liwilla1 12.06.09, 08:13 ma 34 lata! ło matko, myślałam, że ma już 40 przynajmniej... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liwilla1 Re: Angelina Joli 12.06.09, 08:28 wg mnie jest zniszczona mocno. ale rysy (sic!~) twarzy ma faktycznie ładne. Odpowiedz Link
dlania Re: Angelina Joli 12.06.09, 08:28 Liwilla... A ile ty masz lat, bo chyba nie bardzo masz do czego ją porównać ja mam 32 i jeśli chodzi o owal twarzy, bruzdy kolo nosa i ust, skóre - bardzo podobnie... I od wszystkich slysze, że młodo wyglądam. No ale oczywiście życze ci, zebys w jej wieku miała skóre sprezysta jak nastolatka i naciagnietą jak po liftingu)) Odpowiedz Link
liwilla1 Re: Angelina Joli 12.06.09, 08:36 ech, dlania, mam standardy rodzinne - moja ciotka rocznik 59 wyglada podobnie (z cery). moj m. ma 34 lata i znam sporo jego rocznikowych fumfelli i jednak inaczej wygladaja. Angie jest ode mnie 6 lat starsza, a moglaby uchodzic za moja dobrze zakonserwowana ciotkę. moze to skutek makijażu scenicznego? Odpowiedz Link
dlania Re: Angelina Joli 12.06.09, 08:38 No nie wiem. Co do ciotki - byc może takie geny, no to nie wymagaj, żeby Jolie miała takie same)) Ja sie tam ciesze, że jestem do niej podobna - przynajmniej pod względem bruzd i skóry)))))))))))))))) Odpowiedz Link
liwilla1 Re: Angelina Joli 12.06.09, 08:54 każdy starzeje się inaczej ja na ten przykład wyglądam jak 18tka po narkotykowych przejsciach Odpowiedz Link
dlania Re: Angelina Joli 12.06.09, 08:59 A ja jak 20-tka zniszczona porodami w wieku nastoletnim Odpowiedz Link
eyes69 Ja myslalam, ze jest od dawna po 40stce 12.06.09, 09:07 Moja mama ma 50 lat i nie miedzy nimi wielkiej roznicy. Odpowiedz Link
kichigai_ushi Re: Angelina Joli 12.06.09, 09:09 ani jej ani jego nigdy za bardzo nie lubilam. poprostu. ich zycie jest mi totalnie obojetne. malo tego, staram sie omijac filmy glownie z jej udzialem, bo nijak mi nie pasuje do zadnej z rol- pare filmow widzialam, i tylko sie sprawdza w roli erotomanek, narkomenek i swirnietych psychopetek..... ale to zdanie me. Odpowiedz Link
dlania E... 12.06.09, 09:13 Kiczi, a wiesz jakie było pytanie, czy tak po prostu okazyjnie ci sie ulało?)) Odpowiedz Link
sebaga Re: Angelina Joli 12.06.09, 09:40 kiepske ujecie przede wszystkim. A ze wygląda staro? Fakt, w jej przypadku problem leży w tym, ze koszmarnie schudła i to ją tak szpeci. Ma dużą głowę, wielkie oczy, usta i samą skórę. Odpowiedz Link
deodyma Re: Angelina Joli 12.06.09, 10:15 babka jest dokladnie w moim wieku, ale przy niej wygladam, jak gowniara i dobrze. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Angelina Joli 12.06.09, 10:54 To zdjęcie jest trochę nie teges . Przecież nie każdy zawsze wygląda ładnie na fotkach. Inne sobie jej pooglądaj to sama zobaczysz . Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: Angelina Joli 12.06.09, 10:59 jesli juz to JoliE- naucz sie prawidłowo pisać nazwiska osób którym dupe obrabiasz A co do wieku i urody- uważam ze jest bardzo ładna , ale przez to ze gwałtownie i bardzo schudła - wyostrzyły jej sie brzydko rysy i wyglada na starsza niz jest w rzeczywistosci. A teraz poprosimy o zdjęcie liwilli 1 - coby pokazała swoja świeżość i młodzieńczy urok. Na pewno wygladasz od A.J lepiej hehe Odpowiedz Link
in-ca Re: Angelina Joli 12.06.09, 11:09 A mi się tam Angie też nie podoba i też uważam, że wygląda znacznie dojrzalej na tym zdjęciu niż 34 Odpowiedz Link
liwilla1 Re: Angelina Joli 12.06.09, 18:36 oczywiscie, miałam na mysli Jolie. moje fotki są w mojej galerii, zapraszam. tylko taka mała rada jak je będziesz przeglądac to uważaj, bo się mozesz udławic zółcią Odpowiedz Link
