alesio23 26.06.09, 18:45 o co chodzi??? na forum tzw świat mamy strasznie długasny ( 22 wpisy na tenczas) wątek na twój temat. śledzą cię, zatem cóż przeskrobałaś?????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madameblanka Re: olimpia 26.06.09, 19:39 ale nie musisz linkować tylko co to za forum I co to za zabawy w Sherlocka bez nas Odpowiedz Link
alesio23 Re: olimpia 26.06.09, 19:40 nie mogę bo to forum jest zamknięte wiesz?? nieładnie prać brudy na innym(już dostałam ostrzeżenie chlip chlip Odpowiedz Link
olimpiap Re: olimpia 27.06.09, 13:26 Cześć czy narozrabiałam, kwestia podejścia do tego. Miałam forum a teraz nie mam. Wystarczy że koleżanki nadal rozpowiadają swoja wersję wydarzeń. Dochodzą do mnie takie informacje, bo niektóre są oburzone zachowaniem jednej z nich. Utwierdziło mnie to wszystko w przekonaniu, że to jest net a to co ludzie piszą i myslą, to dwie różne bajki. Moje tylko pytanie jest takie czy w zwiazku z powyższym jestem niemile tutaj widziana? Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: olimpia 27.06.09, 13:33 eee, nie no weź. tu nawet jak ktoś jest kontrowersyjny i nie zawsze miły, to się go nie wyrzuca. demokrację mamy (no może poza poroma KWA he he) Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: olimpia 27.06.09, 13:38 nie żartuj- z takiego powodu chcesz rezygnować z magla? Odpowiedz Link
olimpiap Re: olimpia 27.06.09, 13:40 nie uciekam, jak widać ten sam nick mam, nie obrabiam dupy innym. Poprostu chcę popisać. Pytanie zadałam bo może nieciekawie to wygląda. Odpowiedz Link
bernimy olimpia!!! 27.06.09, 13:48 Jak dla mnie jesteś mile widziana, choć nadal nie wiem czy jesteś Ola czy Olimpia Odpowiedz Link
olimpiap Re: olimpia!!! 27.06.09, 13:55 Oficjalnie Olimpia ale i tak większość mówi Ola Odpowiedz Link
tyssia Re: olimpia!!! 27.06.09, 20:06 Nio własnie Ola czemu "zostać mamą już nie istnieje??? Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: olimpia 27.06.09, 20:26 a ja nie wiem, o co chodzi, ale plot chetnie posłucham. gadaj o co chodzi. Skomentujemy, kto miał rację Odpowiedz Link