asiaiwona_1 17.07.09, 13:23 zakładajcie wątki, nawet te głupie. Bo jak tak ma być przez cały łikend to nie będę miała z czego streszczenia zrobić. A taki ładny wierszyk na początek już wymyśliłam. No, dalej, do roboty! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysiaczek.0 Re: Laski, ja was bardzo proszę 17.07.09, 13:25 laski brokuły i cebulę sadzą, a jeszcze dzieciorami trza się zająć, nie wymagaj od nich za dużo Aśka Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Laski, ja was bardzo proszę 17.07.09, 13:27 matysiaczek.0 napisała: > laski brokuły i cebulę sadzą, a jeszcze dzieciorami trza się zająć, nie wymagaj > od nich za dużo >> kochana ja nasadziłam paprykę, a to cholerstwo rośnie 40(!!) godzin!!! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Laski, ja was bardzo proszę 17.07.09, 13:27 ty matysiak nie wymyślaj głupot bo ja strzelę focha i zrobię streszczenie z forum "zielone imperium" Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: aśka ty mi lepiej powiedz 17.07.09, 14:14 agusia79-dwa napisała: > jak nazywa się twój ogród no a jak się może nazywać? oczywiście, że asiowy ogród... Odpowiedz Link
karra-mia Re: Laski, ja was bardzo proszę 17.07.09, 13:27 Mnie się coś zdaje, że streszczenie łikendu będzie prawie jak Vogue wszystko o modzie, jak się ubrać i jak się nie ubierać Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Laski, ja was bardzo proszę 17.07.09, 13:44 Dobra zaraz założe jakiegoś gupiego wacika . Odpowiedz Link