ez-aw 18.06.09, 10:15 Piła któraś tą kawę? www.slimcoffee.pl/ Są jakieś wyniki? Warto zawracać sobie głowę? Jestem na diecie, trochę ćwiczę. Tylko kawa z mlekiem jest moim odstępstwem od diety. I zastanawiam się na co ją zamienić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ceres9 Re: Kawa odchudzająca 18.06.09, 10:24 nie pilam,ale ja bym nie kupowala nie wierze w takie cuda Odpowiedz Link
cudko1 Re: Kawa odchudzająca 18.06.09, 11:39 moja siostra piła cos takiego, schudła jakieś 25 kg ale nie wiem czy od tego Odpowiedz Link
ez-aw Re: Kawa odchudzająca 18.06.09, 12:00 Tego nie znam. Smaczne? Da się wypić? Bo szukam czegoś, co zastąpi kawę i będzie miało część jej właściwości, np obudzi mnie Odpowiedz Link
bswm Re: Kawa odchudzająca 18.06.09, 12:10 ez-aw napisała: > Tego nie znam. Smaczne? Da się wypić? Bo szukam czegoś, co zastąpi kawę i będzi > e > miało część jej właściwości, np obudzi mnie Obudzi Cię na bank. Smakiem trochę do zielonej podobna, ja piję namiętnie. Poczytaj o właściwościach: www.yerbastory.pl/wlasciwosci-yerba-mate/ Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Kawa odchudzająca 18.06.09, 17:07 ja mam yerba mate i jest ochydna w smaku i ja parze jak normalna herbate.hamuje łaknienie i strasznie sie chce po niej pic(na mnie tak działa)wiec jak sie opije to nie chce mi sie jesc Odpowiedz Link
ez-aw Re: Kawa odchudzająca 18.06.09, 17:37 Jak ohydna, to nie dla mnie. A z jedzeniem nie mam kłopotów. Dieta taka, że głodna nie chodzę Odpowiedz Link
bswm Re: Kawa odchudzająca 18.06.09, 18:01 ez-aw napisała: > Jak ohydna, to nie dla mnie. Kwestia gustu, mi smakuje, w pracy się nią zapijamy. Jedni lubią oliwki i wytrawne wino, inni nie - sama musiałabyś spróbować. Odpowiedz Link