bei 30.06.09, 14:11 extranet2.pracuj.pl/ebok2/ViewOfferPopup.aspx?commonOfferID=20249583&hash=1D768FAEF07664B9A09EC454B105921F Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: informatyczki- informatycy- PRACA 30.06.09, 14:13 masz jakis osobisty interes w tej robocie? a ta to nie dla mnie, nie czuje sie w apaczu Odpowiedz Link
bei Re: informatyczki- informatycy- PRACA 30.06.09, 14:16 mam - i firma OK- przyjazna ludziom- tym płci pięknej również mozna dzieci rodzić, można w ciąży chodzic- nikt się nie skrzywi. Odpowiedz Link
deprim6 Re: informatyczki- informatycy- PRACA 30.06.09, 14:27 no to dawaj ja zainteresowana.Jaki masz interes??? Odpowiedz Link
deela Re: informatyczki- informatycy- PRACA 30.06.09, 14:28 > - i firma OK- przyjazna ludziom- tym płci pięknej również > mozna dzieci rodzić, można w ciąży chodzic- nikt się nie skrzywi. no to powiem chlopu jego fabyka juz mu wychodzi bokiem nosem i pizda Odpowiedz Link
deprim6 Re: informatyczki- informatycy- PRACA 30.06.09, 14:31 ciekawi mnie to, bo o ile znam ten rynek informatyków nie trzeba w ten sposób koptować, czyzby przedstawiciel????? ukryta oferta za wspaniałą ofertą błogiej pracy???? Odpowiedz Link
deela Re: informatyczki- informatycy- PRACA 30.06.09, 14:32 > ciekawi mnie to, bo o ile znam ten rynek informatyków nie trzeba w ten sposób > koptować, qrewsko by sie kolezanka zdziwila Odpowiedz Link
deprim6 Re: informatyczki- informatycy- PRACA 30.06.09, 14:33 poważnie ??taką drogą też są werbowani do prawdziwej pracy na oferowanym stanowisku??? Odpowiedz Link
deela Re: informatyczki- informatycy- PRACA 30.06.09, 14:36 owszem kazdy sposob dobry z rekrutacja wewnetrzna na czele "informatyka" zmalezc latwo a informatuka dosc ciezko wbrew pozorom niekotrym sie wydaje ze jak widzieli PHP i palcem dotykali CISCO to uz sa takimi informatykami ze ja pierdole a to zwykle robole od koncowek Odpowiedz Link
deprim6 Re: informatyczki- informatycy- PRACA 30.06.09, 14:37 aaa no tu się zgadzam.A jakoś tak z góry potraktowałam ogłoszenie. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 deela 30.06.09, 14:50 a twój mąż szuka pracy? Bo u mojego ostatnio kogoś szukali. Nie wiem dokładnie kogo i czy to jeszcze aktualne ale jak chcesz to mogę zapytać. Odpowiedz Link
deela Re: deela 30.06.09, 14:54 a jakbys mogla moze nie tyle szuka co chetnie by zmienil na cos dogodniejszego Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: deela 30.06.09, 14:57 u mojego praca fajna - a jeszcze fajniejsze wyjazdy. dopiero co mieli "integrację" w Hiszpanii, a we wrześniu do Peru na integrację lecą Już napisałam do małża, żeby mi przesłał ogłoszenia kogo jeszcze szukają. Jak dostanę to co wyślę na gazetowego. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: deela 30.06.09, 15:09 podziękujesz jak coś z tego wyjdzie. Na razie nie ma za co. Odpowiedz Link
bei Re: informatyczki- informatycy- PRACA 30.06.09, 14:52 Moj interes to pomagać ludziom , o dobrego informatyka ciężko Jak ktoś jest dobry- to niech trafi do dobrej pracy! Widzę, ze szukają, więc wkleiłam linka- ten , kto znajdzie tam pracę na pewno będzie zadowolony. Znam pracowników, więc wiem jak im tam jest... Odpowiedz Link
bei Re: informatyczki- informatycy- PRACA 30.06.09, 15:16 Integracja w delcie nie taka egzotyczna, mozna pracowac w Niemczech, Austrii, Szwajcarii i tu w Kraku. Bez wyścigu szczurów, bez trzęsienia, gdy cos wypadnie załatwic lub gdy chodzi o wolne. Dziewczyny, które chodziły w ciaży lub urodziły- mogły pracować na niepełny etat w domu, po urodzeniu i powrocie do pracy dostały zegarki Cartiera jak wszyscy za 5 lat pracy "Lojalności nie mozna kupić, ale można ją docenić"- fajne motto- prawda? Odpowiedz Link