lubie_was 10.06.09, 11:02 To jest jednorazowy nick! Chcialam napisac, ze was lubie, prawie wszystkie, ale nie chce sie zdradzac, aby nie bylo, ze wazeliniarstwo! Pisze pozytywa dla rownowagi negatywow. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Jak w nicku! Bez ostrzezenia! 10.06.09, 11:03 KURWA ludzie - skończcie z tymi jednorazowymi nickami bo kurwcicy od tego można dostać. ps. biorę pełną odpowiedzialność za użyte w tym poście przeze mnie wulgaryzmy! Odpowiedz Link
pyzunia2007 Re: Jak w nicku! Bez ostrzezenia! 10.06.09, 11:04 e to nie jest tak źle z tym naszym magielkiem skoro i pozytywnie o nas jest Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Jak w nicku! Bez ostrzezenia! 10.06.09, 11:04 eeee...to pewnie aga9001 czy jakoś tak Odpowiedz Link
cudko1 Re: Jak w nicku! Bez ostrzezenia! 10.06.09, 11:37 ło matko z córką czy wyście już na głowy popadały???????????????? zakładac jednorazowego nicka po to żeby coś takiego napisać eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Jak w nicku! Bez ostrzezenia! 10.06.09, 11:40 a mnie to rozbawiło strasssnie Odpowiedz Link
margotka28 Re: Jak w nicku! Bez ostrzezenia! 10.06.09, 11:47 jak robisz tkie rzeczy w pracy, to cię szef powinien wypieprzyć na zbity pysk. A jak w domu, to mąż/żona powinna conajmniej focha walnąć. Kurwa, weź se książke poczytaj a nie tracisz czas na takie głupoty. Odpowiedz Link
deprim6 Re: Jak w nicku! Bez ostrzezenia! 10.06.09, 11:52 to jest porabane jedna uzywa żeby opierdalac i obrażać, druga chwali .Nie mają co niektóre robic uhahahaha.Forum chyba takiemu zjawisku jak ukrywanie sie nie służy. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Jak w nicku! Bez ostrzezenia! 10.06.09, 12:55 deprim6 napisała: > Forum chyba takiemu zjawisku jak ukrywanie sie nie > służy. Jak to nie? Przecież każda się ukrywa ZA JAKIMŚ NICKIEM Odpowiedz Link
cosa_nostra_77 Re: Jak w nicku! Bez ostrzezenia! 10.06.09, 13:01 o Boze i tak w kolko to samo, jedna gnoi, inna smieszy, jeszcze inna obsmiewa, nastepna chwali, wychwala pod niebiosa i tak ciagle.Pod innym nickiem ta osoba zapewne pisze agresywne posty, dlatego by nie wyszlo to nowy nick ja tam wszystkich tu nie lubie, jedne nudne, inne zacofane, jedne fajne , inne rozrywkowe, ale na pewno nie powiedzialabym, ze lubie wszystkich bez wyjatkow.Nie ma ludzi, ktorzy wszystkich lubia. Odpowiedz Link
doral2 Re: Jak w nicku! Bez ostrzezenia! 10.06.09, 13:06 mnie to się tutaj nawet nie chce dopisywać... Odpowiedz Link
doral2 Re: doral 10.06.09, 13:52 asiaiwona_1 napisała: > doral - przyznaj się, że tylko kaloszy tu szukałaś .." tutaj? no co ty Odpowiedz Link
madameblanka Re: Jak w nicku! Bez ostrzezenia! 10.06.09, 13:09 a najgorsze, że zapewne jest to forumka znana i lubiana, której nikt by nie dopisal ciętych odpowiedzi jak teraz Odpowiedz Link
cudko1 Re: Jak w nicku! Bez ostrzezenia! 10.06.09, 13:51 wyznanie wyznaniem, ale zakładac po to nowego niccckkkkaaaaaaa????? reeety wszak to nic wstydliwego lubić emagiel hehe Odpowiedz Link
bernimy Re: Jak w nicku! Bez ostrzezenia! 10.06.09, 14:05 Dokładnie tak samo myślę A tu od niektórych taaaaaaaaaaaaaaki opiernicz Jak dla mnie ok. Odpowiedz Link
lubie_was E tam! 11.06.09, 20:32 Jak widac nie tylko glupie i czepialskie posty ale i sympatyczne wyglupki niektore z nas sa w stanie zaatakowac! Szkoda, widac, ze jest sporo agresji tak ogolnie. Ale to nic, wazne ze niektore przyjely taki zarcik ze smiechem Odpowiedz Link