olinka20 14.07.09, 20:28 Znajoma odwołala ślub 2 tyg przed ponieważ jej przyszły przespał sie z prostytutka na wieczorze kawalerskim. I tak sobie myslę, ze chyba bym wolala nie wiedzieć.... Albo sama nie wiem, nigdy nie byłam w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Ślub odwołany 2 tygodnie przed 14.07.09, 20:31 Ale kicha . A on jej się sam przyznał?? Odpowiedz Link
olinka20 Aniuta 14.07.09, 20:33 Własnie smaczku sytuacji dodaje fakt, ze doniósl wspólny kumpel.... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 14.07.09, 20:37 No to zajebisty kumpel . Facet zresztą też dupek . Współczuję dziewczynie... Musiała strasznie to przeżyć. Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Ślub odwołany 2 tygodnie przed 14.07.09, 20:32 Współczuję dziewczynie. A o tym że się ma faceta idiotę lepiej dowiedzieć się 2 tygodnie przed ślubem niż dzień po.. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Ślub odwołany 2 tygodnie przed 14.07.09, 20:37 o jaaaaa, co za durny kumpel!!!! może miał coś do gościa i chciał mu popsuć związek.... nie wiem, co bym zrobiła.... hm. chyba bym nie odwołała, bo dla mnie z prostytutką to trochę jak masturbacja - w zasadzie nie ma o co być zazdrosnym.... no ale ja jestem baaardzo liberalna w takich kwestiach. Odpowiedz Link
deodyma Re: Ślub odwołany 2 tygodnie przed 14.07.09, 20:48 mysle, ze wczesniej rozne numery facet odwalal, tylko teraz wylazlo przez przypadek szydko z worka. na jej miejscu wolalabym wiedziec, niz zyc z kims, kto wali sie z po katach na potege. Odpowiedz Link
olinka20 Deodyma 14.07.09, 20:51 Dokladnie, masz racje. Nie pierwszy raz wywinął taki numer, ale chyba teraz przegiał. Kurcze ja bym chyba jednak nie chciala wiedziec, bo jak bym wiedziala to koniec... Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Deodyma 14.07.09, 20:53 A ja wolałabym wiedzieć. Lepiej pocierpieć rok czy dwa po zerwaniu niż cierpieć przez takiego typka przez całe życie. O rozwodzie i drace o dzieci nawet wolę nie myśleć.. Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: Deodyma 14.07.09, 21:15 A ja BYM CHCIALA WIEDZIEĆ.!!! Bo tez bym odwołała slub. Kumplowi bym podziękowała (bo dzieki nie mu nie spedziła bym reszty życia z gnojem i mendą który nie umie utrzymać fiutka w portkach i który w przyszłosi moze tez na boki chodzic i jeszcze jakims syfem zarazić! ) a niedoszłemu na dowidzenia jeszcze lunełabym w ryj ps. ciekawe czy z gumka sie przespał i czy dziewczyna nie musi robic testów na hiv, żółtaczkę i rzeżączkę Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Deodyma 14.07.09, 21:15 a widzisz, jak nie pierwszy raz, to już inna sprawa. powinna go dawno pogonić.... Odpowiedz Link
olinka20 Re: Deodyma 14.07.09, 21:21 Ale strasznie szkoda mi dziewczyny i zastanawialam sie dzisiaj co bym zrobila na jej miejscu... Kurcze dobrze , ze nie mam takich dylematów. Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Ślub odwołany 2 tygodnie przed 14.07.09, 21:26 Ja chyba wolalabym wiedziec co to za kota w worku kupuje. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Ślub odwołany 2 tygodnie przed 14.07.09, 21:27 Kumpla powinna na piwo zaprosić, bo ją uratował od popełnienia tego czynu. Facet dupek, ale na całe szczęście nie uszło mu to na sucho, a dziewczynie nie zazdroszczę traumy i mam nadzieję, ze jej to nie złamie. Odpowiedz Link