asiaaa528 21.07.10, 12:11 Hej... za rok ide do gimnazjum. Mam takiego przyjaciela,który idzie do innej szkoły i nie będzie się już ze mną uczyć. Jestem w nim zakochana i nie wiem czy to mu mówić . Nie chcę zniszczyć przyjazni Pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauluu Re: Kumpel... 22.07.10, 02:03 a jest jakaś chemia? zarywacie do siebie, flirtujecie? jeżeli tak wychodzi na to że też mu się podobasz jeżeli tylko ty coś do niego czujesz to odpuść sobie, wiem, trochę pocierpisz ale może poznasz kogoś innego i ci przejdzie ? kilka razy znalazłam się w podobnej lub takiej samej sytuacji, spokojnie, przejdzie ci ;* Odpowiedz Link Zgłoś
lola878 Re: Kumpel... 22.07.10, 02:09 Nie mow mu tego !.wiem dziwne ale z chlopakiem nie da sie byc przyjacielem jak mu wyznasz milosc ,a jeszcze gorzej jak potem zerwiecie z soba ... wiem to z wlasnego doswiadczenia ... Radze nie ryzykowac przyjazni. Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu Re: Kumpel... 22.07.10, 08:35 a ja Ci powiem tak: moja przyjaciółka się we mnie kocha i mi o tym powiedziała nic się między nami nie zmieniło wszystko jest dobrze tak jak było szczerość jest najlepszym rozwiązaniem Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Kumpel... 22.07.10, 13:28 Spoko. Jeśli to prawdziwa przyjaźń, nie stracicie kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: Kumpel... 22.07.10, 19:08 Więc może poproś kumpele aby do niego zagadała i podpytała trochę.. Albo możesz również zapytać jego kumpli co o Tobie sądzi.. i wtedy zadecydujesz, czy powiedzieć mu o swoim uczuciu, czy nie.. Moim zdaniem jednak powinnaś nie wstydząc się powiedzieć mu, co czujesz.. Zaryzykujesz co prawda utratą przyjaźni, ale to lepsze niż męczenie się.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Kumpel... 01.08.10, 00:07 Masz rację, nie warto niszczyć przyjaźni. Nie mów mu o tym, i tak się przeprowadza, będziecie się rzadziej widywać i w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś