aankaa 05.11.03, 15:37 pytanie za 100 pkt - jak długo działają ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: czarymary guruszuruburu 05.11.03, 15:51 aankaa napisała: > pytanie za 100 pkt - jak długo działają ? > Odpowiedź: ni chwili Odpowiedz Link
ralston Re: szkoda 05.11.03, 15:53 aankaa napisała: > moglibyśmy w S. niezłe zoo odstawić :PP > Zauważyłem jednego zmienionego w świnię. To były jeszcze inne zwierzątka? Odpowiedz Link
ralston Re: szkoda 05.11.03, 16:07 aankaa napisała: > nio, ze mnie amstafa zrobił ;) > Noooo... amstaf zacnym jest czworonogiem. Może nie warto się obrażać? ;) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: szkoda 05.11.03, 18:11 ralston napisał: > > Noooo... amstaf zacnym jest czworonogiem. Może nie warto się obrażać? ;) usystematyzowałam wyczyny Guru: Aankę - w psa marki amstaff ( zdajsie ze juz jako amstaff rozszarpała własnego kota ) Kardynałową Richelieu - w homoseksualnego kardynała kościoła anglikańskiego Szerloka - w wieprzka- kwiko_ryja Wobiego - w konika polnego ( a on sam zaczął świerszcza udawać ale to już własnym sumptem) Całej reszcie grozi przemianą w owce Dolly Moje zdanie takie : wygryźć go z Dekamerona, puki czas Aha, zapomniałam, padalca zamienił w homo-faber'a. Odpowiedz Link
guruszuruburu Re: szkoda 06.11.03, 12:36 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > usystematyzowałam wyczyny Guru: > Aankę - w psa marki amstaff ( zdajsie ze juz jako amstaff rozszarpała własnego > > kota ) > Kardynałową Richelieu - w homoseksualnego kardynała kościoła anglikańskiego > Szerloka - w wieprzka- kwiko_ryja > Wobiego - w konika polnego ( a on sam zaczął świerszcza udawać ale to już > własnym sumptem) > Całej reszcie grozi przemianą w owce Dolly > Moje zdanie takie : wygryźć go z Dekamerona, puki czas > Aha, zapomniałam, padalca zamienił w homo-faber'a. ZAPOMNIAŁAŚ jeszcze, szanowna Padalcowo, że Wonsza zamieniłem w Arnoldzika gubernatora Szwarco-negiera. Jak liczysz to albo licz dokładnie, albo wyłacznie licz na siebie. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Dzieki, chrum, chrum n/t :-)))))))) 05.11.03, 17:21 ralston napisał: > aankaa napisała: > > > moglibyśmy w S. niezłe zoo odstawić :PP > > > Zauważyłem jednego zmienionego w świnię. To były jeszcze inne zwierzątka? Odpowiedz Link
guruszuruburu Sprobujcie się obrazić..... 05.11.03, 16:44 ........a wtedy wszystkich obrażonych zamienię w klony ( słynnej owcy ) >:= Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Sprobujcie się obrazić..... 05.11.03, 17:45 haha, ja mam lustro odbijajace czary i sam sie zamienisz :PPP I nie bedzie nikogo do odczarowania, haha! Odpowiedz Link
ralston Re: Sprobujcie się obrazić..... 06.11.03, 00:14 sherlock_holmes napisał: > haha, ja mam lustro odbijajace czary i sam sie zamienisz :PPP I nie bedzie > nikogo do odczarowania, haha! > Ja z Podlasia jestem. U nas ci babek odczyniających uroki wszelakie, dostatek nieprzebrany. Co wioska to i jakaś siedzi... Lustro wyciągaj bez obaw ;))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Sprobujcie się obrazić..... 06.11.03, 07:08 Haha, i w taki prosty sposob juz wiem ktos zacz :-PPP Czekaj, napuszcze na Ciebie moje klony. To beda "Dekameronowe wojny -atak klonow" :-)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sprobujcie się obrazić..... 06.11.03, 12:11 sherlock_holmes napisał: > Haha, i w taki prosty sposob juz wiem ktos zacz :-PPP > Czekaj, napuszcze na Ciebie moje klony. To beda "Dekameronowe wojny -atak > klonow" :-)))))))))))))))))))))) > To do mnie, czy do ralstona??? - Cytuj chociaż autora, do którego odpisujesz. Jeżeli do mnie - to kompletnie nie rozumiem. Nie dośc, ze wiesz kim jestem virtualn. to i znamy się w realu . pozdrawiam, padalcowa i odpisz mi na mail, dotyczacy lamerstwa <- b. proszę. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Sprobujcie się obrazić..... 06.11.03, 12:19 Oczywiscie to bylo do Ralstona :))) Do maila ustosunkuje sie,jak tylko znajde czas na zebranie mysli :))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
ralston Re: Sprobujcie się obrazić..... 06.11.03, 13:32 sherlock_holmes napisał: > Oczywiscie to bylo do Ralstona :))) > Do maila ustosunkuje sie,jak tylko znajde czas na zebranie mysli :))) > Pozdrawiam! > To teraz ja nie rozumiem... To ja tu pomocną dłoń wyciągam w postaci armi podlaskich szeptunek, które mogą przypadkowe rykoszety zaklęciowe pozdejmować w przypadku niewprawnego użycia lustra i za to armią klonów mnie potraktować??? Teraz top widzę sam się będę musiał z babkami umawiać na kuracje rozmaite: a to włosia palenie, a to jajkiem pocieranie kurzejczym... ech dolo, dolo... Odpowiedz Link