olinka20 11.06.09, 20:51 Tylko cudze I ja te cudze też kocham. Te tak macie? Bo ze mnie sie cała rodzina nabija, ze nie mam własnych a obce mnie uwielbiją Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_warka Re: A dzieci mnie kochają 11.06.09, 20:52 też tak miałam ale teraz dla obcych już czasu brak Odpowiedz Link
eva_mendez Re: A dzieci mnie kochają :P 11.06.09, 20:54 kiedyś nie lubiłam dzieci, wkurzały mnie.Z wiekiem mi się poprzestawiało i od kiedy mam swojego Fimbusia kocham dzieci i świat bez nich byłby smutny. Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: A dzieci mnie kochają :P 11.06.09, 21:23 tolerowałam cudze, a teraz nie mam na nie czasu. Moje mówi, że mnie kocha, ale czy można wierzyć dwulatce? Odpowiedz Link
margot022 Re: A dzieci mnie kochają :P 11.06.09, 21:37 Ehhh ja mam odwrotnie. Tylko moje mnie kocha. Ja nie mam podejścia do dzieci. Będąc w ciązy straszliwie sie bałam jak to bedzie cholera bo przeciez ja nie lubie dzieci i dzieci mnie chyba? nie lubią. Stres mam nawet w piaskownicy jak cudzy dziec do mnie podejdzie bo nie wiem jak zagadac z takim hihi Odpowiedz Link
figrut Re: A dzieci mnie kochają :P 11.06.09, 21:38 Mnie nie tylko małe, ale i te duże nastoletnie lubią Odpowiedz Link
in-ca Re: Figrut 12.06.09, 11:51 Ja nie wiem też tak mam, że jakieś obce do mnie lezą, a ja w ogóle nie chcę miec z nimi nic wspólnego. Odpowiedz Link