babowa 15.06.09, 19:34 droga nasza ja przepraszam ze tak wprost ale jak tam twój biust? wyrabia norme? pewnie masz wiekszy cyc niz głowe? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: o deelowych cycach :P 15.06.09, 19:38 cyc mam dla odmiany wiekszy od brzucha co jest dla mnie pewna nowoscia niestety produkcyjnie nie wyrabia - juz w drugiej dobie tracilam pokarm az do wyschniecia calkowitego, po dniu i nocce dokarmiania sztucznego cos tam sie w cyckach uzbierala -przez 5 h karmilam co 20 min a mlody cagle gloodny - zawiozlam na dokarmienie i wciagnal jeszcze 60 ml z butli doradca laktacynjny dla odmiany zamiast mi wmawiac ze "wprost zalewam sie mlekiem" stwierdzila ze widocznie taka moja uroda (jedna normalna sie trafila - skoro wymacania a pokarmu 3 krople a cycki w 4 dobie po porodzie miekkie jak fiut po stosunku) chyba troche pokarmie metoda mieszana i przejde calkiem na butel PS nadal czekam na mlodego - tesciowie chca mnie zadreczyc! Odpowiedz Link
babowa Re: o deelowych cycach :P 15.06.09, 19:41 znaczy chłopaki jeszcze sie nie widzieli? starszy to szok przezyje foty zróbcie z pierwszego spotkania- fajna pamiatka bedzie pozdrawiam Odpowiedz Link
karra-mia Re: o deelowych cycach :P 15.06.09, 20:50 ciekaa jestem, jak młody przywita brata Odpowiedz Link
doral2 Re: o deelowych cycach :P 15.06.09, 21:31 rodzic nie chcesz, karmić nie chcesz..coś źle z tobą deela Odpowiedz Link