ez-aw 13.06.09, 07:30 Czemu wszyscy śpią? Odsypiacie wczorajsze picie? To dziś ja stawiam śniadanie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliegianni Re: Wstawać 13.06.09, 07:35 to ode mnie: www.czajczynska.user.icpnet.pl/zej/serial.jpg nie umiem wklejać zdjęć Odpowiedz Link
mathiola wstałam :) 13.06.09, 08:15 wczoraj padłam jak mucha ale za to dzisiaj wstałam jak człowiek Szukam przepisu na sałatkę bo gości dzisiaj mam i wszystkie przepisy wyleciały mi z dekla Odpowiedz Link
ez-aw Re: wstałam :) 13.06.09, 08:34 Math, jakiś czas temu był taki wątek. Może się przyda forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=579&w=93846697&a=93846697 Odpowiedz Link
koralik12 Re: Wstawać 13.06.09, 08:26 wstałam o 4.40 bo usłyszałam szlochy w łazience, pocieszyłam szlochającego co miał zły sen ale już mi się zasnąć nie udało, bo kopacz w brzuchu też sie obudził i zaczął dzień od radosnych energicznych ćwiczeń gimnastycznych Odpowiedz Link
aga9001 Re: Wstawać 13.06.09, 08:36 Poproszę takie pyszne śniadano Bo późno do domu wróciłam i głodnam okrutnie Odpowiedz Link
ez-aw Re: Wstawać 13.06.09, 08:39 Aga, a kaca masz? Wypiłaś za mnie ? Myślałam ze odsypiać będziesz o tej godzinie Odpowiedz Link
bswm Re: Wstawać 13.06.09, 09:14 Mnie dziś obudziła Pani ze sklepu, w którym po raz pierwszy zrobiłam internetowe duże zakupy spożywcze - jakiegoś masła nie mieli i pytała czy może być zamiennik. Więc teraz siedzę sobie, piję kawkę i nie muszę jechać do sklepu i latać z wózkiem między półkami, boskie uczucie.... Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Wstawać 13.06.09, 09:45 mnie obudził kilka godzin temu dzieć. Nakarmiłam , przewinęłam wsadziłam w łozeczko z tona zabawek i poszłam dalej w kime Jak zaczeło sie buczenie żądne przestrzeni, wypuściłam gada na podłoge.... bawił sie ładnie/// nagle cisza, cisza, cisza... wstaje-nie ma dziecia... zaglądam do szafy a ten siedzi na jednej z półek ( sięgającej mu po pachy!!) i wywala mi ubrania Wstałam więc na dobre. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Wstawać 13.06.09, 09:48 Rewelacja madame Mój też uwielbia szafę, a do tego szuflady Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Wstawać 13.06.09, 09:59 Ledwo ledwo wstałam . Straszna noc, wiater wiał przeokrutnie, dzieciaki do późnej nocy szalały i już od świtu są na nogach. Ja nie dałam rady. Teraz piję pierwszą kawę a potem drugą. A żeby nie usnąć na stojąco to sobie wymyśliłam robienie młodej kapustki na obiad i ciasta z truskawami na podwieczorek . Odpowiedz Link