tabakierka2 18.05.09, 16:46 ale??? skąd mam wziąć pseudonim i hasło??? wpisałam forumowe, ale nic się nie stało Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slimakpokazrogi Re: chciałam wejść na czata 18.05.09, 16:48 nicka wpisujesz swojego, żebyś byłą rozpoznawalna - w sumie można wpisać, co się chce - a hasła brak - zostawiasz puste - wtedy Cię wpuści Odpowiedz Link
granadax Re: chciałam wejść na czata 18.05.09, 16:49 no wlasnie milalm to powiedziec, napisz nika i kliknij ok Odpowiedz Link
ez-aw Re: chciałam wejść na czata 18.05.09, 16:51 Możesz wejść na dwa sposoby. 1 - wpisujesz swój nick z forum i klikasz ok. Wtedy powinnaś wejść z (ogonkiem), czyli taką falą z przodu nicka. 2 - wchodzisz tu polchat.pl/ i klikasz zarejestruj nick. Wtedy będziesz wchodzić z Twoim hasłem. Powodzenia Odpowiedz Link
exotique Re: chciałam wejść na czata 18.05.09, 16:51 a jak chcesz sobie zahaslowac- to wchodzisz na www.polchat.pl i tam sie rejestrujesz. zreszta chyba powinnysmy sie zahaslowac wszystkie, bo potem ktos moze na cudzy nick wejsc jesli to tymczasowy Odpowiedz Link
deela wk 18.05.09, 16:56 lejam mojego postu z innego forum żeby nie robić zamieszania nazwałam go po prostu emama i tak można szukać w wyszukiwarce wchodzimy tu: www.polchat.pl/szukaj_p_d.php wpisujemy emama i niżej wyświetli się nasz pokój bezpośredni link to: www.polchat.pl/chat.php?_room=emama UWAGA 1 na razie jedynym opem jestem ja, bo go założyłam i już :F za czas jakiś (jeśli bedzie zainteresowanie czatem) przyznam opa jeszcze kilku rozsądnym (z mojego punktu widzenia) osobom żeby używać polchata (jak i każdego innego czata) trzeba mieć UWAGA 2 ściagniętą jave - JVM można ją ściągnąć np o tu: www.java.com/pl/download/index.jsp instaluje sie to banalnie: ściągamy na dysk i dalej dalej dalej aż do zakończ i gotowe i już można się logować na emamie UWAGA 3 na emamie logujemy sie TYLKO I WYŁĄCZNIE pod takim nickiem jak na forum emagiel, aby zarejestrować swój unikalny nick trzeba wejść o tu: www.polchat.pl/join.php wypełniamy niezbędne pola (oznaczone czerwoną gwiazdką), zakładamy hasło na naszego nicka i w ten sposób jesteśmy pewni że nikt się pod nas nie podszyje oraz że rozmawiamy z osobami znanymi z forum Odpowiedz Link
cura_domestica kurwa jakiś haker mi się wyświetla i nie mogę wleź 18.05.09, 17:03 ć , bo nijak nie mogę tego usunąć Odpowiedz Link