frida-marzec08 Re: Angelina Joli 12.06.09, 11:41 wygląda na starsza bo za chuda jest, poza tym dżinsy i skórzane spodnie zamieniła na "styl dobrej, amerykańskiej mamy" co też dodaje jej lat Odpowiedz Link
kama.100 Re: Angelina Joli 12.06.09, 12:52 No też byłam w szoku jak to przeczytalam.Jest za chuda,taka żylasta i to ją postarza. Odpowiedz Link
oli.nek Re: Angelina Joli 12.06.09, 14:53 ja sie zastanawiam skad jej taki fenomen, przeciez ona w ogole nie jest ladna - sa setki od niej ladniejszych a jednak tak nie podziwianych jak ona. dla mnie ona jest ZWYCZAJNA. i troche taka bitch. w kazdym filmie gra tak samo z ta sama mina. nie wiem skad jej fenomen. Odpowiedz Link
mama-tyma Re: Angelina Joli 12.06.09, 15:05 Też nie mogę zrozumieć, ze ona się podoba. A co do wieku, jakby się najadła porządnie to by odmłodniała. Jeść jej dać! Odpowiedz Link
maurra Re: Angelina Jolie 12.06.09, 15:12 nie ma to jak z tysięcy zdjęć wybrać akurat jedno średnio korzystne i się napawać, że ona tak staro wygląda Jolie jest zjawiskowo piękna Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Angelina Jolie 12.06.09, 15:16 Ona jest piekna, gdy jej foty sa obrobione fotoszopem, bez obróbki widać jej latka i zniszczona facjatkę www.bezmakijazu.pl/angelina-jolie/ Odpowiedz Link
maurra Re: Angelina Jolie 12.06.09, 15:30 ani ona zniszczona ani wiekowa. Rzadko która trzydziestka bez makijażu wygląda równie dobrze co Jolie. BTW w sieci jest mnóstwo obróbek w PS w "drugą stronę", mających udowodnić jaka to szpetna, obwisła czy otłuszczona jest jakaś celebrytka. Skąd wiesz, że te linkowane nie są podkręcone w drugą stronę? Parę suwaków przy obróbce zdjęcia i juz pani X wychodzi na zielono-siną. Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Angelina Jolie 12.06.09, 15:38 Nie twierdzę, ze jest wiekowa, tylko po obróbce wygląda na 25 lat, a ma prawie dychę więcej. Skąd wiesz, że te > linkowane nie są podkręcone w drugą stronę? A Ty to wiesz? Odpowiedz Link
liwilla1 Re: Angelina Jolie 12.06.09, 18:40 no to ja zyję chyba w jakims niezwykle korzystnym dla kobiecej urody miejscu, jak juz wspomnialam wyzej, znam calkiem sporo dziewczyn w jej wieku, ktore wygladaja lepiej. a fotki specjalnie nie wybieralam na okazję pojezdzenia na slawnej i bogatej, i atrakcyjniejszej. naprawdę nie było to moim zamiarem! zaskoczyl mnie jej mlody wiek, myslalam ze jest duzo starsza. Odpowiedz Link
luthienundomiel Re: Angelina Joli 12.06.09, 15:39 za chuda..... dlatego źle wygląda poza tym wszystko ok podziwiam ją za tyle dzieciaków ale myślę, że jakbym miała podobna kasę też bym dzieciakom pomagała Odpowiedz Link
bei Re: Angelina Joli 12.06.09, 16:15 Każdy ma lepsze o gorsze zdjecia, już nie wspomnę o lepszych i gorszych dniach, w których to wygladamy jakże inaczej Odpowiedz Link
triss_merigold6 Re: Angelina Joli 12.06.09, 16:36 Byłaby piękna gdyby tak makabrycznie nie schudła. Niemniej miło mi, że bez tapety i odpowiedniego światła wyglądam młodziej niż aktorka młodsza ode mnie. Piękna jest IMO Bellucci. Oszałamiająco. Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Angelina Joli 12.06.09, 16:42 Oszałamiająco piękna to była Audrey Hepburn Odpowiedz Link
triss_merigold6 Re: Angelina Joli 12.06.09, 16:46 Qrde zależy od gustu, doceniam regularne rysy i piękne oczy Hepburn ale akurat średnio mi się podobają kobiety w typie wiecznych dziewczynek. Odpowiedz Link
liwilla1 Re: triss ma racje 12.06.09, 18:33 Bellucci jest moim kobiecym ideałem, przepiękna babka! Lubię jeszcze tę ruda, z "kronik portowych" i "9ciu miesiecy". Odpowiedz Link