w_miare_normalna 26.06.09, 15:27 pierdole co za tragedia wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Trojaczki-i-babcia-nie-zyja---winny-dziadek,wid,11259399,wiadomosc.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madameblanka Re: o ja 26.06.09, 15:46 kurwa za jednym zamachem stracić wszystkie dzieci, wrrrr ale mąż musi jebać teściów. Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: o ja 26.06.09, 15:48 madameblanka napisała: > kurwa za jednym zamachem stracić wszystkie dzieci, wrrrr ale mąż musi jebać teś > ciów. > jak już to teścia bo teściowa też zginęła jedynie,że to rodzice byli no i o ile że ojciec na wieść że stracił 3jke dzieci nie dostał zawału. Odpowiedz Link
madameblanka Re: o ja 26.06.09, 15:50 dla mnie to było by już chyba życie pozbawione sensu i nie wiem czy bym sie odbiła od dna.... Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: o ja 26.06.09, 15:54 madameblanka napisała: > dla mnie to było by już chyba życie pozbawione sensu i nie wiem czy bym sie > odbiła od dna.... nie wyobrażam sobie takiej tragedii umarłabym po prostu Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: o ja 26.06.09, 15:54 PS; co musi czuć dziadek ? i czy rzeczywiście powinny być postawione mu zarzuty ? on chyba też stracił żonę i 3jke dzieci ja pierdziu straszne tooo Odpowiedz Link