Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jan Paweł II

02.04.05, 23:58
    [']
    Obserwuj wątek
      • wote Re: Jan Paweł II 03.04.05, 13:08
        [']
        • adek28 Re: Jan Paweł II 03.04.05, 13:26
          [*]
          • Gość: Skyddad Re: Jan Paweł II IP: *.fornfyndet.se 03.04.05, 17:52
            Zostawil dla nas olbrzymi spadek,tej wiary ktora nam szczepil podczas swojego
            calego pontyfikatu.Kochani jak bedziemy na stokach zawsze sobie pomyslcie o Nim
            zmowcie modlitwe za dusze .Pamietajcie ze dusza zostaje jest
            niesmiertelna:Bedziecie o NIM pamietac ON bedzie o WAS.
            Mowi to czlowiek ktory przezyl dwie smierci kliniczne i dano mi chodzic i
            jezdzic na nartach po tym padole.Jan Pawel II kochal narty my tez wiec nie
            zapomnijcie go nigdy i pamietjcie o czym mowil i sie stosujcie do tego, w ten
            sposob utrzymamy zawsze Polske wolna i swiat.Jego mysli byly bardzo glebokie i
            idace daleko,swiat jest zalewany wolnoscia i zle pojeta.Zapamietajcie niech
            kazdy zyje wedlug jego nauk i swojego sumienia i napewno na manowce nie
            zejdziemy.
            Pozdrawiam i lacze sie z Wami tym samym smutkiem lecz serce moje sie raduje ze
            nastala nowa epoka nieznana jeszcze ,ktora bedzie zalezec od nas samych.
            Skyddad.
            • Gość: moomoo Re: Jan Paweł II IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 20:15
              Cały świat po nim płacze...
              Mam nadzieję że tam gdzie jest teraz ma całe piękne góry dla siebie. Kochał
              narty i spacery po górkach...
              • Gość: Colagen Re: Jan Paweł II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 20:26
                Byłeś Światłem danym marnemu człowiekowi
      • qmax Re: Jan Paweł II 03.04.05, 22:21
        Od kilku dni płakać się chce bo zmarł ktoś bardzo bliski i tylko wspomnienia
        zoastały.
        Nie wiem czy pamiętacie jego słowa kiedy na początku pontyfikatu ktoś
        zaskoczony zapytał: Czy papieżowi wypada jeździć na nartach..Ojciec św.
        odpowiedział: Tak , wypada ale nie wypada źle jeździć na nartach.
        • maladanka Re: Jan Paweł II 03.04.05, 22:40
          wiecie,tak sobie myślę,że jak już naszego Jana Pawła Drugiego, a Narciarza
          Pierwszego wyniosą na ołtarze, to "strasnie piyknie" by wyglądał namalowany na
          tle gór i właśnie na nartach - takie babskie zapłakane marzenie mam...
      • Gość: beabike(Beata) Re: Jan Paweł II IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.05, 22:55
        Bedzie tam ogladal niebianskie gory i niebianskie szlaki...i usmiechal sie
        bedzie..
      • yana Re: Jan Paweł II 04.04.05, 11:58
        [']
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka