slimakpokazrogi 19.06.09, 11:27 napiszcie, co w tym fajnego, bo nie wiem, czy zaczynać... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: warto tych lostów oglądać? 19.06.09, 11:31 Na początku fajnie wszystko, bo coś nowego, nowy pomysł, full zagadek, fajne ciacha więc i oko jest na kim zawiesić. Po 3 sezonach już masz lekki wkurw bo dalej nie wiadomo o co chodzi ale oglądasz dalej bo wciąga niesamowicie. Zakręcony baaardzo to serial i jak się ogląda go tak na bieżąco przez tyle lat to się zapomina różne rzeczy (oczywiście są lostomaniacy co pamiętają WSZYTKO i w każdej chwili potrafią Ci powiedzieć co w jakim odcinku było hehehe). Mnie ni ziębi ni grzeje ten serial, oglądam bo chciałabym do chuka pana w końcu się dowiedzieć o co chodzi! Odpowiedz Link
drosophila.melanogaster Re: warto tych lostów oglądać? 19.06.09, 11:33 Ja obejrzalam 4 serie i pierwsze 3 baaaardzo mi sie podobaly a 4 juz coraz mniej.Moim zdaniem zaczeli zbyt duzo gmatwac a zbyt malo wyjasniac o co chodzi.5 serie obejrzalam juz tylko wybiorczo.Ogolnie polecam.Jest to dla mnie jeden z bardziej sensownych i ciekawych seriali. Odpowiedz Link
grave_digger Re: warto tych lostów oglądać? 19.06.09, 12:37 a jak sie zacznie ogladac od 3 serii to bedzie sie wiedzialo o co kaman? Odpowiedz Link
dlania Re: warto tych lostów oglądać? 19.06.09, 12:47 Absolutnie oglądanie od 3 serii jest bez sensu - nawet jak sie ogla od 1 serii to też ledwie kumasz o co kaman, a od trzeciej to bełkot bedziesz ,miała w głowie)) Potwierdzam - 3 pierwsze serie warto, dla klimatu, dla charakterów postaci, dla robinsonady. Potem już naciagane IMO. Odpowiedz Link
grave_digger Re: warto tych lostów oglądać? 19.06.09, 14:30 tylko, ze 1 juz w tv nie puszczaja. rozumiem, ze musze w takim razie zakupic lub sciagnac serial. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: warto tych lostów oglądać? 19.06.09, 15:53 No raczej tylko to Ci pozostaje . Odpowiedz Link
mathiola no właśnie 19.06.09, 14:54 Bo ja mam kompletny sezon VII nieodfoliowany nawet. Ale znowu od VII sezonu zaczynać, głupio tak jakoś, nie? Odpowiedz Link
aniuta75 Math 19.06.09, 15:55 No raczej trzeba od początku, bo potem wszystko ładnie się ze sobą splata i wiesz o co chodzi a tak to oglądasz od środka i możesz być zagubiona bardziej niż oni . Odpowiedz Link