cudko1 30.06.09, 09:43 nad jeziorem i teraz I, II, III, IV weekend sierpnia??? ja jestem za drugim - tzn. pierwszy odpada na 100% wpisywac się kto jedzie?? sam czy z małżonkiem a dzieci zabrać można?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madame_zuzu Re: ustalamy miejsce sppotkania LUBLIN okolice 30.06.09, 09:47 Chodzi o Lublin- dzewczyny z lublina, czy raczej o czas spędzony w okolicach? Zazdraszczam wypadu na pojezierze łęczyńsko-włodawskie. Jedźcie nad Zagłębocze, nam chyba najczystsza woda. Krasne tez fajne. Okuninke(jez.Białe) nie polecam na wypad z dziećmi, bo za dużo najebanych imprezowiczów sie kreci. Odpowiedz Link
cudko1 Re: ustalamy miejsce sppotkania LUBLIN okolice 30.06.09, 09:50 np taki dpomek www.jezioro-biale.pl/noclegi/okuninka___jezioro_biale/kwatery_i_pokoje/31405/ Odpowiedz Link
cudko1 Re: ustalamy miejsce sppotkania LUBLIN okolice 30.06.09, 09:54 dziewczyny my sle że jak ustalimy miejsce to łatwiej będzie dograć szczegóły. ważne żeby zapadła decyzją że robimy spotkanie i gdzie i kiedy. wtedy będzie coś wiadomo bo tak to się znowu rozmyje a ze spotkania wyjjdzie duupa blada Odpowiedz Link
ceres9 2 week tylko 2!!! 30.06.09, 10:21 jesli chcecie mnie zobaczyc,ofkoz;p ja z przyszlym pewno;] Odpowiedz Link
cudko1 ceres co?????? 30.06.09, 10:24 nie załapałam drugi łikend sierpnia pasuje czy nie pasuje?? będzie cudka, będzie ślimak, będzie aga to wiem na pewno Odpowiedz Link
ceres9 Re: ceres co?????? 30.06.09, 10:26 jak 2 weekend sierpnia to bedzie ceres i jej przyszly^__^ jak inne to nie da rady po wczesniej jedziemy na mazury a 4 weekend sie chajtamy i wypadaloby przybyc na wlasny slub(a 3 pewnie trzeba bedzie dopiac wsio na ostatni guzik) Odpowiedz Link
cudko1 Re: ceres co?????? 30.06.09, 10:29 www.okuninka.pl/dragon.html mi też pasuje 2 weekend tylko własciwe - to znaczy najlepiej adze i slimakowi też więc nie jest źle znalazłam zalinkowany domek 10 osobowy może być?? Odpowiedz Link
ceres9 Re: ceres co?????? 30.06.09, 10:38 jak dla mnie super w sierpniu wypada 5 weekendow ustalmy 8-9 czy 15-16? mi obojetne i teraz jak jedziemy czy piatek(my na wieczor bysmy dotarli)sobota niedziela czy sobota niedziela? Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: ustalamy miejsce sppotkania LUBLIN okolice 30.06.09, 10:01 okuninka nie jest zła - najebanych ludzi wszędzie trochę. Jeżdżę co roku i nie ma problemu. Soł - Okuninka - jak dla mnie drugi weekend - 8-9 sierpnia - idealnie! Z mężem i dzieciem bedę Odpowiedz Link
cudko1 Re: ustalamy miejsce sppotkania LUBLIN okolice 30.06.09, 10:03 www.jezioro-biale.pl/noclegi/okuninka___jezioro_biale/pensjonaty/266/ to moja i agi propozycja np. w drugi weekend sierpnia, ja będę z młodą, aga będzie z mężem i z dzieciem jednym a Ty ślimak gdzie w tej okunicy nocujesz?? moze żeby blisko było Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: ustalamy miejsce sppotkania LUBLIN okolice 30.06.09, 10:08 ale widziałyście, że tu nie przyjmują rezerwacji poniżej 4 noclegów? Ja nocuję byle gdzie, bo ja tak naprawdę w Chełmie siedzę. Ale na imprezę to ofkors nocleg na miejscu. Odpowiedz Link
