pewnie ze dwa tyg pozniej ale liczy sie pamiec Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: dzień dziecka 16.05.09, 13:23 deela ale ekonomicznie pomyślałaś z tą ciążą. Moje dziecię pojedzie do zoo i jakiś mały drobiazg zabawkowy. Odpowiedz Link
polinkaz Re: dzień dziecka 16.05.09, 14:23 deela napisała: > brata? > no pewnie ze dwa tyg pozniej ale liczy sie pamiec EEE oklepane ja w zeszłym roku taki młodemu dałam. Nie jestem pewna do dziś, czy jest zachwycony A na serio to szukam fajnych zabawek do kąpieli, bo mi się zaczyna młodzież nudzić i głupoty im do głowy przychodzą...typy wlanie całego olejku do kąpieli lub próba zalania łazienki (w Pawle i Gawle się udało, to why nie w domu? ) Odpowiedz Link
beata985 Re: dzień dziecka 16.05.09, 13:37 moi już dostali jakieś 2 tyg. temu namiot rozłożyli w pokoju i w nim śpią czekaja na cieplejsze noce, żeby wynieść sie do ogrodu. czemu tak szybko?? bo akurat były w biedronce w atrakcjyjnej cenie, Odpowiedz Link
mamaivcia Re: dzień dziecka 16.05.09, 13:57 pewnie jakiś teatr lub inne atrakcje może do Płocka do Zoo - liczę, że tam nie będzie takich tłumów jak w Warszawie za moment ma imieniny to prezent jakiś większy wtedy dostanie Odpowiedz Link
anorektycznazdzira Re: dzień dziecka 16.05.09, 14:21 NIE WIEM. Zamierzam poczytać wątek i moze mnie coś zaispirje W ogóle to myślałam, zeby żadnych nei kupować prezentów, tylko zabrać towarzystwo do Aqua Parku. Bedą zachwyceni a to już wystarczajacy wydatek. Cukierów i tak cała szafa to bez sensu kupować. Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: dzień dziecka 16.05.09, 14:32 Już podarowaliśmy - dostał wypasioną komórkę. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dzień dziecka 16.05.09, 14:44 moja córka zwierzyła się niani, że chciałaby taki pamiętnik na hasło... Ponoć w smyku coś takiego jest. Nie mam pojęcia na czym to polega, ale skoro MARZY o tym to pewnie jej kupię. Poza tym w leroy merlin jest zajebista "budka z hotdogami" - takie coś ala domek do ogrodu, tyle, że nie z plastiku tylko materiał naciąhnięty na rurki, z ladą plastikową czy drewnianą i okienkami i rozsuwanymi drzwiczkami z materiału. I kurcze kosztuje tylko 4oo zł. A że mamy od niedawna ogródek działkowy i moja mama ma niedaleko działkę to chyba to też jej kupię Odpowiedz Link
zocha16 asiaiwona 16.05.09, 18:54 wiem o jaki pamiętnik chodzi. Sprawdź cenę w smyku i poszukaj na allegro, bo z tego co wiem to cena 150 lub więcej Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: asiaiwona 16.05.09, 19:50 ja juz mojemu kupiłam h ehe,huśtawke do ogrodu i garnek fisher price grajacy i trampki niebieskie Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: dzień dziecka 17.05.09, 22:55 Mojemu dziecku mąż po godzinach w tajemnicy przygotowywuje coś takiego: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1807930,2,1.html Odpowiedz Link
ceres9 Re: dzień dziecka 17.05.09, 23:10 a ja nie mam dziecia,jeszcze;] ale chrzesniakowi kupimy,ofkozz ale nie wiem co,jeszcze troche czasu zostalo Odpowiedz Link