ciociacesia 12.07.09, 19:16 i to jaką. małe ma 9.5 mies a dzis maz pierwszy raz wyszedł z nia sam na spacer. a ja sie denerwowałam akby na antarktyde szli a nie do biedronki. chyba sie wodkli napije bo mi sie rece trzesa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: uswiadomiłam sobie ze jestem kwoką 12.07.09, 19:19 Jezu ceska faktycznie jestes kwoka Ja swojego to wywalam sila z dzieciem i sie ciesze Odpowiedz Link
ba_warka Re: uswiadomiłam sobie ze jestem kwoką 12.07.09, 19:23 spokojnie krzywdy mu nie zrobi w końcu to jego krew-pozwól mu być tatą Mój małż zabrał dzisiaj naszą dwójeczkę na ponad 3 godziny-taaaaaki oddech złapałam Odpowiedz Link
hellious Re: uswiadomiłam sobie ze jestem kwoką 12.07.09, 19:25 Ja swojego wlasnie do tesciowej z mlodym wygonilam Ma cos z komputrem porobic, to pewno i piwko dostanie i moze troche posiedza Odpowiedz Link
ciociacesia wrócili juz. 12.07.09, 19:26 dziecko sie pospało w majtaju i o dziwo spi dalej. tatus sie poskarzył ze głodny przytulił do mlecznej piersi i tez spi ale kukurydzy w puszce oczywiscie zapomniał kupic Odpowiedz Link
dlania Re: wrócili juz. 12.07.09, 20:40 No popatrz cesia, a nic nie zapowiadało że sie tak rozkwoczysz Odpowiedz Link
grave_digger Re: wrócili juz. 12.07.09, 21:09 cesia, to ja też dzisiaj cały dzień M Y Ś L A Ł A M o moich córkach, które wziął ich ojciec (się rozstaliśmy). niby tak czekałam na tę niedzielę, że w końcu od dzieciarni odpocznę... to się tylko stresowałam. czy mają co pić, jeść, czy się im nic nie stanie. można mi wiele zarzucić ale nie to, że przecięłam pępowinę z moimi córkami Odpowiedz Link
zales239 Re: ceśka! 12.07.09, 21:18 Ale,że młoda ma już 9,5 miecha to się nie spodziewałam; 0 Jeszcze nie tak dawno dawałas fotę małej wprost po powrocie ze szpitala. Nie zapowiadałaś się rzeczywiście na kwokę hehe,jak to dzieć zmienia człowieka Odpowiedz Link
ciociacesia mowa 13.07.09, 04:11 mnie sie wydaje ze jeszcze wczoraj w ciazy byłam, a tu juz mi płód ucieka Odpowiedz Link