cudko1 Re: ustalamy miejsce sppotkania LUBLIN okolice 30.06.09, 10:13 o nie zwróciłam uwagi, ślimak ja nigdy tam nie byłam więc nie bardzo się orientuje, może Ty dasz radę coś znaleźć?? Odpowiedz Link
alexandra74 Re: ustalamy miejsce sppotkania LUBLIN okolice 01.07.09, 08:14 byłam w tych "szeregówkach" w 2003 roku, obciążona jeszcze tylko najstarszym. Ale było suuuuper. Jeżeli mąz się zgodzi to mogłabym sie przyłączyć? Jestem z Rzeszowa, ale w Okunince byłam z 20 razy i znam jak własna kieszeń Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: ustalamy miejsce sppotkania LUBLIN okolice 30.06.09, 10:17 No okunikna nie jest zła...ale...tam z racji ze jest najwiecej osrodkow jest najwięcej ludzi, a ja tłumów nie lubie takich..no i te najebane towarzycha( tak tak wiem, sa wszedzie, ale tam więcej bo więcej dyskotek itd) AAA i nad Białym zawsze uczulenia od wody dostawałam. Ale ogólnie jezioro fajne. Moge pisac w waszym wątku mimo, że mnie nie dotyczy? ( no bo ja nie jade nigdzie , ale jakoś jak tak poczytam popisze, to jakos mi tak blizej domu i swojsko sie robi. Chyba, że stanie sie cud i będe mogła lecieć do PL z młodym w sierpniu (co by było mi na rękę, bo w sierpniu przyleci moja siostra ze swoimi córeczkami- których nie widziałam jeszcze nidy, a siostry z 6 lat już jaaaaaaaaa chceeeee doooooooo domuuuuu Odpowiedz Link
cudko1 Re: ustalamy miejsce sppotkania LUBLIN okolice 30.06.09, 10:20 madame pewnie że możesz tpo dawaj do PL i siostre zobaczysz i cudaczka poznasz - nie lada gratka mi na dwie noce zakąłdam - jakbyśmy się w piątek zebrały a w niedziele powrót to w zasadzie bez różnicy Odpowiedz Link
cudko1 Re: ustalamy miejsce sppotkania LUBLIN okolice 30.06.09, 10:18 oj mam przeczucie że nic z tego nie wyjdzie jak zwykle zresztą ale znalazłam takie domki cena 10 osobowego za dobę w sierpniu 280 czyli wyszłaby taniocha na 10 osób www.okuninka.pl/dragon.html Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: ustalamy miejsce sppotkania LUBLIN okolice 30.06.09, 10:29 CUDAKUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czemu ma nic nie wyjść?????// to tylko kwestia organizacyjna ja już powiedziałam: jadę z młodym, co z niemężem to nie wiem, jak będzie chciał to pojedzie. ale i młody jedziemy tylko proszę mi podać gdzie i kiedy mam się stawić Odpowiedz Link
cudko1 pati co poweisz an to???? 30.06.09, 10:31 www.okuninka.pl/dragon.html mi też pasuje 2 weekend siuerpnia tylko własciwe - to znaczy najlepiej adze i slimakowi też więc nie jest źle znalazłam zalinkowany domek 10 osobowy może być?? ceres też się pisze Odpowiedz Link
babowa Re: pati co poweisz an to???? 30.06.09, 10:34 ja tez bym sie wyrwała ale bez chłopa, no!!! po co drwa do lasu? jakby co to ja tez sie pisze Odpowiedz Link
cudko1 Re: pati co poweisz an to???? 30.06.09, 10:37 babowa nie jakby co, bo z takiego jakby co to nic nie wynika nigdy trzeba ustalać konkrety robic rezerwacje i po zabiegu Odpowiedz Link
babowa Re: pati co poweisz an to???? 30.06.09, 10:41 cudak 4.08 mam zabieg z synem ale to chyba akurat sie wyrobie jakby co to zaliczke wpłace, najwyzej bedziecie miały wiecej miejsca spadam do pracy, pa Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: pati co poweisz an to???? 30.06.09, 10:38 babowa, jak zakładałam wątek o łikendzie to w zamyśle też miałam wypad bezdzieciowo-bezchłopowy. ale laski chcą inaczej, więc niech tak będzie mi w sumie młody nie przeszkadza, a rozumiem, ze nie każda ma co z dzieciem zrobić Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: pati co poweisz an to???? 30.06.09, 10:37 jak dla mnie bomba!!! kto nie jedzie ten trąba super, wygląda na bardzo przestronny więc dla bandy bab z dzieckami będzie ok Odpowiedz Link
ceres9 nie nerwuj mnie;p 30.06.09, 10:41 jedziemy i tyle ja moge pomoc organizacyjnie tylko pojutrze jak sesje zakoncze ale jedziemy bankowo Odpowiedz Link
lidia341 Re: ustalamy miejsce sppotkania LUBLIN okolice 30.06.09, 23:51 Ja na ten domek się piszę z mężem (ewentualnie z dziećmi) Odpowiedz Link
agik82 Re: ustalamy miejsce sppotkania LUBLIN okolice 30.06.09, 10:40 pogadam z małżem, i jakby co to przyjmiecie zestaw: ja, małż i młodzież w ilości sztuk 2? w tez 2 łikend of kors Odpowiedz Link
cudko1 Re: 8-9 czy 15-16?? 30.06.09, 10:51 ustalamy 8-9 kto robi rezerwacje?? trza by zadzwonić tam i ustalić szczegóły aha i policzyć chętnych bo mi to wygląda że jeden dobek nie styknie. babowa ja będę bez chłopa bo u mnie takiego na stanie brak a do 8 - 9 sierpień nie znajdę raczej choć moze jak sie postaram hihi aha i proponuje jednka piątek wieczorem Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: 8-9 czy 15-16?? 30.06.09, 10:57 ten 10-cio osobowy super, ale nie mają miejsc. Już dzwoniłam. Słuchajcie, ja się jeszcze może naradzę z miejscowymi dziś wieczorem i napiszę wam, co by można było brać, oki? Odpowiedz Link
cudko1 Re: 8-9 czy 15-16?? 30.06.09, 10:59 ślimak to ja proponuje w ogóle żebyś przejęła ster w organizacji ja Ci zaraz wyślę swoje gg i do reszty babek które deklarują jazdę mioze uda się coś dogadac oki?? Odpowiedz Link
ceres9 Re: 8-9 czy 15-16?? 30.06.09, 11:02 a do mnie nie mata gg podaje cudakowi na poczte gazetowa Odpowiedz Link
ceres9 Re: 8-9 czy 15-16?? 30.06.09, 11:01 dopsz,mnie tez wpisuje razy 2(jade z chopem chocby mial byc rodzynkiem) wieczorem sie nie odezwe pewnie bo nauka mnie pochlonie ale jadziemyjedziemyjedziemy napewno JUHUUUUjuz sie ciesze;] Odpowiedz Link
cudko1 Re: ustalamy miejsce sppotkania LUBLIN okolice 30.06.09, 11:05 a pewnie ze tak wysyłam na pocztę mój nr gg Odpowiedz Link
ceres9 bez chopa to 30.06.09, 10:52 nawet nie bede miala jak dojechacalbo zgubie sie gdzies po drodze tak,wiem,jestem calkowicie uzalezniona od mezczyzn osobka.ble.;p Odpowiedz Link
cudko1 Re: bez chopa to 30.06.09, 10:55 ja mam nadzieje ze mnie zawiozą bo jak nie to tak to autobusem nie bardzo mi się uśmiecha ale mam nadzierje ze tak Odpowiedz Link
in-ca Re: bez chopa to 30.06.09, 14:08 Z przyjemnością bym pojechała i Was zobaczyła, ale dalej ode mnie to już raczej być nie mogło Odpowiedz Link
babowa Re: bez chopa to 30.06.09, 16:03 ja jade bez chłopa ale jak popije to uwazajcie na swoich bo róznie moze być zeby potem nie było , ze nie mówiłam albo co i zrobi sie domek typowo rodzinny i domek imprezowy Odpowiedz Link
cudko1 Re: bez chopa to 30.06.09, 16:14 no niestety babowa ja swego dziecia nie mam jak zostawić na cały łikend, a uwierz że pobalowałabym sobie, oj pobalowała Odpowiedz Link