pati.kowalska1 02.06.09, 13:17 kochana, doszły próbki aaaa, i list był w środku od Ciebie, na prawdziwej papeterii)))) cudownie dzięki raz jeszcze, jutro się pomażę i dam znać jaki efekt Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernimy Re: ajike!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.09, 13:19 To Wy się Kobitki w realu nie mogłyście spotkać? Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: ajike!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.09, 13:21 ajike chora była, a ja wyjechana... ale kto wie? moze się spotkamy Odpowiedz Link
ajike Re: ajike!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.09, 13:23 Dokładnie tak, chora jestem. Dziecko mi sprzedało zapalenie oskrzeli i nadal z nim walczę. Mam już dosyć. Ale co do spotkania to kto wie Odpowiedz Link
ajike Re: ajike!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.09, 13:22 O rany, myślałam że coś się stało. Lubię czasem napisać coś odręcznie na papeterii. To takie bardziej eleganckie i trochę osobiste, chyba. Czekam na opinię po malowaniu. Jestem ciekawa czy osiągniesz zamierzony efekt Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: ajike!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.09, 13:28 dokładnie, dlatego tak się ucieszyłam, że napisałaś bo ja uwielbiam dostawać prawdziwe listy, nawet króciutkie szybko zdrowiej to moze faktycznie gdześ śmigniemy z dzieckami? bern, idziesz też? i inne Farszafianki? Odpowiedz Link