majmajka 15.07.09, 08:02 Tanio. Dorzuce gratis szwagierke. Komentarz po transakcji niewskazany, towar przereklamowany, uprzedzam uczciwie. Chetnych prosze o kontakt na priv. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk3377 Re: Sprzedam chlopa. 15.07.09, 08:14 o fajny watek hehehe to ja oddam tyz za darmo 2 szwagierki,szwagra a na zasmazke tesciowa z jej matką hahah Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Sprzedam chlopa. 15.07.09, 08:24 Ja na zakup chętna nie jestem, ale jakiś bliższy opis mogłabyś podać. Może wśród znajomych by się ktoś chętny znalazł Przy okazji oddam GRATIS 2 szwagrów. Litr wódki dorzucę Odpowiedz Link
ez-aw Re: Sprzedam chlopa. 15.07.09, 08:35 Ja chciałam to napisać wczoraj Dziś mi przeszło i już nie wystawiam Go na sprzedaż Odpowiedz Link
igooska Re: Sprzedam chlopa. 15.07.09, 09:01 Ja tez mojego nawet oddam za darmo.Model który trzeba w łeb pierdyknąć bo rady z wątku Hell typu porozmawiajcie można o dupę roztrzaskać.Za to fajny gratis -super teściowa i szwagierki tez ok.Oferta ważna do popołudnia bo wieczorkiem jeszcze możemy się pogodzić i z wolności nici Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Sprzedam chlopa. 15.07.09, 09:01 Wymienie tesciowa na psa (jakiegos ladnego i lubiacego dzieci) i dobrze doplace, jest chetna? Odpowiedz Link
alexandra74 Re: Sprzedam chlopa. 15.07.09, 13:16 a parametry?? Bo może się skusze. Ja mojego oddam na weekend na przechowanie, lat 35, 174 cm/79 kg, brunet szpakowaty. Gratis dorzucam dzieci rodzaju męskiego sztuk 3 i psa teściowej. Zapraszam do licytacji. Bez ceny minimalnej!!! Komentarz wystawiam jako pierwsza. Odpowiedz Link
ciociacesia a w jakim wieku dzieci? 15.07.09, 13:20 troche ego duzo, ale moze bym sie skusiła. tylko ten pies? lubi dzieci? Odpowiedz Link
alexandra74 Re: a w jakim wieku dzieci? 15.07.09, 14:13 dzieci: 15,5 6 prawie 4 taniocha, żeby na jakies wczasy all inclusive w Turcji wystarczyło pies jest jebnięty, dlatego chce go opchnąć na zawsze - tego zapomniałam dodać. On kocha tylko siebie i pańcię, cały czas szczeka, potrafi upierdolić w noge. Tłumaczenie teściowej - bo za blisko przeszłaś i piesek jest zazdrosny. W końcy wycedziłam przez zęby, ze w dupie mam jego motywacje ale w moim domu gryzł nie będzie, inaczej won. Odpowiedz Link
dlania Re: a w jakim wieku dzieci? 15.07.09, 21:01 alexandra74 napisała: ze w dupie mam jego motywacje ale w moim domu gryzł nie > będzie, inaczej won. Ależ ty nieempatyczna jesteś!))) Odpowiedz Link
ciociacesia jakies parametry, przebieg bys choc podała 15.07.09, 13:18 no i ile za niech chcesz? Odpowiedz Link
alexandra74 Re: jakies parametry, przebieg bys choc podała 15.07.09, 14:15 a towar główny tak na amen nie zajeżdżony, mnie libido spadło odkąd tabletki biorę. Przede mną - jakieś 18-20 lat temu miał podobno dwie, ale kontakty sporadyczne. Więc...decydujesz się? Odpowiedz Link
ciociacesia a nie to podziekuje 15.07.09, 14:45 ja preferuje takich co 18-20 lat temu u pierwszej komunii byli, albo jeszcze lepiej do przedszkola zdawali ale psa bym wzieła. juz moje dziecko by mu wytłumaczyło kto jest najwazniejszy na swiecie Odpowiedz Link
doral2 Re: a nie to podziekuje 15.07.09, 20:27 ze swojego jestem zadowolona, zatem na gorsze zmieniać nie będę w szczególności jestem zadowolona z martwej teściowej oraz braku upierdliwych szwagierek, a psów mam trzy, więc na tego gryzącego też nie reflektuję... ale mogę popchnąć wacik do góry, bo może jaka chętna wariatka się znajdzie Odpowiedz Link
karra-mia Re: Sprzedam chlopa. 15.07.09, 13:18 oddam teściów i dopłacę nawet jeszcze która chętna wywieźć mi ich za granicę, najlepiej np do Kambodży i zostawić tam bez możliwości powrotu??? Odpowiedz Link
deela Re: Sprzedam chlopa. 15.07.09, 13:21 wezme chlopa i szwagierke a w zamian sprzedam tescia, ojca i szwagierke piszesz sie? Odpowiedz Link
karolciaa23 Re: Sprzedam chlopa. 15.07.09, 14:30 ja z chęcią też swojego oddam, wkurzył mnie bo wyszedł sobie na piwo nie mówiąc mi nic, a ja tego nie nawidzę Odpowiedz Link
anorektycznazdzira Re: Sprzedam chlopa. 15.07.09, 20:58 Można też wysoko ubezpieczyć i odstrzelić... Odpowiedz Link