Dodaj do ulubionych

MAGIEL SŁAWNY:):):):):):):):):):) dzięki caffe_

08.07.09, 07:57
no tak już nawet na joemonstera trafiłyśmy buhahahahabig_grintongue_out

www.joemonster.org/link/10410/WYPRALAM_KOTA_emagiel_Forum_dyskusyjne_Gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • olimpiap Re: MAGIEL SŁAWNY:):):):):):):):):):) dzięki caff 08.07.09, 08:00
      haha brawobig_grin
    • magiczna_marta Re: MAGIEL SŁAWNY:):):):):):):):):):) dzięki caff 08.07.09, 08:03
      Cudaku- to kwestia czasu byla, w koncu zajebiste jestesmy, no jak
      nie jak tak smile
    • slimakpokazrogi Re: MAGIEL SŁAWNY:):):):):):):):):):) dzięki caff 08.07.09, 09:02
      he he! no pewnie , że zajebiste jesteśmybig_grinbig_grin
    • caffe_mocca Re: MAGIEL SŁAWNY:):):):):):):):):):) dzięki caff 08.07.09, 09:13
      O my god... big_grinbig_grinbig_grin
      Co ja narobiłam smile
    • ez-aw Re: MAGIEL SŁAWNY:):):):):):):):):):) dzięki caff 08.07.09, 09:46
      Haha, to Ci się caffe udało big_grin
      • caffe_mocca Re: MAGIEL SŁAWNY:):):):):):):):):):) dzięki caff 08.07.09, 10:34
        To ja może przedstawię bohatera w/w watku?smile :
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/yi/h3sg/qgR493HcmqNsra2rqX.jpg
        • bernimy Re: MAGIEL SŁAWNY:):):):):):):):):):) dzięki caff 08.07.09, 10:36
          A co On taki schowany? big_grin
          • mamaivcia Re: MAGIEL SŁAWNY:):):):):):):):):):) dzięki caff 08.07.09, 10:37
            no jak to ? co schowany ? przed pralką się chowa wink
          • hellious Re: MAGIEL SŁAWNY:):):):):):):):):):) dzięki caff 08.07.09, 10:38
            hehe, ale do pralki to sie juz chyba nie zbliza, co?
        • deprim6 Re: MAGIEL SŁAWNY:):):):):):):):):):) dzięki caff 08.07.09, 10:38
          eee fajny , chyba nic mu nie jest?
          • caffe_mocca Re: MAGIEL SŁAWNY:):):):):):):):):):) dzięki caff 08.07.09, 10:41
            Kotek ma sie ok smile.
            Do łazienki wchodzi normalnie (ma tam kuwete) nawet jak pralka pierze - wiec o dziwo jakiejs traumy nie dostał .
            Uwielbia spać w świeżo wypranych zreczach - wiec chyba też nie ma urazu i nadal lubi zapach proszku/płynu do płukania smile

Traume i uraz za to mam ja - i zanim włacze pralke 3 x sprawdzam czy tam kota nie ma (nawet jak wiem ze jest w 2 pokoju i śpi na łóżku)
            • deprim6 Re: MAGIEL SŁAWNY:):):):):):):):):):) dzięki caff 08.07.09, 10:44
              e no to jakoś sobie poradził z tym wypraniem skoro jeszcze w łazience przesiaduje.
              • opium74 Re: MAGIEL SŁAWNY:):):):):):):):):):) dzięki caff 08.07.09, 10:48
                Caffe - uwazaj bo jak małżonek pozna zdjęcie swojego kocurka to bedziesz się
                musiała dokładniej tłumaczyć smile
                dobrze że nic mu nie jest smile
                • doral2 Re: MAGIEL SŁAWNY:):):):):):):):):):) dzięki caff 08.07.09, 10:51
                  trzeba jeszcze wypróbować wysuszyć kota w suszarce.
                  caffe - gratulacje big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                • caffe_mocca Re: MAGIEL SŁAWNY:):):):):):):):):):) dzięki caff 08.07.09, 10:57
                  Nie, małżonek zyje w błogiej nieświadomości istnienia forum "emagiel" smile
                  A w wątku na JM zdjęcia kota nie ma (uprzejmie prosze TEGO watku na JM nie
                  wrzucać smile)
        • polinkaz Re: MAGIEL SŁAWNY:):):):):):):):):):) dzięki caff 08.07.09, 13:50
          AAAAllleee masz superowego kota!
          Piękny jest smile)
          • caffe_mocca Re: MAGIEL SŁAWNY:):):):):):):):):):) dzięki caff 08.07.09, 21:53
            Dzieki smile
            Przekazałam kotu opinie smile Łypnął na mnie okiem ale chyba zadowolony smile
            • agik82 caffe 08.07.09, 21:56
              a jak kot znosi ciężar sławy?
              • caffe_mocca Re: caffe 08.07.09, 22:00
                Z godnoscia... z godnoscia (i małymi cwiczeniami w rozdawaniu autografów smile)
                smilesmilesmile
                • efii Re: caffe 08.07.09, 22:13
                  gratuluje ślicznego kotka wink ale bialusieńki jest wink jednak ariel to dobry
                  proszek...nawet na futra ;P
                  dobre,ze go nie wymaglowałaś ;>
                  • caffe_mocca Re: caffe 08.07.09, 22:42
                    elfii - na łebku ma takie szarawe paciaje...
                    nie doprałam - jednym słowem smile
                    • caffe_mocca Re: caffe 08.07.09, 22:43
                      *efii
                • agik82 Re: caffe 08.07.09, 22:17
                  a czy jest szansa, abym stała się szczęśliwą posiadaczką autografu tego sławnego Kota? ja bardzo pięknie proszęsmile
                  • caffe_mocca Re: caffe 08.07.09, 22:44
                    proszę bardzo smile
                    Oto autograf :
                    https://www.amichien.pl/files/image/lapka1.jpg

ps. był czarny ale sama rozumiesz... sprał sie tyćko smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka